GPL, problema
![]() ![]() ![]() |
GPL, problema
1ustyn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 27 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L GPL
1995
|
|||
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
cred ca te referi la electrovalva de pe butelie, esti sigur ca numai de de acolo e? tensiune pe electrovalva e ? daca are de ex un contact oxidat nu atrage miezu corect,bobina poate avea spire in scurt
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
1ustyn |
![]()
|
La electrovalva ma refer, curent este, daca tin in mana electrovalva( scos miezul ala cu surubul de pe suportul buteliei) trage miezul ala, dar cand il montez la loc nu mai merge.Unde spui tu ca poate fi oxidat, la contacul surbului acela, sau cum ii spune, cu miezul lucios?
This post has been edited by 1ustyn: 21 Aug 2009, 21:06 |
--------------------
Dacia
1310 L GPL
1995
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
bornele elvalvei pot fi oxidate; masoara tensiunea pe borne dupa curatare si strangere; incearca pe direct cu12v daca deschide poate fi uzata si mecanic,nu stiu exact cum e
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
1ustyn |
![]()
|
Le-am verificat, curatat, sters tot ce se poate face dar nu merge.
Mai tarziu o sa fac o poza cu ce caut, si poate cineva de pe acest forum are asa ceva de vanzare. |
--------------------
Dacia
1310 L GPL
1995
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:41 |