masina mea unica, Imbunatatiri - Dacia Sandero
![]() ![]() ![]() |
masina mea unica, Imbunatatiri - Dacia Sandero
adrian_c |
![]()
|
||
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|||
ciprianandone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 29 May 09 From: romania galati ![]() |
da si eu asi vrea sa o las mai jos ,am aflat de un set de arcuri cre o lasa cu circa 3 cm. dar cred ca nu e suficient.
am mai vorbit cu un amic si spunea sa i-i tai arcurile dar atunci nu va mai avea aceiasi suspensie ce variante mai am? cat costa? legat de jenti, sunt vopsite electrostatic, sunt a unui prieten,care sa saturat de ele si vrea sa le schimbe daca e cineva interesat? revin cu detalii |
--------------------
dacia
sandero
2009 1.6 mpi
- B 98 EJB
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Poti sa scoti de tot arcurile. O sa stea jos jos de tot. Sau sa tai jumatate din ele dar apoi daca pui sacosa cu rosii o sa ti se frece rotile sus.
Legat de jante, gaseste si tu alt prieten, faci schimb cu el, eventual si de masina, ca sa mai scapi de rutina. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Fishy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 September 09 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova Rapsoide
2001
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
bai ce tare i-i omu asta
![]() ![]() ![]() .. si asta e si mai tare ![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 48.75k ) Number of downloads: 2511 |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
andreistn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 12 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Ba da mari mistocari mai suntetzi aici pe forum ![]() Daaca la om ii place masina si se simte bine in ea ce mai conteaza ca are toate sansele sa ii intre unul in spate noaptea din lipsa stopurilor ![]() Si in final tre sa recunoastem contrastul este superb . |
--------------------
mercedes
C-Klasse
2003 Sportcoupe
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Da pe timp de zi,are ceva?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pe timp de zi se comuta pe stopuri cu lumina neagra.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
florin_vily |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 9 May 09 From: Avram Iancu, jud. Bihor ![]() |
tataiedaciotul, poza ta de la avatar e facuta de tine?
e cumva facuta la Simand in jud. Arad? |
--------------------
Dacia
CL
1997
- BH 03 WAP o dacia cl ;)
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu...nu este facuta de mine.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ar trebui sa va intalniti.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
da
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
![]() KCY Garage Group: Members Posts: 919 Joined: 15 October 06 From: Ploiesti ![]() |
Eu zic sa iti pui faruri si stopuri de Dacia 1300, manere la usi tot de 1300 ca sunt nichelate, la fel si stergatoarele, unele nichelate UAMT. Ca sa fie mai tare ii poti pune folie chiar si pe faruri, geamuri, parbriz / luneta sau pe "genti" ! Si ca sa fie "cea mai unicata" niste "actipilduri" cu Nike, Boss, TurboSport, GTI, etc.
Un coleg de pe forum spunea mai demult ca "manelele iti da putere". Asa ca daca vrei sa fie un model unicat, ii pui un sistem audio de multi watti la care sa asculti manele ca sa mai cresti puterea cu vreo 10 caluti, si agati si 2 braduti de oglinda (2 x 2 = 4 caluti). O sa iasa meserie ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai, ce zici tu e lipsit de gust. Iar baietii astia chiar are gust.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
![]() KCY Garage Group: Members Posts: 919 Joined: 15 October 06 From: Ploiesti ![]() |
Are are
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
aammmmmmggggggg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 2 November 06 ![]() |
ciprianandone,mergi pe arcuri h&r coboara cam 40 cm cu cauciucurile stoc si daca vrei sa fie meniul complet foloseste si amortizoare blistein,succes.N-o sa-ti para rau,merita investitia la logan care ii lipseste cu desavarsire stabilitatea.
This post has been edited by aammmmmmggggggg: 11 Feb 2010, 19:02 |
--------------------
dacia
logan
11.2005-ambition
- BR
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aammmmmmggggggg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 2 November 06 ![]() |
Ups,ce inseamna sa gresesti o litera,scuze 40mm.
|
--------------------
dacia
logan
11.2005-ambition
- BR
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ciprianandone @ 26 Aug 2009, 22:33) Salutare, Am un sandero, rosu (ce e drept nu mia placut nici o data sandero rosu dar in perioada in care l-am cumparat fabrica era in somaj, majoritatea dotari-lor care le vroiam sau gasit pe culoarea asta ,mentionez ca si prima mea masina a font o dacie rosie si am iubit-o foarte mult) problema mea e ca sa cam umplut galatiu de masin ca a mea, vreau o schimbare,vreau sa fie unica . Ce e postat e prea excentric ceva mai fin i-mi doresc. Am pus folie pe stopuri,da bine, dar au mai aparut si alte masini... Ajutati-ma va rog Invata sa scrii, ar fi cel mai bun lucru pe care ai putea sa il faci pentru tine !! |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
Felie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 16 February 08 ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Felie: 22 Sep 2010, 22:17 |
--------------------
Dacia
Solenza
Rapsodie 1.4 2004
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Eu sunt de fel mai.... mai ciudat si prin urmare nu inteleg acest topic... Care e ideea?
Omul zice: Titiul meu unicat... pai daca noi iti dam idei mai este unicat? Daca noi avem idei bune nu este evident ca le-am aplicat deja la noi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Alexio: 6 Oct 2010, 16:29 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu intelegi nimic. Daca aplica multe dintre ideile pe care le aude, trotineta lui va fi cea mai unicata de valoare
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Cea mai de gust si valoare macsima (macsima, am spus) modificare de-o vei putea face in viata ta la masina aia e sa-i pui gullwing doors. Daca nu faci asta, lasa-te de tuning si lasa tuningul pentru aia care stiu ce fac... Numai atunci o sa ai sandelul cu cel mai macsim efect de tuning si smecherie. Nu-ti trebuie sistem audio de fite, adevaratii conduc cu aipodu infipt adanc in urechi, sa nu-i deranjeze sunetele de exterior, si pun cate-un aipod la dispozitie la fiecare pasager, sa asculte fiecare ce vrea. Asa se face tuning de adevarati. Cat despre motor, il dai naibii afara si bagi motorul de duster ca ala e singurul motor adevarat de dacie.
Numa' sa ai mare grija cand motezi gullwingurile alea, ca un tovaras de-al meu o calculat un pic gresit, si o incercat sa tranteasca usa din mers, ca n-o inchisese bine, si o iesit urat de tot. Da' urat, ma-ntelegi? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Ampod si eu si este dintr-acela cu taciscrin :-X
This post has been edited by Alexio: 10 Oct 2010, 23:40 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
211CFL |
![]()
|
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 147 Joined: 21 November 10 From: bucuresti ![]() |
de ce nu se inchide topicul asta? de vreme ce toti fac misto de el,se pastreaza doar pt caterinca?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
- B-211-CFL sofer din nou :)
Vand roata sandero |
|
catarrrr |
![]()
|
![]() RC Group: Members Posts: 73 Joined: 29 July 10 From: Braila ![]() |
frumoase jentile albe
|
--------------------
dacia
supernova
2002 comfort
- BR 03 MAW Drumurile noastre sunt de ra*at!!!!!Si masinile cam la fel!!!!!!!!!
|
|
Club12TRS |
![]()
|
![]() Coupe Maniac Group: Members Posts: 300 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu te lua dupa astia, habar n-au ce inseamna UNICAT Iti dau eu o idee, sa-ti placa.
Mergi la un magazin de articole sportive si cumpara un skateboard. Placa skateboard-ului sa fie double-side, adica ridicata in ambele capete. Demontezi suportii cu roti, ca nu-ti trebuie. Apoi, imbraci placa in folie de carbon, ii faci 2 suporti si montezi pe plafon, deasupra lunetei. O sa iasa de vis, gen NASCAR. |
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
Fiat Punto2B / Ex Oltcit 12TRS
- B xx xxx
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Pune-i senile si atunci va fi unicat.subaru_wrx_pe_senile.jpg ( Size: 86.88k )
Number of downloads: 581
|
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Vai dar ce idei au unii...
![]() This post has been edited by bobo77: 6 May 2012, 15:53 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 06:54 |