Clio 3 Estate (facelift) 1.4 Dynamique, 2009
![]() ![]() |
Clio 3 Estate (facelift) 1.4 Dynamique, 2009
misu78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|||
danpirvulescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 15 September 09 ![]() |
QUOTE(adiblu @ 25 Sep 2009, 20:33) Merci pentru urari, iti doresc si tie multe zeci de mii de km fara probleme. Faina masina A3-ul ... l-am admirat intotdeauna, e combinatia perfecta intre sportivitate, spirit practic si estetica... la egalitate cu SEAT LEON. In legatura cu husele: mi-au venit acum 3zile husele comandate pe huse.ro . Nu am avut timp sa le montez decat pe cele din fata. Sunt confectionate special conform specificatiilor masinii si nu deranjeaja airbag-urile laterale fata. O sa pun niste poze in curand. In legatura cu fileul: stiu ce este pentru ca il am in portbagaj si ca idee, sa stiti ca exista posibilitatea montarii si in spatele scaunelor fata, astfel avand posibilitatea folosirii acestei masini ca si autoutilitara cu 2 locuri ![]() In legatura cu asa ceva: e o idee excelenta, cred ca o sa o pun in practica in curand impreuna cu protectiile de praguri. In legatura cu presurile de cauciuc, am deja in masina originale de clio 3 cumparate de la dealer in ziua cand am ridicat masina si urmeaza o tavita pentru portbagaj. Va doresc un weekend placut tuturor! ... si niste poze de la distanta ... Parcarea de la ALRO ![]() In legatura cu tavita. Sa sti ca eu am vorbit cu un nene pe aci pe site(150 RON) si, daca vrei, pe saptama viitoare, cand o sa vina, o sa-ti spun cum sta ![]() E-bay-ul nu e panaceul universal al cumparaturilor. Eu am cumparat in special piese pentru customizare moto dar numai ce nu gaseam la noi. Cu transport cu alea alea poate ajungi la acelas pret. |
--------------------
Renault
Clio Estate Dynamique 1,5 dCi 85 CP
2009
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Faina masina, s-o stapanesti sanatos si la multi km!
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
Ohooo, a fost ceva activitate pe aici in lipsa mea, nu poate omul sa plece o zi sa-si culeaga via ca dati voi buzna
![]() Bwwlan, merci pentru sfaturi , o sa tin cont de ele, o sa fii surprins dar exista si la noi si chiar pe acest forum la bursa persoane care ofera diverse accesorii, ca de exemplu tavite portbagaj, presuri de interior, cotiere, etc... de foarte buna calitate si la preturi de bun simt... stiu ca eBay-ul este referinta generala, dar este o optiune in caz ca nu gasesc ceva loco. In ceea ce priveste soriceii pentru capace sunt utili si in cazul gropilor omniprezente pe soselele noaste cand capacele tind sa zboare in sant la o groapa pe care nu o poti rata (am patit-o la fosta cand am cautat 15 minute un capac sarit de la roata din dreapta fata care a ajuns in santul din stanga ![]() St, ai dreptate, e cap de lista pe forum la bursa oferta cu tavite, presuri, cotiere, etc... si e chiar oferta!!! Eu personal cred ca de acolo o sa iau, dar nu e graba ... Masinuta are in prezent aprox. 1900 km, o sa revin cu impresii cat se poate de obiective cand o sa am dispozitia necesara si timp... misu 78, ai dreptate, masina asta nu este un etalon de frumusete nici pentru marca renault, nici asa in general... daca citesti primul meu post din acest jurnal o sa vazi ca nu "frumusetea" a fost criteriul primordial in alegerea acestei masinute... nu a fost nici pe departe dragoste la prima vedere, ... in fotografiile oficiale masinile sunt vizualizate din unghiurile care le avantajeaza .... de asta am fost la dealer sa o vad live... si mie personal, punand in balanta caracteristicile tehnice, spatiul interior, modularitatea, dotarile, calitatea materialelor, feeling-ul si nu in ultimul rand pretul platit pentru toate astea chiar mi-a placut. Intredevar are multe unghiuri din care daca e privita e chiar urata, recunosc. Si pe tema asta am mai putea discuta mult ... Si nu in ultimul rand, iti multumesc pentru urari. danpirvulescu, se vede ca esti de-al casei... ai recunoscut parcarea. Cat despre tavita, astept impresii, mai ales ca am avut si la logan si a fost foarte utila. Saint666, multumesc pentru urari, asemenea si tie, am multi colegi care au chevrolet kalos inca de cand au aparut pe piata si sunt foarte multumiti de ele, dovada fiind faptul ca inca nu le-au vandut... desi au posibilitati materiale... |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
QUOTE(adiblu @ 26 Sep 2009, 22:43) Ohooo, a fost ceva activitate pe aici in lipsa mea, nu poate omul sa plece o zi sa-si culeaga via ca dati voi buzna ![]() Bwwlan, merci pentru sfaturi , o sa tin cont de ele, o sa fii surprins dar exista si la noi si chiar pe acest forum la bursa persoane care ofera diverse accesorii, ca de exemplu tavite portbagaj, presuri de interior, cotiere, etc... de foarte buna calitate si la preturi de bun simt... stiu ca eBay-ul este referinta generala, dar este o optiune in caz ca nu gasesc ceva loco. Daca ajungi la o reprezentanta in strainatate s-ar putea sa gasesti accesoriile mai ieftine. Este o politica diferita de vanzare. Masina mai scumpa(modelul meu de 13-14000 in Germania este 18-19000 ![]() QUOTE(adiblu @ 26 Sep 2009, 22:43) In ceea ce priveste soriceii pentru capace sunt utili si in cazul gropilor omniprezente pe soselele noaste cand capacele tind sa zboare in sant la o groapa pe care nu o poti rata (am patit-o la fosta cand am cautat 15 minute un capac sarit de la roata din dreapta fata care a ajuns in santul din stanga ![]() Si eu am patit la fel. La 1 noaptea cautam pe podul Grant capacul de pe dreapta si l-am gasit pe stanga peste bordura de la linia lu' 41. Interesant ca am gasit o groaza de capace sarite in zona. ![]() QUOTE(adiblu @ 26 Sep 2009, 22:43) St, ai dreptate, e cap de lista pe forum la bursa oferta cu tavite, presuri, cotiere, etc... si e chiar oferta!!! Eu personal cred ca de acolo o sa iau, dar nu e graba ... Masinuta are in prezent aprox. 1900 km, o sa revin cu impresii cat se poate de obiective cand o sa am dispozitia necesara si timp... misu 78, ai dreptate, masina asta nu este un etalon de frumusete nici pentru marca renault, nici asa in general... daca citesti primul meu post din acest jurnal o sa vazi ca nu "frumusetea" a fost criteriul primordial in alegerea acestei masinute... nu a fost nici pe departe dragoste la prima vedere, ... in fotografiile oficiale masinile sunt vizualizate din unghiurile care le avantajeaza .... de asta am fost la dealer sa o vad live... si mie personal, punand in balanta caracteristicile tehnice, spatiul interior, modularitatea, dotarile, calitatea materialelor, feeling-ul si nu in ultimul rand pretul platit pentru toate astea chiar mi-a placut. Intredevar are multe unghiuri din care daca e privita e chiar urata, recunosc. Si pe tema asta am mai putea discuta mult ... Ie invidiosi. ![]() QUOTE(adiblu @ 26 Sep 2009, 22:43) Si nu in ultimul rand, iti multumesc pentru urari. danpirvulescu, se vede ca esti de-al casei... ai recunoscut parcarea. Cat despre tavita, astept impresii, mai ales ca am avut si la logan si a fost foarte utila. Saint666, multumesc pentru urari, asemenea si tie, am multi colegi care au chevrolet kalos inca de cand au aparut pe piata si sunt foarte multumiti de ele, dovada fiind faptul ca inca nu le-au vandut... desi au posibilitati materiale... Si eu am Kalos hatchback. 5 ani si nicio problema. Pentru 2 persoane a fost OK insa acum apare a treia si devine neincapator. Singurul lucru care i-i reprosez este cuplu motor mic pentru modelul 1.2. Asta a fost unul din argumentele pentru care am luat diesel. QUOTE(Bwwlan @ 25 Sep 2009, 16:50) Ti-as mai recomanda sa-ti iei ASA CEVA, respectiv folie protectoare pentru bara spate, sa n-o zgarii cand incarci/descarci portbagajul (in poza, rosu marcheaza locul unde se aplica folia, nu culoarea foliei; folia e transparenta) si presuri de cauciuc. In rest, benzina si apa de parbriz ![]() Nu stiu cat de folositoare este acea folie. Eu am de 5 ani hatchback si nu de la incarcare descarcare s-a zgariat spoilerul spate, ci de la tot felu' de indivizi care nu au avut loc de masina mea. Si crede-ma ca am bagat in ea aragaz, mobila(montata), congelator si multe alte obiecte voluminoase. Sa vezi cum intra o umbrela de gradina de 2.5 metri lungime intr-un hatchback mic ![]() QUOTE(adiblu @ 25 Sep 2009, 20:33) Cum vin husele? Cand o sa apara inamica o sa am si eu nevoie. This post has been edited by danpirvulescu: 27 Sep 2009, 11:46 |
--------------------
Renault
2009
|
|
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
In legatura cu husele, nu pot sa ma pronunt inca pentru ca nu le-am montat decat pe cele din fata, dar nu am reusit sa le fixez prea bine ca se facuse noapte. Pe deasupra, in timpul operatiunii am facut si o intindere la muschii intersostali dreapta in timp de trageam de niste elastice pe sub scaune... promit sa pun si poze cu ele dupa ce le montez pe toate.
|
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Ti-a montat dealer-ul scutul motor? Sau inca nici n-a ajuns?
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
QUOTE(adiblu @ 27 Sep 2009, 14:25) In legatura cu husele, nu pot sa ma pronunt inca pentru ca nu le-am montat decat pe cele din fata, dar nu am reusit sa le fixez prea bine ca se facuse noapte. Pe deasupra, in timpul operatiunii am facut si o intindere la muschii intersostali dreapta in timp de trageam de niste elastice pe sub scaune... promit sa pun si poze cu ele dupa ce le montez pe toate. Mama ca elastice tari au ![]() Acum aprimele impresii dupa 350 KM. Am tras si o fuga pana la Cheia, asa de rodaj. 1.5 dci-ul 85CP trage bine la deal. Scaunele sunt comode, fapt confirmat de sotia care este gravida si dupa 4-5 ore de mers doar cu o pauza intr-o poienita, nu se resimtea. Consumul mediu cu 3 zile mers in Bucuresti + acest drum 4.7 l/100. Onorabil pentru un motor nou. Cei drept nici nu am calcat-o pentru ca nu trebuie sa o turez prea mult momentan. This post has been edited by danpirvulescu: 28 Sep 2009, 08:23 |
--------------------
Renault
2009
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Faptul ca masina e catalogata drept frumoasa sau nu e o chestiune de gust.Mie personal imi place mult acest model.
Pacat ca oferta in clasa break-urilor de clasa mica nu este prea bogata.Singurul concurent pare a fi la noi Fabia Combi,care in varianta anterioara s-a vandut foarte bine.In ce priveste actuala versiune Fabia,cred ca dpdv al designului Clio Estate castiga. Asteptam date despre costurile reviziilor. S-o stapanesti sanatos si multi km fara probleme! This post has been edited by BoR: 28 Sep 2009, 21:04 |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
adiblu |
![]()
|
hellcat, binenteles ca inca nu a venit scutul, si au trecut deja 2 saptamani peste cele 3 prognozate de ei...
danpirvulescu, e super motorasul asta dci de 85 CP al tau, dar cred ca e defect... consuma prea putin... sa tot faci km ![]() BoR, merci pentru urari, ai dreptate cu gusturile, iar in privinta acestei masini parerile sunt impartite dupa cum vezi... acum depinde si ce asteptari ai de la o masina, faceliftul asta a vrut sa apropie clio 3 de noua laguna si noul megane care incontestabil arata foarte bine. La clio au grefat doar o fata noua, care unora le place altora nu. |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
Si tie adiblue
![]() Aseara cand am pus soricei, sa nu mai alerg dupa capace, am descoperit ceva interesant. Masina are pe spate discuri de frana nu tamburi asa cum este in fisa tehnica de la renault.ro ![]() Si acum gata cu plusuri sa spunem si minusuri: Primul nu este vina masinutzi ci este vorba de Renault. Nu stiu de ce nu aduc in Romania toate motorizarile si toate optionalele. Nu am putut sa-mi pun ESP sau sa iau motorul dCi de 105 CP. In Germania exista si o versiune Lux care la noi nu exista. Cei drept la ei costa si cu vre-o 5000 euro mai mult pentru aceiasi configuratie. Toate modele Estate (Grand Tour, Sport Tourer cum se mai numesc) sunt facute in aceiasi fabrica. Dar dupa cum spunea un dealer Renault: nebanuite sunt caile renoului. Alta chestie deranjanta este suportul de pahare. Este mic de nu-mi intra cana termoizolatoare de cafea, ascuns dupa schimbator sub consola. Trebuie sa folosesc suportul dintre scaune din spate sau sa-mi iau alta cana. Priza de bricheta este in spate intre scaune. daca vreau sa pun un GPS trebuie sa trec cu firul peste schimbator sa atarne pe undeva pe mijlocul bordului. This post has been edited by danpirvulescu: 1 Oct 2009, 10:03 |
--------------------
Renault
2009
|
|
adiblu |
![]()
|
Dane, e super dci-ul asta de 85 cai (daca era pe stoc ma pricopseam si eu cu unul), am o cunostinta care are acest motor pe un symbol si e foarte incantat de putere si mai ales de consum... nu atat el cat fiul lui care are in dotare un golf 4 cu motor 1,9 TDI de 130 cai, si-mi povestea ca la drum se comporta aproximativ la fel ... avantajul symbolului este greutatea mult mai mica decat a golfului...
Ciudata optiunea RENAULT-ului de a echipa dci-ul de 85 CP cu discuri pe puntea spate iar la 1,4 16V de 100 CP cu tamburi... ![]() Sunt de acord cu plusurile si minusurile amintite de tine +/- altele, unele sunt mofturi altele nu... nu exista masina perfecta ![]() Am sunat la dealerul local in legatura cu scutul motor... care la mine a fost lipsa... este pe stoc de mult timp, dar au uitat sa ma sune pentru a ma chema sa mi-l monteze. Partea buna este ca ar fi metalic si nu de plastic asa cum se monteaza in serie pe noile modele... Pe curand! This post has been edited by adiblu: 1 Oct 2009, 19:11 |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Frumoasa masina,nu stiu estateul mi se tras de par la spate.Dar noul clio 3 normal este fenomenal.Asta vara era unul rosu in parcare la mare,stateam cand ma duceam la plaja de multe ori pe langa el sa ma uit,tot cu numere de olt .Frumoasa masina,era gata gata sa imi iau si eu,dar eu imi voi lua Renault Fluence.Multi km cu cat mai putini bani bagati in reparatii.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
Miria Daca citesti o sa vezi ca si Adi si eu ne-am orientat mai mult spre partea practica a masinii. Este mica cu un portbagaj rezonabil. Hatchback-ul iesea din discutie. Symbolul ar fi fost si mai ieftina si cu un portbagaj mai mare dar eu vroiam neaparat in 5 usi. De cand am Kalosul in 5 usi mi-am dat seama de utilitatea partbagajului cu deschidere mare. Au fost multe situatii in care am avut pachete voluminoase (nu grele) si pe care le-am carat usor. Ultima chestie care am carat-o a fost o umbrela de gradina intr-o cutie de peste 2.5m lungime. A incaput in Kalos cu toate usile inchise, Era pusa de pe bord partea dreapta pana in portbagaj in coltul din stanga. Cum bancheta e fractionara 2/3 1/3 i-am mai gasit si sotiei un loc in masina
![]() Oricum daca te uiti prin strainatate sunt mai multe masini in 5 usi decat berline. Adi, te-ai uitat si nu ai disc? Si eu credeam ca am tambur pana am vazut etrierul. M-am tot uitat pe site-urile din Anglia, Franta si Germania. In Germania au toate disc pe spate, In Franta numai dCi-ul de 105 are, Iar in Anglia nu se vinde dCi-ul de 105. Motorul tau nu este in lista site-urilor straine. Acum au un 1.2 de 100CP. Eu personal am avut "pile" la dealer si a fost luata o masina care se afla in productie si au fost puse dotarile mele. De asta a venit in mai putin de o luna, nu 2-3 cat era in mod normal. Poate era o masina pentru piata Germana. Cum am mai zis: nebanuite sunt caile renoului. Bine ca ti-a venit scutul, si mai bine ca ai realizat ca nu este. Si eu, cand am ridicat masina, primul lucru a fost sa vad daca are scut ![]() Daca este metalic poate ofera o protectie adevarata a baii de ulei. O cunostinta a stat 1-2 luni cu masina pe bara cu baia de ulei sparta pana i-a venit piesa. Si era Astra Clasic 2 ,o masina comuna, luat de la dealer si care s-au vandut o groaza in Romania. Dar la noi ca la nimenea. Si la Logan stai 3 saptamani sa-ti vina un motoras de stergatoare ca parca nu ar fi fabrica la 100 de kilometri. This post has been edited by danpirvulescu: 2 Oct 2009, 11:57 |
--------------------
Renault
2009
|
|
adiblu |
![]()
|
Miria Multumim pentru urari si felicitari pentru alegere, Renault-ul Fluence este un sedan frumos si un urmas demn pentru megan sedan care la noi si-a gasit foarte multi cumparatori, dar la mine a primat simtul practic oferit de aceasta masina in defavoarea berlinelor (sedanurilor) detinute pana acum, in care nu puteam transporta un banal televizor in portbagaj desi avea un volum de 500 litri ...
dane, m-am uitat azi mai atent la rotile spate si se pare ca am tamburi... maine verific mai atent, ca m-ai facut curios. In ceea ce priveste scutul motor, nu arde tara de lipsa lui, dar e bine sa fie acolo... sper sa am timp sa ajung saptamana viitoare sa-l monteze. Cu piesele de schimb, e relativa treaba cu termenul de livrare... vad ca toti dau ca termen de livrare 3 saptamani... chestie de marketing prost inteles, dar se pare ca unele repere sunt permanent pe stoc... altele vin mult mai tarziu decat cele 3 saptamani promise. |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
la vremea cand am luat eu clio, doar versiunea 1.6 (dintre cele pe benzina) avea discuri pe spate
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
Adi o intrebare: La tine pe unde vin prinderile din podea pentru presuletul soferului?
Am luat niste presuri de clio 3, sunt ok ca dimensiune si forma dar locasurile de prindere nu prea se pupa. Pe masina an tzumbilici mai in fata. Am cautat si alte poze cu presulete de clio 3 si toate au prinderile ca la presulete cumparate numai la masinea mea sunt deplasate. Uite in poza unde sunt prinderile si cu rosu unde are presuletul locasurile de prindere. Ale tale pe unde sunt ca am inteles ca ti-ai cumparat presuri de la reprezentanta? Tavita intra foarte bine. Mi-am luat pentru partea de jos. Logica este ca daca am ceva murdar, pliez despartitorul. Astfel voi avea mereu partea de sus a portbagajului curata. P.S. Ai montat husele? Cum vin? This post has been edited by danpirvulescu: 4 Oct 2009, 15:58 Attached thumbnail(s) 100_4939.JPG ( Size: 355.57k ) Number of downloads: 1664 100_4940.JPG ( Size: 1.96mb ) Number of downloads: 1735 |
--------------------
Renault
2009
|
|
adiblu |
![]()
|
Salut,
Prinderile din podea pentru presul de la sofer sunt si la mine la fel ca la tine, iar presurile mele "originale" cumparate de la dealer nu au nici un sistem de prindere. Probabil cele cumparate de tine sunt pentru clio 3 fara facelift, poate ne spune cineva care detine un astfel de model. Oricum, pune te rog mai multe poze cu presurile, ca eu vreau sa le schimb pe ale mele pentru ca in afara de cel din dreapta fata, celelalte si in special cele de pe spate sunt foarte mici si trebuie sa imi iau altele ca a venit toamna/iarna. Tavita vad ca vine foarte bine, daca e nevoie sa o muti sus nu se potriveste? Pune te rog si niste preturi pentru presuri/tavita si cateva poze cu masinuta ta cea alba. Am terminat cu montatul huselor si vin acceptabil, insa pe cele de pe fata nu am reusit sa le fixez cu toate snururile cu care au venit dotate pentru ca nu am vrut sa demontez plasticele din jurul scaunelor, dar oricum se aseaza foarte bine si asa si nu fac cute. Cele de pe spate se monteaza mult mai usor. Singurul dezavantaj major al celor de pe fata este ca nu acopara lateralele spatarelor, dar avantajul este ca nu afecteaza functionarea airbagurilor laterale... de care sper sa nu avem nevoie niciodata... Pozele cred ca sunt concludente. Pun si niste poze cu tamburii de frana pe spate... herculane avea dreptate. This post has been edited by adiblu: 4 Oct 2009, 20:52 Attached thumbnail(s) DSC01855.JPG ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 1667 DSC01870.JPG ( Size: 973.39k ) Number of downloads: 1580 DSC01871.JPG ( Size: 995.72k ) Number of downloads: 1582 DSC01872.JPG ( Size: 861.87k ) Number of downloads: 365 DSC01873.JPG ( Size: 1.02mb ) Number of downloads: 326 DSC01874.JPG ( Size: 897.07k ) Number of downloads: 379 DSC01879.JPG ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 469 DSC01876.JPG ( Size: 979.77k ) Number of downloads: 422 |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
Arata bine husele. Si eu ma gandeam tot la o combinatie negru gri sau numai negru. Cam in cat timp au venit? Ei spun pe site intre 10 si 30 de zile.
Covorase+tavita 255 RON. Cam 150 tavita, 115 covorasele minus 10 RON ca le-am luat impreuna ![]() Din cate vad in pozele tale covorasele par sa fie ca ale mele. Mie mi se par ok ca urmaresc exact conturul pe langa sinele de la scaunele din fata. Oricum o sa fac niste poze sa le pun. Tavita de portbagaj cred ca poti sa o pui si sus, dar are marginea ridicata inspre haion si s-ar putea sa deranjeze. Exista insa tavita speciala pentru partea de sus. Eu ti-am spus care a fost logica de am luat pentru partea de jos. Sa tin mereu partea de sus curata. Poze cu masina nu am. Cand am iesit la plimbare si ma gandeam sa fac poze am uitat sa iau aparatul foto ![]() ![]() Am gasit o poza cu covorasul fata stanga. Ignora banutii, sunt sa exemplific unde sunt prinderile. This post has been edited by danpirvulescu: 5 Oct 2009, 08:43 Attached thumbnail(s) 100_4937.JPG ( Size: 147.68k ) Number of downloads: 453 |
--------------------
Renault
2009
|
|
adiblu |
![]()
|
Ok, merci pentru lamurilile suplimentare, din cate vad in poza, presurile mele nu seamana cu ale tale, ale mele au marginea inalta cam de 3mm, iar ale tale au cam de 1 cm, ceea ce e mult mai bine... Tavita cand o sa-mi iau va fi tot pentru partea de jos, e cea mai buna solutie, mai ales daca o sa fie nevoie sa transport obiecte mai grele.
Husele au venit in 2 saptamani (prin posta romana), desi cand am facut comanda mi-au dat un termen de livrare de 3 saptamani. |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
Asa ca info, brosura noului Clio.
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
2009
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Felicitari pentru masina si multi km fara probleme.
Aceeasi culoare este si a mea doar ca e hatchback. Uitandu-ma peste brosura atasata la pg 24, alin 4 apare: 4. TORPEDOU CU ILUMINARE masina voastra are ? La mine in versiunea Dinamique este doar locasul gol ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
danpirvulescu |
![]()
|
Eu am lumina..............
Am o mica lanternuta un torpedou si la nevoie i-l luminez ........ ![]() |
--------------------
Renault
2009
|
|
adiblu |
![]()
|
Multumesc pentru urari, asemenea si tie.
Ti-am vazut masina in poze inainte sa o iau pe a mea, cand cautam de zor poze reale cu diverse culori din configuratorul renault, cred ca al tau este primul clio 3 facelift de pe forum ... ![]() Cum, masina ta nu are iluminare torpedou??? Ce coincidenta... nici a mea ![]() In brosura sunt trecute dotarile cele mai optimiste... ale variantelor de varf... cred ca Privilege-ul are... ciudat mod are renault-ul de a face economie, daciile 1310 au torpedou iluminat. Astazi am ajuns in sfarsit sa-mi monteze scutul motor. A durat 15 minute. A meritat asteptarea... ca doar este metalic... au tinut sa sublinieze si baietii de acolo. In rest, masina merge bine, am inceput sa ma joc mai mult cu ea, ca tot a trecut de 2000 de km si chiar ii place, se infige foarte bine, dar devine cam zgomotoasa peste 3500 rot/min... sau urechile mele au devenit mai sensibile intre timp, de la atata liniste. Consumul este asa cum ma asteptam, putin sub 10l/100km in orasul meu linistit (in Bucuresti prognozez un consum de aprox. 12l/100km). In afara papa cam 5,6-5,8 fara aer si cu viteza pana in 110km/h, iar cu aer cam 6,5 la aceeasi viteza. Suspensia este mai tare decat as fi preferat eu, astfel ca pe denivelarile scurte si dese (omniprezente pe drumurile noastre) este deranjanta, dar avantajul este ca se aseaza bine la drum si in viraje, chiar daca are garda la sol destul de mare. Zgomotul aerodinamic la viteze pana in 130km/h(cu mai mult nu am mers), mi s-a parut foarte redus, nu comparand cu loganul, ci cu alte masini mai cu pretentii. Confortul interior este doar bun, scaunul soferului avand o cursa cam scurta a reglajului pe inaltime, in pozitia cea mai de jos, fiind cam sus pentru a-l corela cu pozitia cea mai de jos a volanului... altfel spatiul este suficient, vizibilitatea este buna in toate directiile, oglinzile exterioare de autobuz fiind de mare folos... Ar mai fi multe de spus, dar ramane pe alta data. In concluzie, masina imi place in continuare foarte mult asa urata cum e ea si imi face mereu placere sa o conduc. Niste poze ca-n brosura... Attached thumbnail(s) DSC01857.JPG ( Size: 1.03mb ) Number of downloads: 596 DSC01864.JPG ( Size: 1.03mb ) Number of downloads: 524 DSC01868.JPG ( Size: 1.04mb ) Number of downloads: 455 DSC01863.JPG ( Size: 1.03mb ) Number of downloads: 473 DSC01858.JPG ( Size: 1.11mb ) Number of downloads: 521 DSC01867.JPG ( Size: 936.85k ) Number of downloads: 510 |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
Ramasesem dator cu pozele cu presuletul spate.
Attached thumbnail(s) 100_4941.JPG ( Size: 147k ) Number of downloads: 444 100_4942.JPG ( Size: 97.28k ) Number of downloads: 222 |
--------------------
Renault
2009
|
|
adiblu |
![]()
|
Merci pentru poze, se vede clar ca sunt mai mari decat ale mele...
|
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cat mai multi km fara probleme ! Foarte frumoasa masina mai ales acum ca e noua
![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
adiblu |
![]()
|
Merci pentru urari si pentru pareri, intradevar si eu personal consider ca acest motor ofera un echilibru echitabil intre performante, consum si costuri de intretinere... de durabilitatea motorului sper sa se bucure viitorii proprietari care o sa o detina peste multi ani... nu am de gand sa-i testez durabilitatea acestei masini, insa vreau sa contribui la longevitatea ei prin simplul fapt ca nu o sa o fortez aiurea... nu e genul meu.
|
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
Si o poza de la etajul 9
![]() Attached thumbnail(s) masina.jpg ( Size: 110.91k ) Number of downloads: 383 |
--------------------
Renault
2009
|
|
adiblu |
![]()
|
Da, ii sta foarte bine pe alb, iar din unghiul asta chiar si cei carcotasi cred ca sunt de acord ca arata foarte bine.
Mai pun si eu niste poze de la etaj... si de la sol. This post has been edited by adiblu: 10 Oct 2009, 19:59 Attached thumbnail(s) DSC01681.JPG ( Size: 1.25mb ) Number of downloads: 466 DSC01888.JPG ( Size: 1.2mb ) Number of downloads: 387 DSC01885.JPG ( Size: 1.3mb ) Number of downloads: 399 DSC01882.JPG ( Size: 1.34mb ) Number of downloads: 382 DSC01881.JPG ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 374 |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:44 |