tampoane motor
![]() ![]() ![]() |
tampoane motor
scania |
![]()
|
||
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
|
||
--------------------
EX. Dacia
nova GT
- AG08UNN
1998 In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|||
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
In fata pe cutie ai 2 tampoane si unul pe motor.Tamponul anti zbatere, este ala rotund, din mijloc, cum ar venii. Daca despre ala e vorba poti sa il demontezi linistit.Nu are nici un efect, la mine dupa ce a crapat l-am dat jos si nu am avut nici cea mai mica problema.Daca restul tampoanelor stateau tensionate din cauza lui e normal sa cedeze.Spor la treaba.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
scania |
![]()
|
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
Da despre cel rotund este vorba, oricum incerc sa le schimb pe celelalte.... crede-ti ca este o solutie? se pot deteriora si in timp, si la caldura sa fie mai elastice?
This post has been edited by scania: 20 Aug 2009, 12:25 |
--------------------
EX. Dacia
nova GT
- AG08UNN
1998 In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
eu nu stiu cum este la nova dar din cate banuiesc motorul este prins tot in partea de jos cum e si la berlina ,deci el nu are nevoie de tamponu anti rasucire neaparat ,daca ar fi prins cum e la sn ,slz ,lgn normal ca ar trebui acel tampon anti rasucire nu prea ii vad rostul
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
- bh 10 twa
2004 1994 I hate BMW
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
dupa cum ai spus vladut88, nu stii cum e la nova deci mai bine nu raspunzi daca nu stii
![]() eu de cand am luat masina am luat-o fara tamponul ala si merge bine ![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
- NT 90 BRT
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 03:32 |