ce-i de facut cu aia care sparg cauciucurile, sfat !
![]() ![]() ![]() |
ce-i de facut cu aia care sparg cauciucurile, sfat !
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
luck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Il pandesti il prinzi si-i rupi capu' !!!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
FLICOFLEC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau de patania ta!Zona aia o stiam linistita, dar uite ca mai sunt si d'astia!
Esti sigur ca are legatura doar cu vreun loc de parcare?Poate e vorba de vreo confuzie, vreun fost iubit gelos de-al sotiei(prietenei,amntei,etc.)Tine-ne la curent! |
--------------------
Fiat
Seicento
- B-88-UAU
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
masina era a firmei si condusa de un coleg de-al meu. Fostul iubit e exclus, 1 la mana ca nu prea exista si 2 la mana nu ma stie nimeni p'acolo ca de 2 saptamani m-am apucat de zugravit & stuff, inca nu m-am mutat !
Sa-l prind si sa-i rup capu' nu prea mi-e in caracter, dar poate praduiesc o camera de luat vederi si pun la filmat in fiecare noapte (de la geam), si daca-l prind p'ala direct in judecata ma duc cu el. EDIT: repet, nu masina mea a avut de suferit (nici nu era acolo), ci papucul de la servici This post has been edited by Ov: 17 Mar 2005, 11:40 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
FLICOFLEC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 February 05 From: Bucuresti ![]() |
[quote=Ov,17 Mar 2005, 12:39]
masina era a firmei si condusa de un coleg de-al meu. Fostul iubit e exclus, 1 la mana ca nu prea exista si 2 la mana nu ma stie nimeni p'acolo ca de 2 saptamani m-am apucat de zugravit & stuff, inca nu m-am mutat ! Sa-l prind si sa-i rup capu' nu prea mi-e in caracter, dar poate praduiesc o camera de luat vederi si pun la filmat in fiecare noapte (de la geam), si daca-l prind p'ala direct in judecata ma duc cu el. EDIT: repet, nu masina mea a avut de suferit (nici nu era acolo), ci papucul de la servici Nu conteaza ce masina, oricum te afecteaza, timp pierdut, nervi, etc.Daca se repeta chiar ai o problema serioasa cu cineva si vezi poate au patit-o si altii din zona!Vecinii i-ai intrebat?Poate stiu ceva, in special bastinasii(pensionarii)!! |
--------------------
Fiat
Seicento
- B-88-UAU
|
|
Ov |
![]()
|
pai daca nu stiu pe nimeni, pe cine sa intreb ?
si oricum pensionarii dormeau la ora aia (am stat intre 6:30 si 9) |
--------------------
Dacia
1300
|
|
FLICOFLEC |
![]()
|
[quote=Ov,17 Mar 2005, 12:53]
pai daca nu stiu pe nimeni, pe cine sa intreb ? si oricum pensionarii dormeau la ora aia (am stat intre 6:30 si 9) Asa crezi tu!....Bafta sa afli ceva!Si nu sari la bataie ca cine stie unde se ajunge!(spital sau dosar...)Bafta! |
--------------------
Fiat
Seicento
- B-88-UAU
|
|
Ov |
![]()
|
pai n-am zis nimic de bataie (chiar am zis ca nu's genul)
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
FLICOFLEC |
![]()
|
[quote=Ov,17 Mar 2005, 13:19]
pai n-am zis nimic de bataie (chiar am zis ca nu's genul) Da, de acord, doar ziceam asa...preventiv, ca uneori in situatia respectiva omul mai iese din tiparele obisnuite!Sa ne spui ce s-a mai intamplat, sunt foarte curios! ![]() |
--------------------
Fiat
Seicento
- B-88-UAU
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Vinde apartamentu.....e clar o zona .... buna.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
E vreun semn de bine-ai venit!
Probabil ca ai ocupat locul vreunui berbec din zona. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(dizzy @ 17 Mar 2005, 12:44) Poate. Dar daca berbecul s-ar fi sinchisit sa si puna un mesaj "Ba vaca, stai in grajdu meu" atunci erau amandoi mai castigati. Asa....nu o sa aflam niciodata adevarul adevarat cu adevarat. Ov, nu o lua ca pe un afront, dar ma gandesc ca un berbec capabil de asa ceva, probabil si limbajul e pe masura. ![]() This post has been edited by driverx: 17 Mar 2005, 12:51 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Si eu am patit-o, in cartierul Tei.
Eram ( acum 3 ani ) in vizita la un prieten, am parcat vis-a-vis de bloc, in dreptul unui camin de batrani, nu langa bloc sau in fata lui, ca sa nu ocup locul cuiva. Am plecat pe la 22:30. Adica am vrut sa plec. La 2 roti aveam pana.Am mai facut rost de o rezerva de la amic si apoi am plecat. Amicul meu a spus ca s-a mai intamplat in zona. A doua zi am revenit ca sa inapoiez rezerva. Pe locul cu pricina "trona" o Leganza. Am mai trecut "intamplator" pe acolo vrea 3 seri. Aceeasi leganza. Am revenit apoi cu un bidon mare de lichid de frana ! Si cu un bilet: "CAND MI-AM FACUT PENELE MI-AU DAT BONUS UN BIDON. CUM N-AM FOST SIGUR CA-L MERIT, L-AM CEDAT ALTORA" NU MI-A FOST MILA !!! Nu am remuscari nici acum ! This post has been edited by GABY IS BACK !: 17 Mar 2005, 13:49 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Ov |
![]()
|
zona n-ar fi rea (bucurestii noi e in general un cartier de mosi care legumesc toata ziulica) si de vandut n-am cum ca nu-i al meu
![]() e sigur un berbec. Incerc sa fac rost pana m-oi muta de un web-cam pe care-l instalez la geam (ca se vede parfum masina de acolo) si-l infig in calculator sa filmeze toata noaptea (e iluminata bine strada si cred ca merge). Si cand il prind pe berbec (desi eu sper sa fi fost un caz singular) in povestesc frumos de filmare si-l invit la tribunal |
--------------------
Dacia
1300
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 17 Mar 2005, 13:10) zona n-ar fi rea (bucurestii noi e in general un cartier de mosi care legumesc toata ziulica) si de vandut n-am cum ca nu-i al meu ![]() e sigur un berbec. Incerc sa fac rost pana m-oi muta de un web-cam pe care-l instalez la geam (ca se vede parfum masina de acolo) si-l infig in calculator sa filmeze toata noaptea (e iluminata bine strada si cred ca merge). Si cand il prind pe berbec (desi eu sper sa fi fost un caz singular) in povestesc frumos de filmare si-l invit la tribunal Finally vad si eu o atitudine sanatoasa din partea unui roman. Sau.... nu esti roman mai Ov? Anyway...bravo. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
FLICOFLEC |
![]()
|
[quote=GABY IS BACK !,17 Mar 2005, 13:55]
Si eu am patit-o, in cartierul Tei. Eram ( acum 3 ani ) in vizita la un prieten, am parcat vis-a-vis de bloc, in dreptul unui camin de batrani, nu langa bloc sau in fata lui, ca sa nu ocup locul cuiva. Am plecat pe la 22:30. Adica am vrut sa plec. La 2 roti aveam pana.Am mai facut rost de o rezerva de la amic si apoi am plecat. Amicul meu a spus ca s-a mai intamplat in zona. A doua zi am revenit ca sa inapoiez rezerva. Pe locul cu pricina "trona" o Leganza. Am mai trecut "intamplator" pe acolo vrea 3 seri. Aceeasi leganza. Am revenit apoi cu un bidon mare de lichid de frana ! Si cu bilet: "CAND MI-AM FACUT PENELE MI-AU DAT BONUS UN BIDON. CUM N-AM FOST SIGUR CA-L MERIT, L-AM CEDAT ALTORA" NU MI-A FOST MILA !!! Sincer??!!...BRAVO!!!DE 3 ORI BRAVO!!!!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Seicento
- B-88-UAU
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Eu daca as da de unul din asta cred ca mi-as baga o aripa intr-o usa de-a lui, din neatentie la datu cu spatele, mi-as cere scuze si i-as da asigurarea sa se descurce.
Am dat si eu de un bizon din asta, dar nu a recurs decat la a ma atentiona ca e locul lui de x ani, dar cat de cat a vorbit civilizat, desi incerca sa ma abureasca ca are loc platit si bla bla. Am parcat mai incolo si gata. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
gaby si daca nu a fost acela??? E huliganism ceea ce faci tu, deci te iei de mana cu cel care ti-a facut pene...
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Ca sa inteleg, ca pe la noi nu stiu sa se practice.... lichid de frana ...golit pe parbriz, vopsea... care-i faza?
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Lichidul de frana ataca vopseaua si nu se observa chiar imediat!
![]() PS: Totusi nu va sfatuiesc. ![]() This post has been edited by litza: 17 Mar 2005, 13:55 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Ov |
![]()
|
nici eu nu sunt de acord cu platitul cu aceeasi moneda. O singura data i-am turnat unuia ulei ars pe masina (metoda nedistructiva dar speli de-ti vine acru'n ) dar n-am fugit, l-am asteptat pe geam pe individ sa-i comunic diverse.
Oricum nu l-am injurat si n-am tipat la el, si inainte sa recurg la metoda uleiului am dat o raita in bloc pe la toti posibilii vecini la care ar fi putut veni ala. Partea proasta era atunci ca trebuia sa plec URGENT si nu puteam sa scot masina din garaj, ca altfel nu-i faceam nimic. |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Ov |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
chestia cu o poza sau gasit un mosulica care sa-ti spuna si o plangere te scoti mai bine decat cu ceea ce se face...
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
[quote=FLICOFLEC,17 Mar 2005, 14:14]
[quote=GABY IS BACK !,17 Mar 2005, 13:55] Pe locul cu pricina "trona" o Leganza. Am mai trecut "intamplator" pe acolo vrea 3 seri. Aceeasi leganza. Am revenit apoi cu un bidon mare de lichid de frana ! Si cu bilet: "CAND MI-AM FACUT PENELE MI-AU DAT BONUS UN BIDON. CUM N-AM FOST SIGUR CA-L MERIT, L-AM CEDAT ALTORA" NU MI-A FOST MILA !!! Sincer??!!...BRAVO!!!DE 3 ORI BRAVO!!!!! ![]() ![]() ![]() [/quote] Bun, deci... in perspectiva lucrurilor noi invatate, daca nu era vinovat proprietarul leganzei? Atunci i-ai facut o maaare bucurie. Eu nu m-as mandri cu asta. Era mai elegant daca-i faceai ceva nedistructiv. Niste spray cu silicon pe parbriz... ruj, sau chiar vopsea pe parbriz... Sau chiar cu antigel pe parbriz. |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
geo76com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 April 04 ![]() |
QUOTE(Ov @ 17 Mar 2005, 15:56) dap, asta e metoda distructiva. Se poate in schimb folosi ulei ars, sau ... noua mea arma ![]() ![]() Sincer, buna metoda si nedistructiva . De fapt este distructiva daca ala e maniac si vrea sa vada de unde vine mirosul ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
1310L
1995 ...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
|
|
Ov |
![]()
|
de la orice magazin Bruno (parca asa ii zice). Magazinele astea au tot felul de nazdravenii haioase. Gasesti unul vis-a-vis de biserica Sf. Gheorghe.
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
QUOTE nu am nici macar cea mai mica banuiala cine ar fi putut sa mi-o traga, era unu' cu o masina parcata pe trotuar fix in dreptul nostru, dar bordura era mare si nu cred ca voia el s-o urce p'acolo si nu vad cum as fi putut sa-l incomodez cu ceva Bre, poate ca te cunoaste careva de pe forum... si a profitat ca sa se razbune, poate ca i-ai sters mesajele de pe forum ![]() Glimesc, bineinteles... Cat despre lichidul de frana - mi-ati dat o ideeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() Iar chestia cu mirosul - nu mere ca se usuca dupa 2ore si nu mai pute! Bai frate, omu cat traisete -invata chestii noi ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
litza |
![]()
|
Cred ca niste spray din ala cu vaselina pe parbriz e mai eficient! Eu mi-am dat din gresela pe un geam lateral si am frecat cu x solutii de spalat geamuri pana am reusit sa scap de el.
![]() This post has been edited by litza: 17 Mar 2005, 14:25 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Ov |
![]()
|
Ciombe, din pacate n-ai invatat ceva bun,
daca voiai sa-l frigi artistic p'ala cu papucu' te duceai la politie si declarai frumos accidentul si si-o luat urat de tot ala (pt mai multe lucruri) This post has been edited by Ov: 17 Mar 2005, 14:27 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
QUOTE(Ov @ 17 Mar 2005, 14:10) zona n-ar fi rea (bucurestii noi e in general un cartier de mosi care legumesc toata ziulica) si de vandut n-am cum ca nu-i al meu ![]() e sigur un berbec. Incerc sa fac rost pana m-oi muta de un web-cam pe care-l instalez la geam (ca se vede parfum masina de acolo) si-l infig in calculator sa filmeze toata noaptea (e iluminata bine strada si cred ca merge). Si cand il prind pe berbec (desi eu sper sa fi fost un caz singular) in povestesc frumos de filmare si-l invit la tribunal La webcam-ul de care vorbesti, vei avea nevoie de lumina, nu gluma (eu am in camera lumina de 200 w + o veioza montata pe aproape pentru o filmare care sa ma multumeasca), iar pentru 1 minut de filmare iti ia 480 Mb de pe HDD. Deci, daca nu ai o strada foarte luminata si un HDD de 200 Gb minim, slabe sanse... This post has been edited by chichi: 17 Mar 2005, 14:36 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:29 |