incepator.putin ajutor?
![]() ![]() ![]() |
incepator.putin ajutor?
slayer_bx7 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1990
- bc02ale caseriu alexandru
|
|||
usr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 8 August 09 ![]() |
Eu iti zic sincer..... vezi poate te combini cumva cu programul rabla si-ti iei un logan. La cum ai descris tu masina numai ca s ao faci sa i-a rar-ul vei baga cel putin 50 mil tind cont ca podeaua e mincata toata de rugina.
Pluc ca daca dispui de 50 de mil iti iei o dacie buna de prin 96. Bafta. |
--------------------
Dacia
Lgn
2005
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Cam pesimist usr .
Pune si tu niste poze cu Dracioara ta....cu problemele pe care le are si sunt convins ca vei primii si alte sfaturi. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
george_d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand ar trebui sa verifici f atent toata masina. Daca e mancata rau de rugina pe la structura de rezistenta sigur nu iei RAR (ceva imi spune ca masina nu are ITP, daca o cumperi mai intai faci ITP dupa care te duci la RAR doar pt identificare). La fel daca ai probleme cu frana si directia. In rest poti lua doua aripi de la dezmembrari (aceeasi culoare sau f apropiata), carpesti podeaua, iei o baterie si aia e.
|
--------------------
Dacia
1210
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Cu preturi nu te pot ajuta,dar........masina aia sta de 2 ani,totusi......
Frane nu mai are 99%...... Anvelopele sunt praf sau mai au putin....... Rezervorul,pompa de benzina si mai toate furtunele sunt aproape praf..... Arcuri,amortizoare,tobe,trusa,triunghiuri,stingator........ Uleiuri,filtre,antigel,bujii,platina,poate pompa de apa...... Baterie,aripi,podea...... Itp,asigurare,poate si rovigneta+actele pe numele tau........ Te pricepi vreun pic?Are cine sa te ajute? Daca nu,stai linistit.......o sa iti manance nervii si asa zisii meseriasi priceputi la toate banii..... Si daca o primesti pe moca,nu stiu daca merita........ Fara inmatriculare,ca sa nu iti fie frica sa iesi pe drum(si sa iei ITP-UL),bagi lejer in ea macar 2.000 ron,daca nu mai bine........ Parerea mea.......tu faci cum crezi. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
slayer_bx7 |
![]()
|
daca fac, aripile,podeaua si directia pot face rar-ul.am un prieten cu pile la rar si nu ma costa decat 250ron.
cum mai aflu cateva detalii,le postez va multumesc de ajutor ![]() This post has been edited by slayer_bx7: 17 Aug 2009, 05:42 |
--------------------
dacia
1310
1990
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
fa cazanul sa mearga la specificatii ok din punct de vedere frane, directie, structura de rezistenta, lumini, si chiar motor daca il vezi ca fumega excesiv, fara jocuri in articulatii, si apoi ai multe sanse sa iei ITP-ul pe bune, sau daca mai sunt cateva maruntisiuri de care sa se lege doar atunci poti (nu recomand) sa umbli cu altceva.
Alfel e siguranta ta si mai ales a celorlati participanti in trafic, in joc. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Aripi fata 150 ron amandoua
Planseu pedalier 70 - 80 ron Baterie 200 ron Vopsit + manopera depinde unde o faci. La cineva in curte, sa zicem 500 ron. Daca sunt mancate si lonjeroanele/semilonjeroanele, nu te baga pt ca suma se dubleaza cu tot cu schimbare de piese pe la articulatie si reglatul unghiurilor. Daca masina a stat, cred ca trebuie schimbati si cilindrii de frana (90 ron). ITP 100 ron Rovigneta 120 ron Si inca ceva interesant: Ieri am fost sa fac RCA la Asirom. Pentru motor 1200-1400 cmc si proprietar cu varsta sub 28 ani, costa aproximativ 650 ron pe an. Asa s-au scumpit toate asigurarile sau doar Asirom a luat-o razna? Anul trecut am dat vreo 350 ron. |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
slayer_bx7 |
![]()
|
va multumesc.eu ma aruncam ca prostul.multa sanatate si sa ne auzim cu bine
|
--------------------
dacia
1310
1990
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:23 |