Intelegerea amiabila tamponari usoare, cum sa procedam...?
![]() ![]() ![]() |
Intelegerea amiabila tamponari usoare, cum sa procedam...?
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(eeu001 @ 13 May 2011, 20:33) buna. daca am frecat pe cineva cand am dat in spate cu carligu si masina mea nu are nimic, iar bara lui e praf merg la asigurator. bun. masina nu e a mea... e lui taicameu... se poate ca el sa nu afle? sau apare la urmatoarea asigurare ca daune? apare. plus un bonus de 30% mai mult la asigurare. de care bunus ii ia 2 ani, sa scape. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La ce foloseste cirligul ala de remorcare? Ai si rulota?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
n-are....da cica e bun la agatat.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
eeu001 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 13 May 11 ![]() |
![]() |
--------------------
vw
golf
97
- bh 12 asd
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Corectie: pe masina lui pe care ai lovit-o si ai mai lovit si masina altuia. Daca pe carlig nu se vede nimic (ma indoiesc ca nu e sarita macar vopseaua daca bara celuilalt e praf) lonjeroanele ce zic?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
eeu001 |
![]()
|
deci .. am mers la scoala... am golf 3 combi si cand am iesit din parcare nu m`am asigurat si am dat cu carligu in bara la o dacie si bara lui s`a rupt ... cu ziceti sa rezolv? ii cumpar alta bara sau cu amiabila?
|
--------------------
vw
golf
97
- bh 12 asd
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cumpara-i o bara amiabila.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
eeu001 |
![]()
|
nu tre sa dai spaga pentru a atinge o bara de masina cand ai 30 cm in spate si 50 cm in fata cand iesi din parcare
|
--------------------
vw
golf
97
- bh 12 asd
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ai aproape un metru spatiu de manevra si nu esti in stare sa scoti masina fara sa le strici pe celelalte? Clar...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
eeu001 |
![]()
|
cum ziceam masina era a lu` tata... eu am masina scurta nu combi... si a plecat taicameu cu a mea.... si eu am luat`o a lui ..... ce ziceti sa fac... sa fac cu amiabila? sau sa ii cumpar o bara?
|
--------------------
vw
golf
97
- bh 12 asd
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ca sa sintetizam, înteleg ca ai dat-o-n bara.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
ii cumperi o bara.
la urmatoarea asigurare va avea -30% in loc de +5%. deci pierde 35% din valoarea asigurarii. La urmatoarea asigurare va avea -20% in loc de +10% pierde 30% la urmatoarea asigurare va avea -10 in loc de +15 Pierde 25% la urmatoarea va avea -5 in loc de +20 si tot asa, el va plati in fiecare an cu un sfert valoarea asigurarii mai mult decat ar fi normal, daca nu buseai tu masina aia. si tot asa. calculeaza cat o sa-l coste pe viitor la asigurare, si ai sa constati ca e mai rentabil sa-i pui si bara de mertan daca vrea. plus chelfaneala de care scapi, daca nu afla. probabil la fiecare 6 luni, cand va face asigurarea, se va enerva iar, cand isi aduce aminte, deci tu din 6 in 6 luni vei avea urechi facute ca la magar. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
ma, tu vrei sa-si taie venele? pare tanar
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
si nelinistit...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:49 |