arcuri
![]() ![]() ![]() |
arcuri
p2kadip |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 14 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001/Clima
|
|||
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
da merg dar au spire mai multe si o sa inalte masina foarte mult ceea ce e nasol am vazut supernove asa inalte si nu aratau bine deloc
This post has been edited by Relu_GT: 28 Nov 2009, 16:17 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
p2kadip |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 14 September 09 ![]() |
dar daca nu sunt noi si sunt putin uzate..nu cred ca mai arata asa inalta?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/Clima
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
tot ar fi inalta ca arcurile de dacie sunt mai lungi au cu vreo 2 spire mai mult
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
poti pune arcurile de berlina pe nova dar scurtezi tija la telescop. Automat arcul o sa stea mai comprimat si masina o sa fie mult mai rigida. Asta daca acolo vrei sa ajungi. Nu stiu daca nu o sa fie si efecte adverse cu toate ca si arcul de SN e destul de lung si trebe sa-l comprimi destul de mult sa-l poti baga pe telescop, deci si arcu de sn tine telescopu fortat pe deschis
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Dar pe flansa sus, se potrivesc?
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:55 |