DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> intrebare, ....administrator de retea

Wolfman
post 18 Aug 2009, 10:13
Post #31

The Fastest

Group: Members
From: Murciélagos

Se poate insa nu cred ca-si pierde timpul cineva facand asta... Doar daca ai un calculator configurat prost si fara firewall+antivirus...

--------------------
Opel MOKKA X 1.4 T 2019
"Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marksman
post 18 Aug 2009, 10:18
Post #32

Post mortem nihil est

From: sat

Parolele se pot afla si pe alte cai: social engineering, atac prin forta bruta, noroc chior biggrin.gif si asa mai departe

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
ovidiun
post 18 Aug 2009, 10:24
Post #33

Membru...fara drepturi.

QUOTE(Illusi0n @ 18 Aug 2009, 10:18)
Parolele se pot afla si pe alte cai: social engineering, atac prin forta bruta, noroc chior biggrin.gif si asa mai departe
*

Ce e social engineering?
Ma gandesc si la chestiile alea prin filme in care atasau nustiu ce aparat la calculator si facea ala combinatii alfa numerice de afla parola. Da' ala cred ca e SF sau hackerism tongue.gif si nu asta e scopul acestui topic

18 Aug 2009, 10:27:

atac prin forta bruta = adica vine unu' langa calculator si te bate pana spui totul...? biggrin.gif

This post has been edited by ovidiun: 18 Aug 2009, 10:27

--------------------
Dacia berlina 1998
Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
+
Wolfman
post 18 Aug 2009, 10:46
Post #34

The Fastest

From: Murciélagos

Da si tu pe gugal "brute force attack"...
Social engineering este metoda folosita de "marele" Mitnick (dandu-se drept o persoana din companie afla prin telefon date pe care le folosea mai departe pt. trecerea de primele nivele de securitate, practic afla date confidentiale manipuland "userii", etc).

--------------------
Opel MOKKA X 1.4 T 2019
"Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
+
skija
post 18 Aug 2009, 11:15
Post #35

proud not to be american

From: Bucharest/Buzau

QUOTE(ovidiun @ 17 Aug 2009, 14:08)
Nu, nu avea dreptate.

Vreau sa imi fac un blog...si daca scriu chestii personale nu as vreau sa stie toti...
*

Pai cam asta ar fi scopul unui "BLOG".. sa-ti impartasesti ideile cu altii... nu? sau il faci doar ptr. tine? Daca da, atunci foloseste WORDUL. Blogul e blog, si e public... (parerea mea)...

concluzia topicului: adminul de retea, poate vedea pe ce siteuri si cat timp stai tu din cele 8 are de la servici. In majoritatea cazurilor, adminii sunt de gasca si nu-ti fac probleme. Daca, in schimb, un SEF cere un raport de activitate a angajatilor, atunci te-ai scos...

Asa ca... pune mana si munceste, ca doar asa iesim din criza... si fa-ti blogul acasa... tongue.gif

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci 2007 - BZ 80 SKJ
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
+
ovidiun
post 18 Aug 2009, 11:32
Post #36

Membru...fara drepturi.

QUOTE(skija @ 18 Aug 2009, 11:15)
1. Pai cam asta ar fi scopul unui "BLOG".. sa-ti impartasesti ideile cu altii... nu? sau il faci doar ptr. tine? Daca da, atunci foloseste WORDUL. Blogul e blog, si e public... (parerea mea)...

2. concluzia topicului: adminul de retea, poate vedea pe ce siteuri si cat timp stai tu din cele 8 are de la servici. In majoritatea cazurilor, adminii sunt de gasca si nu-ti fac probleme. Daca, in schimb, un SEF cere un raport de activitate a angajatilor, atunci te-ai scos...

3. Asa ca... pune mana si munceste, ca doar asa iesim din criza... si fa-ti blogul acasa... tongue.gif
*

1. Asa este...blogul vreau sa fie public...dar nu pentru cei care ma cunosc, apropiati, ca sa stau sa explic, sa se uite ciudat la mine (poate ca la un ciudat) sau, mai rau, sa fiu luat la misto!!! Cu cei necunoscuti e altceva.

2. Sefu' nu o sa ceara asa ceva...are cont pe neogen.ro si hi5... biggrin.gif

3. 'Nteles sefu, acum dau log out, sa traiti!!!
Sefu sa puna mana sa dea salariul la timp si integral....ca sa ies si eu din criza...criza mamii lui!!! mad.gif
Acs nu am internet si nic o sa bag in viitorul apropiat. La mine calc de acs e de decor, il deschid o data la doua saptamani!!! Sincer...

--------------------
Dacia berlina 1998
Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 01:40
Forum Renault