Scartait enervant pe dedesubt la Solenza 1,9 Diese, Probleme tehnice SLZ
![]() ![]() ![]() |
Scartait enervant pe dedesubt la Solenza 1,9 Diese, Probleme tehnice SLZ
Trofin Liviu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007
- Cl-02-xxx
|
|||
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
am patit aceeasi chestie tot la 1.9d pe la 20.000 si era din cauza bieletei de la directie,s-a spart burduful si intrase apa acolo .S-a rezolvat prin schimbarea burdufului la bieleta .
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
lucianapetrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 May 06 ![]() |
ACUM M-AM INSCRIS PE FORUM...SPER SA GASESC REZOLVAREA UNOR PROBLEME AICI.
IN LEGATURA CU SCIRTAITUL DE DEDESUBT DE LA 1.9D. MI-A APARUT SI MIE LA 24000KM. AM FOST LA SERVICE-UL AUTORIZAT (E IN GARANTIE INCA VREO 2 LUNI) SI MI-AU ZIS ASA: -DACA SUNT TECILE LA ARCURI VA COSTA CAM 700K -DACA SUNT AMORTIZOARELE NU VA COSTA NIMIC. PROBLEMA A FOST DEPISTATA DE CEI DE ACOLO: BUCSE BARA STABILIZATOARE SPATE...DECI ASTA E CEL MAI PROBABIL SI LA TINE. NU CRED CA SUNT SCUMPE SI NICI GREU DE INLOCUIT. PE MINE NU M-A COSTAT NIMIC...AM AVUT NOROC CU GARANTIA. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.4 MPI Ph2
2002
- IS 11 SUP
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
As avea rugamintea sa se scrie totusi cu litere mici, caci va asiguram ca noi cei de am facut ceva scoala la viata noastra putem citi si literele mici, nu trebuie neaparat sa fie scris cu litere mari de tipar.
In al doilea rand, presupun ca sunt totusi bucsile de la bara stabilizatoare ... fata. In al treilea rand, daca e de la amortizoare nu costa nimic pentru ca ... se dau cu vaselina. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Trofin Liviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 17 May 06 ![]() |
Multumesc ptr raspunsuri. Am spus ca s-a umblat si la bieleta de directie si bucsile de la bara stabilizatoare sunt noi 400 Km. Dar azi dimineata am pus-o pe cric si am bagat vaselina pe sub bara de torsiune unde mi se parea ca e mai putin loc si pe sub bascule. Surpriza: am mers in off.road si nu a scartait decat f.f. putin. Nu stiu, cat va tine si daca am rezolvat ceva. Amortizoarele de 2sapt. erau date cu ulei si vaselina si nimic... Daca s-a rezolvat problema atunci care era explicatia? Multumesc pentru promptitudine. Liviu Trofin
|
--------------------
Renault
Megane
2007
- Cl-02-xxx
|
|
totodex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 December 06 From: Brasov ![]() |
am si eu aceasi problema la solenza scala 1,4 scartie pe dreapta spate si am fost la revizie si nu au raspuns pentru asta o fi tot de la "BUCSE BARA STABILIZATOARE SPATE"
![]() |
--------------------
dacia
Duster 4X4
SL Plus 2017
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
IN drepta spate e repartitorul...cu tija lui care da scartait destul de deranjant. Unge cu vaselina tija, si elementele in miscare de pe acolo, da o tura si vezi daca dispare treptat zgomotul ala.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
wwilly |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 14 September 03 From: Arad ![]() |
Bara stabilizatoare spate??? La puntea spate eu am vazut o bara de otel care face parte din structura puntii, care maidegraba are aspect de bara de torsiune. Asta sa fie? dar ea nu are bucsi. E sudata la ambele capete. Bucse am vazut doar la prinderea puntii de sasiu, si la telescoape!
|
--------------------
SLZ
Comfort
- AR-XX-PTP
|
|
razvanmarius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 2 March 05 ![]() |
Nici mie nu mi se pare a avea bara stabilizatoare in spate, desi m-am bagat de multe ori pe sub masina. Si eu am acelasi scartait pe dreapta spate, si mi se pare ca vine de la bucsa dintre punte si caroserie. Daca este aceeasi cu ce ati scris si voi mai sus inseamna ca voi rezolva cu vaslelina.
|
--------------------
dacia
D.cab,solenza 1.9D
- CL xx yyy B 36 xxx
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Tipul de punte de pe solenza, nu are nevoie de bara stabilizatoare.
This post has been edited by george_slz: 8 Dec 2006, 12:34 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ca am impresia ca este deja in punte.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
morpheu85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 2 April 08 From: bucuresti ![]() |
scartaitul din dreapta spate este de repartitor si se rezolva cu o bucatica de cauciuc taiata si pusa sub tija sau de la bancheta spate care nu este stransa
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1.9D
- B-09-TPW
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
eu am uns cu vaselina la repartitor acum vreo cateva luni si de atunci nu mai scartaie
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 08:15 |