Debarasare ulei de motor ars
![]() ![]() ![]() |
Debarasare ulei de motor ars
rendiuc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
- b-01-xxx
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cauta pe la benzinarii.am vazut ca unele accepta ulei ars.parca luk.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu dupa indelungi cautari am gasit o singura benzinarie care sa-l ia:lukoil fundeni.
desi cam la toate scrie:primim cu titlu gratuit uleiul uzat. oricum uleiu nu cred ca ajunge sa fie reciclat, unul dintre angajati mi-a zis ca nu primesc nici o directiva in acest sens si le dau la cei care-l cer pt diverse activitati. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mol Postavarului, PEtromul de pe splai de la Izvor mai accepta ulei uzat si cred ca mai orice garaj care face schimb de ulei, ca e cerinta RAR sa aiba si facilitatea asta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Si eu-s interesat.....am in pivnita vreo 15 litri de ulei ars pe care vreau sa-l dau la reciclat plus cateva filtre de ulei uzate.O sa-ncerc la Mol-ul de la mine.
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
n-ai un gard de vopsit?
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
In ziua de azi nici nu stiu daca mai ai legal voie sa dai gardul cu ulei ars.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da cum,va suntem o tara civilizata,ca io nu tin minte .da lumea in prostie gardu cu ulei ars
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Tiberiu-Andrei |
![]() ![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
QUOTE(SSilent @ 30 Sep 2009, 17:23) Ba am dar....1.poluez mediul, 2.arata nasol, si 3.nu cred ca ofera vreo protectie extraordinara.Gardu-i schimbat de vreo doi ani,e dat cu "Savana acopera.Vin-o si descopera".O sa-l pun la rubrica "donatii pentru automobilisti"......la trei litri de ulei ofer si-un filtru. ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Am avut neaparata nevoie anu trecut de niste ulei ars si nu am gasit nici sa ma arzi. Un hambar nou ridicat necesita strat protector si nu mi-au ajuns 20l ca era lemnul uscat si poros. Am fost si prin satele din aproiere pe la tractoristi aba daca am gasit 5 litrii uitati de lume, i-am rugat si cu bani si to degaba.
Iar acum cand nu mai am nevoie gasesc si in parcare uitat de bine crescuti. Pana si mecanicul la care am fost ultima oara ma intrebat daca am nevoie de niste ulei ars. |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
luati-va masini diesel si il folositi in amestec cu motorina....si uite asa faci schimbul din mers
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
rendiuc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 June 05 ![]() |
Pana la urma l-am predat la statia MOL de pe Postavarul. Au in partea dreapta un punct special de colectare cu cateva butoaie de 200l.
This post has been edited by rendiuc: 4 Oct 2009, 17:08 |
--------------------
dacia
solenza
- b-01-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:38 |