<< Întâlnire SuperNoviști >>, intalniri saptamanale ale posesorilor de dsn
![]() ![]() ![]() |
<< Întâlnire SuperNoviști >>, intalniri saptamanale ale posesorilor de dsn
26-Kbe |
![]()
|
||
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nici o problema. Ai si tu dreptate. Dupa cum spuneam, nu este nimic batut in cuie. Ce ziceti de sambata acum, ora 20... la academie sau kaufland sebastian. Ca si loc mai "intim", ar fii kaufland... sau sala polivalenta.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Duminica ar fi perfect pt mine pt ca in seara asta plec pana la arad si ma intorc maine....numai de intinlire nu o sa mai fiu in stare
![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Si eu tot duminica cred ca e mai bine pt toata lumea ( care vrea sa vina)
Ca ora , eu zic ca pe la 21:00 e bine, prindem si putina lumina ![]() This post has been edited by AdrianSavu: 21 Aug 2009, 09:46 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 - Clima Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu sambata la 20 abia ies de la munca dupa o tura de 12 ore. Ma tem ca nu sunt in stare sa mai vin si la intalnire. Iar duminica la 21 de obicei primesc mancare de acasa de la Valcea. Din pacate am un program cam haotic momentan, lucrez de obicei noaptea sau sambata. Sper ca ocazional sa pot si eu sa ajung la cate o intalnire. Probabil ca acum la prima nu voi putea sa vin. Imi pare rau. Bafta tuturor si sa ne vedem cat mai curand!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
adrian20ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 10 June 09 ![]() |
eu vin sambata sau duminica, as sugera ora 21:00 de intalnire este decent sa stam 2 3 ore la intalnire nu se face nici tarziu....unii se mai duc si la serviciu!!!
|
--------------------
Dacia
Super nova
2002 confort
- B 10 ooo
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
kaufland ora 20 vineri - sambata- duminica.cei care nu pot sa ajunga la ora 20 no problemo.vine cu o ora mai tarziu.deci eu zic asa.sambata ora 20 kaufland ar fi cel mai indicat
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg nimic
![]() Cand stabilim intalnirea ?? Vineri , sambata sau duminica ???? |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
desi nu o sa vin,dau si eu cu parerea k sambata la 20:00 nu e prea bine ptt ca multi dintre noi suntem tineri,si e sambata seara,mai iesim si noi in oras cu prietenele,cu prietenii...ori duminica mai devreme,p la 20:00 sau vineri.
parerea mea! |
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pai si colegii de pe dacia club nu sunt prieteni?
![]() Cine poate sa vina sambata / duminica, kaufland sebastian (harta pe prima pagina) Eu pot.... 1. Maskatu 2. .......... iar lista ![]() Tenc iu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu pot doar diseara. Urmatoarea seara in care sunt liber este luni. Sper sa hotarati curand cand va fi intalnirea ca sa stim cum ne facem planurile. Kaufland de la Sebastian este o locatie care imi convine de minune.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
Duminica - ora 21:00 - Kaufland
1. Maskatu 2. AdrianSavu |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
Maskatu |
![]()
|
Sau sambata
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu nu pot sapt asta
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Duminica la kaufland dupa ora 19:00 ma bag si eu.
Asa cumm am mai spus vinerea-sambata nu pot ![]() 1. Maskatu 2. AdrianSavu 3. ionut81 |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
j00hn |
![]()
|
![]() די פאלגענד Group: Members Posts: 268 Joined: 21 August 08 From: beijing ![]() |
Duminik dupa 19 la Kaufland pot si eu
1. Maskatu 2. AdrianSavu 3. ionut8 3. j00hn |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
- B-XX-XXX bah esti nebun la cap ??? :O:O:O:O incredibil
|
|
Mihai_eon |
![]()
|
![]() Mihai Group: Members Posts: 364 Joined: 9 January 08 From: Bucuresti ![]() |
vin si eu ,am putea sa ne vedem la stadionu national "lia Monoliu" ce spuneti?
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti
2008 1.6 benzina + gpl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
ma bag si eu duminica dupa 19 sau chiar 19 la Kaufland dar nu cred ca pot sa stau prea mult ca mi-e ca pierd locul de parcare...
|
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
26-Kbe |
![]()
|
Duminik dupa 19 la Kaufland pot si eu
1. Maskatu 2. AdrianSavu 3. ionut8 3. j00hn 4.26-kbe |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
1. Maskatu
2. AdrianSavu 3. ionut8 3. j00hn 4.26-kbe 5. fory |
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
daca nu plec la tara vin si eu cu BaHMuteanca
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() ![]() Duminica dupa 19:00 la kaufland ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
Maskatu |
![]()
|
@Mihai_eon: este prea departe... din 5, toti vor la kaufland: te-am trecut si pe tine, sper sa vii.
1. Maskatu 2. AdrianSavu 3. ionut8 3. j00hn 4.26-kbe 5. fory 6. Mihai_eon Pentru cei care nu pot... nu este nici o problema. dupa cum am spus. este practic imposibil ca toti care vrem sa avem timp liber in aceeasi zi , la aceeasi ora si sa putem veni in acelasi loc. Daca iese bine prima intalnire, cu siguranta vor mai fii, to tintre noi super-novistii. Poate data viitoare nu vor putea venii cei de acum. Etc. Pentru cei care mai au dubii in legatura cu pozitionarea kaufland-ului din sebastian, repostez harta: untitled.jpg ( Size: 75.13k ) Number of downloads: 427 In principiu ramane pe duminica dupa 19, undeva in spatele parcarii, sau ma rog in capatul ei... pentru ca la intrare sunt masini multe, si la 19-20 inca mai sunt cumparatori. In spate trebuie sa fie loc. Dau maine o fuga pana acolo ca e aproape de mine sa vad cum se prezinta situatia. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
j00hn |
![]()
|
![]() די פאלגענד Group: Members Posts: 268 Joined: 21 August 08 From: beijing ![]() |
deci e ok acolo
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
|
|
Maskatu |
![]()
|
1. Maskatu
2. AdrianSavu 3. ionut8 3. j00hn 4. 26-kbe 5. fory 6. Mihai_eon Cine mai doreste, cine mai pofteste... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
j00hn |
![]()
|
maskatule m-ai trecut de 2 ori
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pai tu vii de doua ori
![]() scz ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
Mai reediteza odata
![]() ![]() Vezi ca suntem 7 ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
Maskatu |
![]()
|
Am omis pe careva? Pe tiesto? El zicea ca nu este sigur... dar nu e problema, il trecem si pe el
1. Maskatu 2. AdrianSavu 3. ionut8 4. j00hn 5. 26-kbe 6. fory 7. Mihai_eon 8. ti3sto |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:16 |