DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Protectia consumatorului...pro si contra, Bine de stiut..hai sa ne implicam

vv
post 4 Apr 2005, 13:38
Post #31

dilbert.com

Group: Members
From: Bucuresti

Pentru completare - asa e la parintii mei (ochiri pe gaz, cuptor electric). Deci da, bineinteles ca se poate.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GABY IS BACK !
post 4 Apr 2005, 14:19
Post #32

Membru autentic

From: bucuresti - 4

Adica daca nu il alimentezi cu energie electrica, nu merge deloc cuptorul ?

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 2003
CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC!
+
vv
post 4 Apr 2005, 14:24
Post #33

dilbert.com

Exact.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
SilviuB
post 5 Apr 2005, 06:39
Post #34

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

Scuze pt confuzia grill cu rotisor. Intradevar cuptorul are un arzator pe partea de jos a aragazului si sus inca un arzator pt grill si rotisor.

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
GABY IS BACK !
post 5 Apr 2005, 13:52
Post #35

Membru autentic

From: bucuresti - 4

QUOTE(vv @ 4 Apr 2005, 14:38)
Pentru completare - asa e la parintii mei (ochiri pe gaz, cuptor electric). Deci da, bineinteles ca se poate.
*

In cazul in care cuptorul functioneaza in totalitate cu energie electrica, deci nu pe gaz, cred ca trebuia sa fie comunicat foarte clar de comerciant.

Dar daca numai grill-ul este electric, ( si cuptorul cu arzatorul clasic de jos , este pe gaz,) asa cum am inteles din ce a spus adimicu, se prea poate sa nu fie o gresala ( intentionata ) a comerciantului, pentru ca "cuptorul e pe gaz".
Grill-ul este "in plus" fata de clasicul cuptor, deci ...poate doar a uitat sa spuna ca ...

This post has been edited by GABY IS BACK !: 5 Apr 2005, 13:54

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 2003
CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC!
+
madalina
post 9 Jun 2005, 12:03
Post #36

Membru autentic

Am luat sambata un pachet de Musli Dr Oetker[I][FONT=Impact]. Am macat jumatate din el, iar astazi cand am vrut sa mananc din nou, am gasit un BOLD - cand mestecam.

Am facut plangere la ANPC, am vrut sa sun la ei la firma, dar surpriza,numarul de telefon de contact NU EXISTA!

Mai au si sloganul "calitatea conteaza!" mad.gif mad.gif mad.gif

Calitatea de a omori oameni sau ce? mad.gif mad.gif mad.gif

This post has been edited by madalina: 9 Jun 2005, 13:25

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
costi
post 9 Jun 2005, 12:27
Post #37

Membru autentic

nasol..... macar tu ti-ai dat seama la timp dar amaritii aia care au mincat mici cu viermi la nu's ce terasa ce sa mai zica?
Si-au dat seama la al nu stiu citelea mic.....
Iar patronul a ridicat din umeri spunind ca a cumparat micii de la magazin smile.gif

--------------------
DSN/SLZ
+
Valentine
post 9 Jun 2005, 12:35
Post #38

Old Timer

From: California

Trec si eu prin faza de reclamatii ANPC. Firma Nokia Romania imi refuza service-ul la telefon fara nici un motiv de 1 luna mad.gif Ieri am depus reclamatie sa vedem ce iese!

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
ovidiusoft
post 9 Jun 2005, 12:43
Post #39

Membru de sub patura

Am patit-o si eu cu o firma de calculatoare - Spot. Mi-am cumparat un CD writer care dupa 10 cd-uri scrise a inceput sa dea rateuri rau de tot, busind cam toate tipurile de blancuri pe care le-am gasit. Mi l-au tinut in garantie si mi l-au dat inapoi dupa 1 saptamana ca cica "n-are nimic". Evident ca nici nu l-au desfacut... M-am dus la ei, i-am rugat frumos sa il incerce in fata mea ca platesc eu constatarea daca au ei dreptate, am demonstrat ca s-a busit... Si atunci a aparut patronul (cred, poate era doar "sefu'") scandal pe el, ca eu l-am stricat, ca am folosit blancuri proaste si ca sa-mi cumpar altul (imi cerea o diferenta maricica). Am plecat linistit, m-am dus la OPC, si dupa 2-3 saptamani ma suna secretara Spot sa ma roage frumos sa-mi ridic writerul... In final gasisera altul cu aceleasi caracteristici. Nu stiu exact cata amenda si-au luat.

Concluzia ar fi ca nu merita sa va tiganiti cu ei. Luati actele de service, faceti copii dupa tot, daca reusiti sa-i faceti sa va dea si pe ceva scris ca va refuza service-ul e perfect. Pun pariu ca dupa 5-6 amenzi (sau spagi, ca toate ustura) o sa-si schimbe atitudinea fata de clienti.

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
Lucian BLK
post 9 Jun 2005, 13:15
Post #40

membru blue extreme

From: Pitesti - Bucuresti

Ce nu inteleg eu, este de ce unii nu dau si numele firmei tepuitoare sau al produsului cu care au luat teapa! Nu de alta da' n-am vrea sa luam si noi!
Eu, de exemplu, nu mai iau carne "proaspata" din Pic (pitestenii stiu) deoarece m-am tepuit cu niste pulpe! Asta e! Dati oameni buni nume! Numai asa putem face ceva! Nu ca "nu mai cumpar X de la Y", e egal cu zero!
Parerea mea, hac.

--------------------
Renault Megane Bicorp 1.6 16V 2007
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
madalina
post 9 Jun 2005, 13:22
Post #41

Membru autentic

Majoritatea au spus numele produsului si firma.

Eu am cumparat Musli din carrefour, dar nu are nici-o vina vanzatorul, ci producatorul, Dr Oetker.

Asta nu inteleg eu, de ce vanzatorul raspunde si nu producatorul? Ambalajul era intact, vanzatorul nu avea cum sa stie ca respectivul produs nu este bun.

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
Lucian BLK
post 9 Jun 2005, 13:43
Post #42

membru blue extreme

From: Pitesti - Bucuresti

QUOTE(madalina)
Majoritatea au spus numele produsului si firma.

Madalina am vazut si eu ca majoritatea au facuto!
Eu ma refeream la cei ce au luat X de la Y! Bineinteles ca Carrefour nu avea nici o vina. In cazul dat de catre mine vina era a comerciantului, adica Pic, deoarece nu a pastrat carnea proaspata in conditii proprii! Producatorul saracu' ce vina sa aiba!? Aratati vinovatul cu degetul! Sau taceti!

--------------------
Renault Megane Bicorp 1.6 16V 2007
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
Lexy
post 9 Jun 2005, 14:02
Post #43

Just ME

Asta puteti scrie si la www.procons.home.ro cu asta se "ocupa" sa stie si oamenii sa nu mai ia teapa a doua oara!!!

Ne facem un bine unul la altul postand acolo..si bineneteles raspandind site-ul.
Oricum bravo celor care fac reclamatii si pun sistemul in miscare!!!

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
Valentine
post 9 Jun 2005, 14:06
Post #44

Old Timer

From: California

QUOTE(madalina @ 9 Jun 2005, 14:22)
Asta nu inteleg eu, de ce vanzatorul raspunde si nu producatorul? Ambalajul era intact, vanzatorul nu avea cum sa stie ca respectivul produs nu este bun.
*

Si la mine e la fel. Producatorul (in speta Nokia) este de vina, nu vanzatorul. Am cumparat un telefon cu garantie cu tot, care avea un defect din fabrica la ecran. L-am observat abia a doua zi din pacate, si vanzatorul nu a vrut sa mi-l schimbe ca importatorul nu i-l schimba, si m-au trimis la service. Dupa 5 zile in service mi se spune sa vin sa il ridic ca n-au piese (ecranul in speta) pe stoc!! (telefonul fiind f. nou, abia aparut). Din cate stiu legea prevede ca la astfel de bunuri service-urile sa fie aprovizionate cu piese inainte punerii in vanzare a produsului de catre producator.

E si de atunci, de 1 luna de zile, astia nu au piesa aia, si aia de la Nokia nu vor sa mi-l inlocuiasca, nu vor sa comenteze nimic. Pur si simplu nu discuta stiu doar sa spuna: "ne pare rau nu avem cum sa va ajutam". Atata. Le-am cerut numarul de la sefi, cica "nu avem sefi", adresa institutiei, nu au vrut sa spuna, nimic.

In cele din urma am depus ieri o reclamatie la ANPC. Sa vedem ce-o iesi ...

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
dantes
post 9 Jun 2005, 14:08
Post #45

Membru

From: Tzaranoaia

Hehehe...teveul schimbat pe garantie, dupa ce am facut gura la anpc! La fel si cu niste planetare, dupa VC... Bine ca macar functioneaza....greoi dar functioneaza, si poate asa vom avea putin cate putin marfa la calitate mai buna...

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 16:25
Forum Renault