Probleme motor, Help pls
![]() ![]() ![]() |
Probleme motor, Help pls
wellerwells |
![]()
|
||
![]() wellerwells Group: Members Posts: 30 Joined: 17 November 07 From: Focsani City ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1995
- VN 01 XPC
|
|||
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
dupa reglare a mers mai bine? sau dupa reglare merge mai prost?
vezi sa nu iti fi reglat avasul prost... de cat timp ai gazul? sa nu se fi dus scaunele la vro supapa ceva... This post has been edited by brigada_diverse: 20 Aug 2009, 22:15 |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
wellerwells |
![]()
|
![]() wellerwells Group: Members Posts: 30 Joined: 17 November 07 From: Focsani City ![]() |
QUOTE(brigada_diverse @ 20 Aug 2009, 23:12) dupa reglare a mers mai bine? sau dupa reglare merge mai prost? vezi sa nu iti fi reglat avasul prost... de cat timp ai gazul? sa nu se fi dus scaunele la vro supapa ceva... dupa reglare a mers mai bine in sensul ca nu mai era asa zgomotos. avansul e reglat ok. chiar azi am facut 400 km cu ea. se simte cum smuceste la decelerare si accelerare, in relanti zici ca merge ba in 2, ba in 3. mi s-a mai spus sa fac proba cu alta bobina, sa scot aprinderea electronica si sa vad cum merge. nu stiu ce sa mai zic. poate mai aveti idei |
--------------------
Dacia
1310
1995
- VN 01 XPC
|
|
wellerwells |
![]()
|
momentan si-a revenit singurica
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1995
- VN 01 XPC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:07 |