Dacia Rulota sau Dacia Young Activity, Va avea oare succes?
![]() ![]() ![]() |
Dacia Rulota sau Dacia Young Activity, Va avea oare succes?
Smiley |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Si daca este viscol? Cred ca zbori cu tot cu cortul.... Nu este mai simplu sa montezi cortul langa masina? Mi se pare aiurea sa stai cu chestia aia sus pe masina.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tu mergi cu cortu' iarna?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Cum vine treaba asta cu cortul peste masina?
![]() Cate kg trebuie sa aiba idivizii, ca sa nu indoaie acoperisul?? ![]() Sau poate este montat pe un cadru gen portbagaj exterior? |
--------------------
.
.
.
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
daca au pus cortul pentru cei 2 adulti pe masina, cu siguranta au intarit tabla pe acolo si nu se indoaie acoperisul.
sau pun o regula cum ca n-ai voie sus daca ai peste 50 kg si gata, se spala pe maini ![]() |
-------------------- |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
vw a mai facut asa ceva... si am vazut o masinuta din asta in Romania.... nu mai tin minte daca avea placute de romania sau nu.
200508022.jpg 01249-gross.jpg |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
dacia YAV III
This post has been edited by uadiv: 10 Sep 2009, 14:15 Attached thumbnail(s) 2009_9_7___vorstellung_daciayaviii___2.jpg ( Size: 53.66k ) Number of downloads: 353 |
--------------------
uuu
uuu
uuu
- ... Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 8 Sep 2009, 21:05) Cum vine treaba asta cu cortul peste masina? ![]() Cate kg trebuie sa aiba idivizii, ca sa nu indoaie acoperisul?? ![]() Sau poate este montat pe un cadru gen portbagaj exterior? Probabil ca s-au gandit la asta si au facut ceva ramforsari. Mai ales ca trecerea se face din interiorul masinii printr-o trapa. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Asta "suspectam" si eu!
![]() Nu stiam "faza" cu trapa! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
2 pers de 100 KG + ceva pe langa... fiind asezat pe cadrul ranfortat....tine si mai mult. buna ideea, sunt amator de iesit cu cortu si masina si asta era si problema mea. Am avut un Transporter, nu era echipat Westfalia sau California, dar mergeam cu el peste tot.... Era prea mare. Un MCV mi se pare ideal.
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Interesant...dar cu un mare neajuns: nu-ti mai ramane loc de bagaje!
Sau....nu? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Si cam cate bagaje ti-ar trebui? Nu ai nevoie decat de cateva haine si de mici provizii de mancare. Iddea strainilor este altfel cand vine vorba de camping. Ei campeaza in special in locatii unde au toate utilitatile, inclusiv magazin si restaurant sau autoservire.
Apoi, la noi in tara unde retelele de camping-uri sunt aproape inexistente poti face mici modificari masinii....de ex, un portbagaj prins de usile din spate, sau o mica remorca pana in 500 Kg. Daca va uitati in pozele din showroom masina are pe stanga si pe dreapta, in fata rotii din spate "capre" - "butuci", care sa ii sustina dreutatea cand stationeaza, sa nu obosesti suspensia. |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Pai mi-ar trebui suficiente! Indiferent ca sunt multe sau putine eu nu vad unde le-ai depozita in masina!
![]() Iar daca ajungi la remorca, deja ai pierdut mult din avantajele oferite de acest tip de masina! |
--------------------
.
.
.
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea inteleg conceptul asta, targetul etc Se presupune ca se adreseaza tineretului, ca e mica si practica pentru 2 insi bla bla. Dar tineretul nu prea are bani sa cumpere asa ceva, sa faca o investitie doar pentru a o folosi de 2-3 ori pe an. Poate o familie matura, la 35-40 de ani, da, poate ca ar avea bani si ar putea lua in considerare o achizitie, dar deja aia au de obicei copii, si atunci devine cam mic spatiul. Si cred ca n-are rost sa o comparam cu Transporterul, sunt masini de clasa diferita.
PS. Si mie-mi place sa ma plimb, dar daca tot as avea 15k sa ii bag in camping-car, mi-as lua un Boxer 2 cu 10.000 si restul de 5000 ar intra in amenajari. Sau pur si simplu o rulota, si oricum nu mi-as lua coate-n gura de fiecare data cand se suceste nevasta in somn. In MCV-ul asta, cred ca din prima noapte o sa fie nevoie de proteza, ca la boxeri. Ori eu, ori (mai probabil) nevasta. |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 04:29 |