lucruri ciudate in masini
![]() ![]() ![]() |
lucruri ciudate in masini
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
amuzant...foarte amuzant
![]() dar de ce va luati de aia cu placute in geam....unele mesaje chiar sunt amuzante...imi plac alea cu "FRANEZ BRUSC" sau "CONDUC PROST"....sau "PRINDE-MA DACA POTI!" ...dar nu imi place forma....parca sunt prea mari...mi-ar placea sa fie ceva autocolant....sa se poata lipii in exterior...mi-as pune 2 una cu "Conduc prost" in stanga numarului spate si una cu "Daca citesti aceste randuri inseamna ca esti prea aproape" in dreapta numarului ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
ATENTIE! Franez des si fara rost! nu vrei???
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
nu-nu....eu doar conduc prost
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
mishujkl |
![]()
|
![]() posts: 0,25 Group: Members Posts: 231 Joined: 25 June 07 From: sv ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Tince1290 |
![]()
|
am mancat o litera....am vrut sa spun "conduc prosti"....adica ii conduc pe drumul cel bun.....cel serpuit
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 15:35 |