Retinere Talon - masina italia, De unde se poate ridica talonul?
![]() ![]() ![]() |
Retinere Talon - masina italia, De unde se poate ridica talonul?
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristianco2002 @ 20 Aug 2009, 23:56) Imi vine greu sa cred ca nu se face itp-ul la masini neinscrise (in ro, sau neinscrise deloc - am vazut si masini fara numere, venite la RAR pe platforma). Uite o idee: sa se duca la RAR si sa ceara ITP in vederea inscrierii in RO, cu dovada de la politie ca i-au luat talonul, si actele masinii. Dup'aia, cu hartia de la rar ca masina a fost verificata tehnic, merge la politie si isi ia talonul. Service-urile de cartier n-au chef de complicatii, te refuza pur si simplu. Probabil ca nici nu pot, stiu ca te verifica online in baza de data a RAR-ului, habar n-am ce se intampla daca masina nu e inscrisa in ro. Multumesc. O sa mai incerc si cum spui tu. ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
UPDATE
Politistii din Romania sunt niste incompetenti. Am fost ieri la politie sa intreb unde e talonul masinii. Au spus ca l-au trimis la Ambasada Italiei din Bucuresti. I-am zis ca am fost acolo si nu e nici un talon la Ambasada. Deci la politie nu este, la ambasada nu este. Unde ar putea fi talonul masinii??? This post has been edited by bz_26_zzz: 20 Aug 2010, 23:10 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In sertarul unui burtos care a uitat de mult ce s-a intamplat acum un an de zile?
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Faza nasoala e ca masina este in Buzau, ITP nu se poate face in Romania pentru ca masina este inscrisa in afara tarii. Apoi, ca sa ii faci ITP in Italia iti trebuie talonul masinii. Masina sta pe margine din cauza unui sistem foarte PROST!!!
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Masina sta pe dreapta din cauza soferului
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Numai perfecti pe aici. Ma da oare voi nu uitati nimic, niciodata?
|
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Măcar nu ne plângem pe forumuri și nu așteptăm un an de zile să ne pice ceva din cer...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
N-am chef de discutii fara sens dar omu a pus o intrebare. Nu l-am vazut sa boceasca pe aici. Chiar daca ar fi facut-o il inteleg, un talon ridicat in Olt ajunge la Cluj dupa 2 ( doua ) luni. Ii tare sistemu, nu?
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
DragosP |
![]()
|
Exceptând cazul în care poliția te șicanează și-ți ridică talonul/permisul doar for fun (ceea ce aici se pare că nu se aplică) în rest nu pot decât aplauda demersurile legale și combate pe cei care încearcă să le discrediteze.
Capisci? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Intre timp si-a luat alta masina. Faza ca nu avea facut ITP oricui i se poate intampla. Si eu am umblat cu ITP-ul expirat pana m-a oprit politia si asta a fost. L-am facut si gata.
Cei rautaciosi de aici care zic "de ce a mers cu ITP expirat", cred ca sunteti genul ala de oameni, care aveti o dacie din `87 si sunteti invidiosi pe cei care vin din afara cu masini mai bune decat ale voastre. Va spun ca masina lui nu era una "bengoasa", ci era un Peugeot Partner. Era o masina de munca si cu ea facea un ban cinstit. Asta a fost sa fie. Eu acum "ma lupt" sa aflu o metoda de a intra in posesia talonului si de a putea sa plece cu masina in Italia. Atata tot. |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
DragosP |
![]()
|
Recunosc, sunt ros de invidie, ceva de speriat.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Firma la care merg eu pentru ITP are datele mele in calculator, si ma suna inainte sa expire.
Vezi, poate este si in Bucuresti o firma de genul asta, sa nu mai pateasca din nou. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 14:09 |