La ce visati?, ...la masini ma refer, si nu exagerati..
![]() ![]() ![]() |
La ce visati?, ...la masini ma refer, si nu exagerati..
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
|
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
BMW 318,BMW aeria 1, CLK<slk> modelul anterior, Subaru Impreza WRX STI,Reanul clio sport,.....o casa draguta<nu vila> care sa aiba o suprafata mare,un caine s ail plimb...Vreau sa am bani,bani multi<fara sa muncesc>....si mai visez la unele chestii dar deocamdata mi-ar ajunge masinile.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
florin_el |
![]()
|
![]() The Expert Group: Members Posts: 114 Joined: 28 December 04 From: Iasi, Casablanca ![]() |
QUOTE(bertro @ 3 Aug 2005, 15:03) Intre Veyron si RX8 mai poti sa mai bagi citeva modele (macar vreo 20) doar ca ordonezi liniar preferintele si nu pe o scara logaritmica ![]() Skoda Octavia II 2.0 full pentru sufletelul meu BMW 1er pentru nevasta (sa-l mai iau si eu... pentru teste) |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- IS-05-FTY Don't drink and drive - you might hit a bump and spill it.
|
|
Apostol Bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 30 June 04 From: cluj-napoca ![]() |
RENAULT MEGANE II - SEDAN FULL OPTION
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
Gri comette/2007
|
|
AlezzDWC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti,o zona rau famata. ![]() |
Nissan Patrol GR sau Pathfinder varianta full
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo E-TEC 2
- B-81-RGE
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Blasfemie coane ! Vezi ca Nissan apartine lui Renault , asa ca asta nu prea sede bine cu fanatismul Daewoo care incurajeaza ura pentru Dacia , respectiv si Renault.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
AlezzDWC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti,o zona rau famata. ![]() |
Cei de la Renault nu au fost niciodata in stare sa faca un 4x4 adevarat (pur si simplu nu ii duce capul) asa ca au cumparat cateva actiuni la Nissan...big deal...tu chiar crezi ca ii lasa japonezii sa umble la masini ???
|
--------------------
Daewoo
Cielo E-TEC 2
- B-81-RGE
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Renault au facut chiar un foarte bun 4x4 , era vorba de Scenic RX. Iar treaba cu cateva actiuni
![]() ![]() PS: Imi plac observatiile tale mature despre un lider european in materie de automobile " pur si simplu nu ii duce capu " ![]() This post has been edited by AND: 7 Aug 2005, 14:27 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
In ordine crescatoare:
-Fiat 500 D -Audi 200 Quattro din `87-`88. -BMW E30 M3 + un V12 de pe 850. -Mercedes 500 SEC(V8 BigBlock) din anii `80 -Mustang `75-`78(poate `79 dar este considerat ultimul an in care s-au facut Muscle Cars pure blooded...) -Porsche 356 -Dodge Charger RT negru cu un 632 cubic-inch+blower) -orice Ferrari Dino,GT(Berlinetta,yummi) din anii `60-`70 -Ford Model T -Jeep Willys -Alfa Romeo 2900 C -Multe altele... Realizabil:Fiat 500 D si Lancia Aprilia antebelica(inca nu stiu anul,maine voi afla) si ceva Mercedes din anii `50 ....nici asta nu stiu exact din ce an.. |
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Unde ai vazut tu vreodata Calibra M3?
![]() ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
mariuss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 August 05 ![]() |
QUOTE(AND @ 7 Aug 2005, 05:59) Poate in ziua aia n-o sa se mai fabrice ![]() Eeeeeee,o iau sh si tot ma dau cu ea ![]() |
--------------------
OLTCIT
CLUB 11 R
- OT-XX-STE "Wandering between two worlds,
One dead,the other powerless to be born" |
|
Tutzigureanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 3 August 05 ![]() |
![]() ![]() Attached thumbnail(s) dodge_20srt10_20pickup.jpg ( Size: 30.36k ) Number of downloads: 27 |
--------------------
Dacia Break '96
Seat Izbiza '88
- cenzurat Vine valu' imi i-a calu'...imi i-a Dacia din cotetz....
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
de 2 zile ma gandesc la asta
2.0 XT , automat , 8.7 demaraj . Attached thumbnail(s) for.JPG ( Size: 33.7k ) Number of downloads: 32 |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Tutzigureanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 3 August 05 ![]() |
a, da si mai visez la un Oltcit, ca sa-mi ocup cu el locul de parcare cand nu sunt acasa
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Break '96
Seat Izbiza '88
- cenzurat Vine valu' imi i-a calu'...imi i-a Dacia din cotetz....
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Subaru WRX STI Sedan (300 Cai Putere; Boxer; Turbo) Albastru cu roti aurii
![]() |
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Saab 9-5 Aero
Dodge RAM (mai e unul si in bucuresti dar are jentile alea nichelate stil american B-( ) Ca vis 'ud': Bentley Continental GT. |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Mi-as cumpara odata vreo 40-50 de trabanturi cu care sa umplu strada in fata blocului in romania sa nu mai aiba nimeni loc sa parcheze
![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
La 3 Lastunuri, unu Albastru, unu Galben si unu Rosu si sa ies cu toate 3 odata pe strada....sa i-au locul lui Dl Funar
![]() |
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Aston Martin Vanquish
|
--------------------
-
-
-
|
|
AND |
![]()
|
Parca era vorba sa nu exageram
![]() Bagati si voi chestii reale de genul : Megane , C4 ... |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
oli_h |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 May 05 From: Timisoara ![]() |
VOLVO Xc 90 SI o situatie financiara ca sa-l intretin
sper ca nu m fost prea exagerat |
--------------------
Dacia
Logan
- TM
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Frate eu nu exagerez....vorbesc foarte serios ca mi-as cumpara 3 lastunuri si sa le vopsesc cum spuneam.
Si mai mi-as lua un GOlf IV Variant full option |
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(AND @ 9 Aug 2005, 23:32) pai si cu ce am exagerat ? am condus multe, ca tot zicea cineva mai sus de slk....am avut ocazia sa conduc primul model...e cam aiurea, e zgomotos si simti orice denivelare...nu prea e Mercedes....ai mei si-au luat un E320CDI(evident pe firma) pe care il conduc destul de des, probabil din cauza asta nu ma mai incanta asa mult un Golf sau passat... M-am referit la Vanquish, nu ca masina personala, ci mai mult ca ceva pe care doar sa-l conduc. Daca ar fi asa ceva de inchiriat in Ro, probabil as inchide ochii ca sa ma joc cu el vreo 2 zile ![]() Oricum mi-as dori sa fie si a mea, numai ca in momentu de fata, nu imi permit mare lucru....probabil n-o sa imi permit niciodata si raman cu dorinta. |
--------------------
-
-
-
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Toyota Corrola pe benzina ( pe care daca aveam cu 2-3 mii de euro mai mult in primavara as fi cumparat-o )!
This post has been edited by body: 10 Aug 2005, 07:41 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Mi-as dori DSN a mea cu cauciucuri noi, revizie de 60 k , geamuri fumurii si un mp3 player. Zic ca sunt destul de modest
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
sity_boy84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 18 October 05 From: Buzau ![]() |
numero 1:renault 12 gordini
numero 2:mitsubishi lancer evo VIII numero 3:alfa romeo 156 Attached thumbnail(s) r12_05.jpg ( Size: 27.72k ) Number of downloads: 11 16.jpg ( Size: 110.97k ) Number of downloads: 8 |
--------------------
Dacia/Hyundai
1300/Accent
1979/2008
- BZ 79 UAP/BZ 82 TSC
|
|
fun-e23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 5 February 06 From: Bucuresti ![]() |
seat cordoba:
1.9 TDI 130 caluti 6 trepte |
--------------------
Renault
Megane 1.5 80cp
2003 SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
VW Passat Variant 2002-2003 TDI 4 Motion negru
|
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
geti |
![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
Bora TDI,150 cai 4motion,6 trepte,climatronic,full piele.Neagra sa fie sa ajunga ea sa imi faca nopti albe :Psi nu zile negre
This post has been edited by geti: 29 Mar 2006, 23:23 |
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
hmmm... la ce visez eu?!??! La o fata pe care s-o iubesc si s-o respect si sa ma iubeasca si ea si sa ma respecte la randul ei, si sa ne intelegem bine....
Daaa, siguurrr... stiu... visez cam mult... La capitolul masini.... Cam am ce-mi doresc, dar as vrea poate si un Jag X-Type si o serie 7 E38 cu cuite manuala... Later Edit: Ooooppppsss!!!! De-abia acum am vazut ca topicul se refera la masini... anywayz, iata si legatura: Se zice ca dupa masini si femei sa nu plingi niciodata... Desi dupa ambele merita al naibii de mult sa plingi (poate mai mult dupa masina... ea, cel putin, nu m-o dezamagit niciodata, draguta de ea ![]() This post has been edited by MAS: 29 Mar 2006, 23:59 |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 10:41 |