<< Întâlnire SuperNoviști >>, intalniri saptamanale ale posesorilor de dsn
![]() ![]() ![]() |
<< Întâlnire SuperNoviști >>, intalniri saptamanale ale posesorilor de dsn
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
shake ce ai plecat asa repede frate? abea am ajuns noi si tu erai disparut deja...mureai pt 3 minute?
![]() |
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai chiar la 3-4 minute dupa ce a plecat ati ajuns voi
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
am avut lideru rapid in coloana oficiala
![]() |
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
avrelln |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 28 February 11 From: bucuresti ![]() |
@fuzzzy-dacioti (sau nu)- o propunere pt intalniri, parcarea de langa fosta biblioteca nationala, acolo se vad si alte cluburi,dar am vazut ca dum seara e liber mereu...
am zis, nu dati cu pietre, votati,spune-ti si voi pareri fuzzzy zicea de parcarea de la baneasa, cinematograful in aer liber... sunt 2 propuneri... asteptam pareri/propuneri, dar nu dati cu bolovani |
--------------------
dacia/BMW
solenza/525 i
2004 1.9D/1992 2.5 i
- if-77-nla/if-40-aln "Driving the E2 was like travelling on a bullet"-Walter Rohrl
|
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
avrelln te referi la fosta biblioteca de pe calea victoriei? Eu sunt de acord. Dar pentru Baneasa nu stiu ce sa zic, totusi e prea departe.
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
avrelln |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 28 February 11 From: bucuresti ![]() |
nu pe victorie,scuze,cred ca nu m-am exprimat corect, ma refer la cea de langa camera de comert, langa pasajul marasesti...nu stiu exact ce e acum cladirea aia, dar pe vremea lu`ceasca trebuia sa fie biblioteca nationala...
repet,e doar o propunere |
--------------------
dacia/BMW
solenza/525 i
2004 1.9D/1992 2.5 i
- if-77-nla/if-40-aln "Driving the E2 was like travelling on a bullet"-Walter Rohrl
|
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
Nu stiu exact pe unde e, dar ca locatie eu zic ca e buna.
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Avrelln zice de parcarea de la Biblioteca Nationala, eu zic de parcarea de la drive-in de la Mall Baneasa, ambele fiind in principiu zone unde nu "deranjam" pe nimeni, in ideea ca ne mai apuca si pe noi din cand in cand cate o "nebunie" cu muzica sau... alte diverse activitati...
![]() 22 Oct 2012, 00:29: QUOTE(Razvan_Ionut @ 21 Oct 2012, 22:44) Dude, s-a mers la consum, nu te lauda cu mers la consum..... This post has been edited by fuzzzy: 21 Oct 2012, 23:29 |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
da , dar parcarea de la drive-in e cam departe.....
22 Oct 2012, 01:13: aici este parcarea despre care zice avrelln This post has been edited by Razvan_Ionut: 22 Oct 2012, 00:13 Attached thumbnail(s) harta_contact.jpg ( Size: 45.84k ) Number of downloads: 245 |
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
In cateva saptamani se deschide cora la capatul lui 32 (sos. Alexandriei). Teoretic ar trebui sa aiba parcare mare...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
teoretic prind rotile radacini pana ajungi acolo si pana ajungi acasa.....
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
LIONH3ART |
![]()
|
![]() Sir MARYO LIONHEART™ Group: Members Posts: 162 Joined: 4 October 12 From: Bucuresti,Militari,sector 6 ![]() |
Buna dimineata la toata lumea...
![]() Ceva locatie noua ![]() |
--------------------
Dacia
SOLENZA
Nov.2004/Hatchback/Benzina,1.4
- B-xx-MaryoLiOnheart Sir MARYO LIONHEART™.
I am proud to be FIREFIGHTER. |
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Totusi, ar fi frumos sa nu prezentam locatii preferentiale dupa distanta fata de casa... unii si asa fac destul pana la intrunire doar ca sa ajunga, iar altii au lenea destul de mare... Personal as fi de acord si cu parcarea de la Biblioteca, nu vad de ce ar fi acolo probleme...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
LIONH3ART |
![]()
|
![]() Sir MARYO LIONHEART™ Group: Members Posts: 162 Joined: 4 October 12 From: Bucuresti,Militari,sector 6 ![]() |
Pt mine Carol sau Kaufland Rahova sunt destul de ok,tinand cont ca vin din Militari,tai 3 cartiere ca sa ajung acolo...nu cred ca as putea veni mai departe de atat,din pacate sunt limitat si eu la benzina,probleme de familie:(.....este doar o parere
![]() ![]() Iar pretentii si drept de vot dupa parerea mea,au cei vechi si cei care vin mereu..nu cei care promit mereu ca vin...si cand vine seara,ooops ![]() ![]() P.S. - Mi-a trecut o idee subit prin minte acum:o..dar jos la Academie in parcare,in fata Academiei,este o ditamai parcarea sau scuar,un spatiu imens,cand urci de la Eroilor in sus,pe mijloc...nu este ok?Este doar o idee..ce ziceti ![]() This post has been edited by LIONH3ART: 22 Oct 2012, 13:43 |
--------------------
Dacia
SOLENZA
|
b 45 bwy |
![]()
|
![]() Van driver Group: Members Posts: 1.135 Joined: 27 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Daca va hotarati la o zona mai apropiata de nordul bucurestiului vin si eu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
- Florin&bwy Nova GT 1999
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(fuzzzy @ 22 Oct 2012, 12:45) Totusi, ar fi frumos sa nu prezentam locatii preferentiale dupa distanta fata de casa... unii si asa fac destul pana la intrunire doar ca sa ajunga, iar altii au lenea destul de mare... Personal as fi de acord si cu parcarea de la Biblioteca, nu vad de ce ar fi acolo probleme... In calitate de initiator al intrunirilor (doar io am fo cu ideea, remember?) si deschizator de topic ( adica asta ), imi auto-rezerv dreptul de a putea prezenta o locatie preferentiala. ![]() Nu in ultimul rand propun o locatie aflata in apropierea unei unitati de alimentatie publica. Gen ikea, mec, shaorma, mici, cocosatu, etc. Mentionez ca aceasta solicitare este indreptatita. Multi dintre membrii participanti au un apetit aparte pentru junk food. Cu stima, maski |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
LIONH3ART |
![]()
|
@maskatu - aici ai dreptate,cat stam pe acolo,i se mai face omului si foame,sete..una alta..
![]() ![]() ''unora ce le mai place si shaoooormaaa'' ![]() Not me,ofcoarse ![]() This post has been edited by LIONH3ART: 22 Oct 2012, 17:11 |
--------------------
Dacia
SOLENZA
|
fuzzzy |
![]()
|
Pai asa stii ca poti sa va invit la mine unde se va inaugura un alt hypermarket, nu?
![]() Iar dreptul il ai, ca si pe stangul... ![]() |
--------------------
reno
clio hb
'02
|
avrelln |
![]()
|
dar nu ne-ai prezentat si respectiva locatiune maskatule...pt ca daca te referi la cea din soseaua alexandriei...cred ca (aproape sigur) acolo te vei intalni singur
![]() |
--------------------
dacia/BMW
solenza/525 i
2004 1.9D/1992 2.5 i
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ce hypermarket man? Alt profi la parter de bloc?
![]() ![]() @Avrelln. Inca nu au deschis cora. Urmeaza in noiembrie. ![]() This post has been edited by Maskatu: 22 Oct 2012, 17:21 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
avrelln |
![]()
|
ikea pt mine e de vis, e destul de aproape de mine, eu pt kaufland tai 3/4 din buc, dar nu am comentat si nu o sa comentez...eu doar am propus parcarea bibliotecii pt ca e relativ in centru si am considerat ca ar fi accesibil tuturor
REPET: e DOAR o propunere, da-ti cu parerea,propuneti si voi si hai sa ajungem TOTI la un numitor comun ![]() "caruselul" meu a albastru azur si ma dau cu el cand vin la intalniri ![]() |
--------------------
dacia/BMW
solenza/525 i
2004 1.9D/1992 2.5 i
|
|
fuzzzy |
![]()
|
Nu mai stiu sigur ce hypermarket, dar va fi hypermarket... si mare...
![]() Iar la IKEA fuse super bine, de asta am si propus parcarea din baneasa... chiar daca e in afara orasului, nu avem nici un deranj acolo... iar de oraselul copiilor, mai bine nu, ca dau copii la o parte din leagane... ![]() 22 Oct 2012, 18:27: ![]() ![]() This post has been edited by fuzzzy: 22 Oct 2012, 17:27 |
--------------------
reno
clio hb
'02
|
avrelln |
![]()
|
@Maskatu-sincer,ce zici tu, sos alexandriei,la iesirea din buc...nu stiu cati or sa vina pana acolo...eu unul trebuie sa tai buc cap-coada...momentan vin la intalniri pt ca momentan am timp...f probabil in curand nu o sa mai am timp...iar sos alexanrandriei...e ca prea departe pt multi, cred...hai sa gasim o locatie accesibile tuturor
22 Oct 2012, 17:32: nah...ca am inceput sa mananc litere ![]() This post has been edited by avrelln: 22 Oct 2012, 17:32 |
--------------------
dacia/BMW
solenza/525 i
2004 1.9D/1992 2.5 i
|
|
Maskatu |
![]()
|
Glumeam.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
avrelln |
![]()
|
tu glumeai,eu m-am speriat de masca ta, si am inceput sa mananc litere,...sa nu ma mai sperii...
![]() |
--------------------
dacia/BMW
solenza/525 i
2004 1.9D/1992 2.5 i
|
|
b 45 bwy |
![]()
|
![]() Van driver Group: Members Posts: 1.135 Joined: 27 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Ikeea suna bn,hot dog si suc ieftin,chiar si la cocosatu un mic ne satura pe toti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
- Florin&bwy Nova GT 1999
|
|
LIONH3ART |
![]()
|
Daca este in Baneasa,din pacate eu nu veni acolo,este prea departe pt. mine..
![]() |
--------------------
Dacia
SOLENZA
|
avrelln |
![]()
|
@b 45 bwy-nu mai vine muntele la mahomed a 2a oara...
|
--------------------
dacia/BMW
solenza/525 i
2004 1.9D/1992 2.5 i
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 20:33 |