Forum roman discutii hi-fi
![]() ![]() ![]() |
Forum roman discutii hi-fi
EEN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|||
bogdan_iuly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bflorian @ 14 Mar 2005, 18:34) Pentru cei pasionati de hi-fi sau care vor sa-si maicumpere cite ceva audio (video) prin casa e interesant forumul asta. Eu eram in cautarea unui receiver si am sapat putin pe la ei si am gasit oferte (noi / sh) interesante. In final am cumparat un Yamaha RXV 650 sigilat, cu 16 mil fata de 22 mil cit e prin tirg. Nu e reclama cita vreme forumul nu este nici chitit pe vinzari nici nu abordeaza aceeasi tematica... Unde ai gasit ofertele ... ? Pe forum? Daca aveau niste oferte, puneau mare un link PRODUSE ca celelalte de sus ... ![]() M-ar interesa si pe mine doua statii transceiver ... ieftine dar care sa bata ... sa zicem, cel putin 10 km This post has been edited by bogdan_iuly: 16 Mar 2005, 07:53 |
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Mai este si www.carhifi.ro
Firma e in Timisoara si destul de recenta. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-a placut forumul.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdan_iuly @ 16 Mar 2005, 09:51) Unde ai gasit ofertele ... ? Pe forum? Daca aveau niste oferte, puneau mare un link PRODUSE ca celelalte de sus ... ![]() M-ar interesa si pe mine doua statii transceiver ... ieftine dar care sa bata ... sa zicem, cel putin 10 km Ia vezi ca e un forum al electronistilor: www.izatech.ro acolo poate gasesti asa ceva. |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:55 |