Ce se mai discuta pe forum, mortal
![]() ![]() ![]() |
Ce se mai discuta pe forum, mortal
tarzy |
![]()
|
||
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) forum__Large_.jpg ( Size: 193.67k ) Number of downloads: 868 |
||
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|||
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am primit-o si eu acum cateva zile... e criminal
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
adn bre adn
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@tarzy: te bucuri ca nu esti singurul caruia i se schimba culoarea ochilor?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
poste ii place sa fie trendy :,in fiecare zi alta culoare
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
din pacate nu am mai gasit decat pagina asta din topicul ala:
http://74.125.77.132/search?q=cache:-DPUev...o&ct=clnk&gl=ro pagina 1: http://74.125.77.132/search?q=cache:0IqXU5...o&ct=clnk&gl=ro pagina 4: http://74.125.77.132/search?q=cache:3GREFN...o&ct=clnk&gl=ro This post has been edited by slaiciprian: 26 Aug 2009, 19:51 |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
C@talin |
![]()
|
vad ca a inceput a se discute de alineni
![]() 26 Aug 2009, 22:08: baa ce aud aici ca se da peste cap tot bucurestiu pentru o fufa pe nume madona ? ce au facut aia acolo,au inchis soselele ptr _izda ei ? This post has been edited by C@talin: 26 Aug 2009, 21:08 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu tot Bucurestiul bre, jumate din tara s-a udat la chilotei pe motiv c-o calcat diva pe pamant romanesc...
M-a mai incalzit nitel la suflet stirea ca la ora 21, inca mai erau bilete nevandute... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
mor aia de oftica ca nu au vandut toate biletele
![]() Ce naiba sa vezi la aia sincer ? ,playback de 800 ron. si pe ea o mare diva,care se scalambana in cliloti la varsta ei ? ![]() 26 Aug 2009, 22:31: se vede ca e in foame de bani de a ajuns sa vina in romania. 26 Aug 2009, 22:36: hauleu ![]() 26 Aug 2009, 22:41: Era mai misto Hello suckers ,thaks for paing me lots off money,for 2 hour off my bullshit music ![]() This post has been edited by C@talin: 26 Aug 2009, 21:41 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 26 Aug 2009, 16:56) esti gresit informat stimabile , nu am aplicat aceasta metoda de tunning personal, si oricum nu am nevoie, la mine culoarea ochilor se schimba in fctie de anotimp si alte conditii meteo (din caprui devine verzi) ![]() This post has been edited by tarzy: 1 Sep 2009, 15:23 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Cat de dezgustatori pot fi unii barbati!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
unii bine zici, nu toti, depinde ce mananca, cica unii au gust chiar placut.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
daca nu-ti place ramai nemaritata!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
auzi la el.. "cica"... lol... hai.. da-te pe fata...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tin sa trag atentia domnisoarei revoltate ca pasiunea pentru schimbarea culorii irisului este raspandita si`n lumea gay dar majoritatea covarsitoarea a practicantilor E FUMEILE
![]() This post has been edited by bion: 1 Sep 2009, 17:09 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
ai ceva informatii "din interior"?
edit: si fata de pe pagina asta e faina: http://deceblog.net/salvari/search.htm sa nu o uitam. cam asta e postul ei: QUOTE Dragele mele,am o mare problema.La propriu si la figurat.Acum 2 saptamani am facut cu iubitul meu pentru prima oara sex anal.Atat lui cat si mie mi-a placut enorm.Am observat ca orgasmul e mult mai intens daca preludiu e o partida buna de sex anal.De atunci,nu exista zi sa nu facem macar 1 data si sex in fund,doar ca de 3-4 zile mi s-a cam..dilatat anusul(recunosc ca nu sta prost la cap. "dotare")Marea problema am avut-o luni la servici cand nu am mai putut tine si..am scapat inainte de a ma aseza pe wc.M-am simtit penibil!Plus ca atunci cand fac dus si dau mana pe la fund,simt ca gaura este mai..larga,degetul intra fara problema. Sad Imi este frica,i-am zis si lui dar el tot spune ca se va strange,dar..cand?Azi dimineata m-a apucase in troleu,noroc ca am avut muschii fesieri mai puternici,altfel nici nu vreau sa imi imaginez!!!!Si pentru ca nu era de ajuns,ieri am scapat un partz cand vorbeam cu administratorul blocului despre gigacalorie.Efectiv nu l-am putut tine!!! Sad Sad Sad Sad Sad Va rog da-ti un sfat competenet pentru problema mea si fara ironii ieftine!!!!!! comentariile le cititi acolo, sunt mai picante chiar decat postul original. This post has been edited by slaiciprian: 1 Sep 2009, 18:47 |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Nu imi vine sa cred ca mai sunt oameni care "pun botu'" la chestii de genu..
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 08:53 |