Examen auto cu camera video, proiect-pilot deocamdata
![]() ![]() ![]() |
Examen auto cu camera video, proiect-pilot deocamdata
Diana |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mi se pare absolut normal.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cu spaga tot se ia......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sau puteai spune "Ca spaga tot se ia". N-am zis si n-am crezut vreun moment ca n-o sa se ia.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
bine ca am luat permisul
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
aide ma...or sa cada doar gagicile. Pe spate...
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(adită @ 23 Oct 2009, 14:39) bine ca am luat permisul ![]() Dar ce are relevanta? ![]() Scorul obtinut? ![]() lagenda4046s603rd.0082.jpg ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
oooo, daaaaaaaaa kill the pedestrians!!!
![]() camera video ar fi buna in sensul ca examinatorii nu vor mai putea plimba elevii care au platit doua-trei strazi la dreapta si una la stanga si gata examenul, in timp ce restul au parte de un alt tratament |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Yup! Si asta!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Mai ales asta.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Si o sa se puna punct si mitului cu picatul elevilor buni pentru ca aia blegi platesc si trebuie sa pice si cineva. Banuiesc ca examenele se vor verifica mai mult in caz de contestatii.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
nu stiu daca e mit... mie mi-a spus-o chiar instructorul...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Pe langa camere, eu reintroduceam sistemul de acum 20 de ani sau mai mult.
Ore obligatorii de legislatie, test initial mai greu decat examenul propriu-zis, pe care cine nu-l lua, nu intra in examen, poligon obligatoriu cu diverse probe de indemanare. Ce se face azi e o ... masturbare. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(adită @ 23 Oct 2009, 13:39) bine ca am luat permisul ![]() Tin sa-ti aduc la cunostinta ca nu ai dreptate. Cine garanteaza ca respectivul elev odata devenit conducator auto nu va avea emotii cand intra in intersectii, cand parcheaza masina, cand se vede nevoit sa depaseasca un sir de carute samd. Trebuie sa fii sigur pe tine, iar emotiile le tii pentru cand te dai jos din masina. De-asta sunt mii de accidente in tara, din cauza prostilor nu din cauza vitezei. Cine spune ca viteza ucide minte. Prostia la volan ucide. 25 Oct 2009, 06:02: QUOTE(cristio_79 @ 23 Oct 2009, 22:28) Pe langa camere, eu reintroduceam sistemul de acum 20 de ani sau mai mult. Ore obligatorii de legislatie, test initial mai greu decat examenul propriu-zis, pe care cine nu-l lua, nu intra in examen, poligon obligatoriu cu diverse probe de indemanare. Ce se face azi e o ... masturbare. Foarte de acord cu tine. E plin de soferi cu "permise de Pitesti" in tara asta. This post has been edited by TheFastOne: 25 Oct 2009, 06:02 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(namidee @ 23 Oct 2009, 18:37) Si o sa se puna punct si mitului cu picatul elevilor buni pentru ca aia blegi platesc si trebuie sa pice si cineva. Banuiesc ca examenele se vor verifica mai mult in caz de contestatii. QUOTE(kog @ 23 Oct 2009, 18:38) Auzi prietene? Ia da-mi si mie telefonu' instructorului ala. Ca io mi-am dat doctoratul in clisme cu mercur si l-as vrea de client pe cealapa ala al tau. Sa-i spui individului ca, la nivel national, procentul de promovabilitate e de 27%, iar in Bucuresti de 22%. Asa ca, fecalele sa le manance la el in bucatarie. Foarte buna solutia cu filmatul in masina. Sunt si eu curios ce dracului fac imbecilii astia de "instructori" cu elevii, de termina aia scoala si nu-s in stare sa plece cu masina de pe loc, de luat o curba ce sa mai spun? De ce oare trebuie sa-si mai ia ore suplimentare? De ce n-au auzit in viata lor de "ambreiaj patinat" si de ce nu stiu sa faca asta? Mama ce i-as mai faulta io p-astia. Mama ce le-as mai retrage licentele. Am ajuns sa ma intreb serios daca singurul instructor bun din Bucuresti e ala cu care am facut eu scoala!? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 12:54 |