Anul asta nu se va lansa Logan-ul de 5.000 Euro..., 2005 nu, 2006 nu, 2007 ?
![]() ![]() ![]() |
Anul asta nu se va lansa Logan-ul de 5.000 Euro..., 2005 nu, 2006 nu, 2007 ?
Kramer |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Uita-te mai des la TV, ca reclama aia a fost tot timpu
![]() Faptul ca s-a redus timpul de asteptare se datoreaza scoaterii SLZ din productie si folosirii liniei ei la Logan ![]() Ceea ce e normal si bine ![]() Anormal era sa stau 3 luni asteptind o masina platita ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
roby |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 16 February 05 ![]() |
Si mie mi se pare ca in ultima perioada este o ofensiva mediatica in Romania pe Logan. N-am remarcat acelasi lucru si la vecinii nostri unguri (cel putin pe TV).
Se vede asta si la TV si in ziare si pe net. Concluzia logica este ca le-au scazut vinzarile si marketingul s-a pus la lucru. Dar in acelasi timp se stie ca pina la vara sunt 2, 3 luni cind incep concediile si scad oricum vinzarile apoi mai este si ordonanta cu rablele care a intrat de curind in vigoare si probabil se folosesc de moment cu reclama aia cu 59 de euro. Oricum expunerea lor mediatica este mult mai intensa ca acum o luna. S-auzim de bine! roby |
-------------------- |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(roby @ 23 Mar 2005, 15:35) Si mie mi se pare ca in ultima perioada este o ofensiva mediatica in Romania pe Logan. N-am remarcat acelasi lucru si la vecinii nostri unguri (cel putin pe TV). Se vede asta si la TV si in ziare si pe net. Concluzia logica este ca le-au scazut vinzarile si marketingul s-a pus la lucru. Dar in acelasi timp se stie ca pina la vara sunt 2, 3 luni cind incep concediile si scad oricum vinzarile apoi mai este si ordonanta cu rablele care a intrat de curind in vigoare si probabil se folosesc de moment cu reclama aia cu 59 de euro. Oricum expunerea lor mediatica este mult mai intensa ca acum o luna. S-auzim de bine! roby sa-i ia dreaqu eu nu mai am rabdare sa astept varianta de 5000 € asa ca o sa ma infig in Laureat-ul cu motor de 1,6 (vreau neaparat AC) o sa ma cam zgarai pe ochi ptr aia 1000 € aruncati pe rahaturi total nefolositoare. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
aicidincolo |
![]()
|
![]() in timp ce tu citesti eu ma plimb cu masina ! Group: Members Posts: 161 Joined: 13 March 05 From: Valcea&Bucuresti ![]() |
a mai trecut 1 an, sa mai asteptam varianta de 5000euro?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- VLxxXXX
2006 chestii de tabla vopsita cu 4 roti care ar trebui sa se invarta
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
asteapta-l ca nu te costa nimic.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
la variante de 5000 euro ar insemna sa iti bage in optiuni maciuca de la schimbatoru de viteze, cesurile de bord etc. sper ca realizati ca dacia nu o sa mai scoata niciodata asa ceva....
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Dar un hatchback chel pe unde s-ar plasa? Ca nu mai e mult si apare si ala...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
dragilor, de fapt "Dacia Logan de 5000 euro" exista!... varianta cea mai cheala nu a fost insa comercializata in Romania... oricum insa, cand a fost lansata provocarea, pretul de 5000 de euro se referea la PRETUL DE FABRICA... adica fara taxe.... daca ne uitam la pretul unui Ambiance, 6400 euro si scadem 19% TVA si 1% acciza ajungem la cca 5330 euro.... deci iata, avem un model de Logan de aproximativ 5000 euro... varianta un pic mai cheala decat ambiance, care s-a vandut in alte tari, ajunge tot cam la acest pret de vanzare datorita transportului si taxelor suplimentare....
|
--------------------
Skoda
KAROQ
- B-21-NEW
2019
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Pai cred ca s-ar cam plasa, ca sa zic asa.
La multi producatori seriosi (deci reno se descalifica) hatch e mai scump ca berlina. Linkuri nu am timp sa caut, dar ganditi-va ca trebe sa faci o bancheta rabatabila, niste amortizoare la hayon, un stergator pe luneta, 3 cm in plus la firu' de dezaburire, cheder mai scump cu 0.01 eur (da, se pune), alta bara spate si mai gasesc ei motive. Si voi ziceti 5000, huh. Cand o avea bemve fabrica la caracal poate |
-------------------- |
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Deci si eu raman la concluzia ca un hatch nu poate fi mult mai ieftin. Va fi dar nu mult. E mai scump un hayon decat o usa normala de portbagaj, si mai sunt si alte solutii unde nu prea poti face rabat. Totusi hatch-ul ar fi interesant, zic eu se va vinde mai bine ca versiune de oras, desi loganul in sine e oricum cam mare pentru asa ceva. Cat despre varianta de 5000 de euro, daca ne uitam in acelasi topic mai la inceput a mai fost o discutie daca 5000 de euro insemna cu taxe sau fara, si eu din cate imi aduc aminte si mai sustineau si altii (inclusiv cei de la Dacia) 5000 reprezinta pretul cu toate taxele incluse. Atunci insa vin si trag concluzia ca aceasta versiune nu va mai aparea niciodata. Motive:
- deprecierea puternica a euro - cresterea chletuielilor in lei de fabricare a loganului (salarii muncitori, energie electrica, etc.) - acciza de 1% devine din 1 ianuarie altceva, si bineinteles mai scump - 5000 de euro inseamna sa mai tai de pe ambiance lucruri ca airbag. Acum intram in UE si nu vad eu ca vor mai putea vinde masini fara airbag. Curand probabil se vor reaseza versiunile o data cu introducerea obligatorie a ABS, centuri in 3 puncte, tetiere pentru toate locurile si airbag pasager si sofer - nu in ultimul rand cine ar mai cumpara azi o varianta cheala ? Cred ca aproape nimeni, e buna doar de masina de mers la pescuit poate. Concluzia mea: nici daca s-ar pune o alta motorizare mai slaba (motorul de 1.2) nu s-ar mai putea ajunge la un pret de 5000 de euro in Romania. Pentru asta trebuie o caroserie mult mai mica, deci alta masina. Care nu va veni prea curand. |
--------------------
------
------
------
|
|
aicidincolo |
![]()
|
![]() in timp ce tu citesti eu ma plimb cu masina ! Group: Members Posts: 161 Joined: 13 March 05 From: Valcea&Bucuresti ![]() |
e vina mea ca am reactualizat un topic inactiv de 1.5 ani, cred ca parerile sunt unanime .
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- VLxxXXX
2006 chestii de tabla vopsita cu 4 roti care ar trebui sa se invarta
|
|
Winy |
![]()
|
![]() my Silver Bullet Group: Members Posts: 90 Joined: 17 October 05 From: Kronstadt ![]() |
Subiectul e bun doar zinta e gresita,e vorba de Dacia de 5000euro,nu de Logan de 5000euro la inlocuitorul pentru Solenza nu va ganditi? eu cred ca aceea va fii Dacia de 5000euro....
![]() |
--------------------
Captur Life 90 Tce
-
- KAP
2016 Doua lucruri sunt infinite, Spatiul si Prostia ~ Albert E.
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Dacia de 5000 euro pret final a existat. Este vorba de Logan-ul pe care il conduc eu si care costa initial 5980 euro. Daca era cumparat din Ungaria si se recupera TVA-ul la vama se ajungea undeva pe la 5000 pret final. Q.E.D.
|
--------------------
Dacia
Logan
- TM10### , alb arctic
Ambiance - 2005 In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
13380 este cumva egal cu 5000 euro?
atata a ajuns sa coste loganul 13380 euro!!!!!!! nu-mi vine sa cred...e vorba de MCV laureate 1.5 dci full plus garantie extinsa 45445 RON adica 454 450 000 rol o jumatate de miliard!!!!!!! extraordinar! ![]() no comment ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Adevaru' e ca sunt si golfuri de peste 20.000 euro, desi golful incepe de pe la 15.000 euro.
Daca dacia cea mai scumpa era 5.000 euro, atunci aia mai ieftina ar fi sub 5000 euro, nu? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
loganul de 5000 euro sigur nu va avea turometru... Va scrie Dacia. vezi solenza si dsn europa.
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 08:37 |