<< Întâlnire SuperNoviști >>, intalniri saptamanale ale posesorilor de dsn
![]() ![]() ![]() |
<< Întâlnire SuperNoviști >>, intalniri saptamanale ale posesorilor de dsn
puiu82 |
![]()
|
||
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|||
mstaniloiu |
![]()
|
Membru entuziast :) Group: Members Posts: 448 Joined: 17 February 05 From: DN1 ![]() |
Salutare, revin dupa ultimul post din 2016 ...
![]() - mai facem o intalnire cu SupeRNova, sau am ramassingurul pe aici cu SN ? Nici a mea nu e perfecta, dar e in miscare zilnic si ok pt. varsta ei ... Numai bine ! P.S. : Sau daca mai sunteti cu Solenze - spuneti ca vin si eu ... This post has been edited by mstaniloiu: 5 Aug 2018, 22:55 |
--------------------
Dacia
(SupeR)Nova, 1310
- SN 2001
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Discuțiile despre modelele Solenza și Supernova s-au mutat pe grupul Dacia SOLENZA Club de pe Facebook. Membrii grupului mai organizează și întâlniri.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Traznitul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 8 January 11 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mstaniloiu @ 5 Aug 2018, 22:54) Salutare, revin dupa ultimul post din 2016 ... ![]() - mai facem o intalnire cu SupeRNova, sau am ramassingurul pe aici cu SN ? Nici a mea nu e perfecta, dar e in miscare zilnic si ok pt. varsta ei ... Numai bine ! P.S. : Sau daca mai sunteti cu Solenze - spuneti ca vin si eu ... Nu esti singur! Este aproape gata Supernova mea si sper sa ne intalnim din nou. Am sa intru si pe pagina de facebook recomandata. |
--------------------
DACIA
Supernova
2002
- B01CSN DACIA SUPER NOVA 2002 B01CSN
|
|
mstaniloiu |
![]()
|
Membru entuziast :) Group: Members Posts: 448 Joined: 17 February 05 From: DN1 ![]() |
Salutare, vreti sa mai incercam o intalnire anul acesta ?Deja suntem foarte putini..
Apelez si la colegii cu Solenza ... Astept propuneri cu data (eu pot ajunge la Bucuresti, Ploiesti sau Pitesti) Numai bine |
--------------------
Dacia
(SupeR)Nova, 1310
- SN 2001
|
|
mstaniloiu |
![]()
|
chiar nici un raspuns /. ...
![]() |
--------------------
Dacia
(SupeR)Nova, 1310
- SN 2001
|
|
Traznitul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 8 January 11 From: Bucuresti ![]() |
Poate la vara ca de cand cu pandemia asta...
|
--------------------
DACIA
Supernova
2002
- B01CSN DACIA SUPER NOVA 2002 B01CSN
|
|
andrei06row |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 9 December 15 ![]() |
Ma bag si eu, oricand, in Bucuresti!
|
--------------------
SuperNova
SuperNova
2002 Confort
- AG 06 ROW
|
|
mstaniloiu |
![]()
|
buna seara - propun sa tinem legtura și aici pe Dacia Club , legat de întâlniri cu Solenza și SupeRNova, pentru că de multe ori am constatat că pe FB se pierd foarte multe informatii pe termen lung si nu le mai găsim ...
Oricum nu am gasit ”Solenza Club” pe FB ... cred ca nu a fost mentinut si a disparut ... Eu pot ajunge la Bucuresti, Ploiești sau Pitesti Multumesc This post has been edited by mstaniloiu: 20 Apr 2021, 18:52 |
--------------------
Dacia
(SupeR)Nova, 1310
- SN 2001
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
mstaniloiu |
![]()
|
Salutare !
Acum daca ”s-a dat drumul la intalniri” - nu e o idee sa incercam intr-o sâmbătă, sau duminică dupa amiază să ne întâlnim ? Am refăcut ITP la Supernova, e rosie, sunt pregatit ... Eu m-as bucura sa fim câțiva ... ![]() Propun la Academia Militara, acolo intre Eroilor si Razoare This post has been edited by mstaniloiu: 16 May 2021, 22:24 |
--------------------
Dacia
(SupeR)Nova, 1310
- SN 2001
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:22 |