Trucuri care i-ar putea înnebuni pe bărbați!, articole penibile din mass media
![]() ![]() ![]() |
Trucuri care i-ar putea înnebuni pe bărbați!, articole penibile din mass media
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.047 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(kog @ 29 Aug 2009, 18:10) gura pacatosului adevar graieste ![]() Daca n-ai cu cine discuta, n-ai cu cine te intelege poti fi insurat cu orice miss ca tot sigur te simti. Si atunic de ce te-ai insurat?Degeaba Exact! Asta e ideea! Oricum singuratatea e mai dureroasa ca orice (aproape). This post has been edited by Filip: 29 Aug 2009, 18:13 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
haidi bre ca deja ati dat-o in Kant-isme si Nietzsche-isme. Sunteti prea profunzi, si incep sa ma impresionez pana la lacrimi ... eu ies la o tura cu bicicleta...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io am fost azi la o tura cu bicicleta si am mancat mure
![]() This post has been edited by kog: 29 Aug 2009, 18:37 |
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Filip, imi pare rau pentru pierderea ta, e ceva ce nu le doresc nici dusmanilor...dar tu ai nevoie de afectiune materna din ce vad eu, nu de o femeie cu care sa-ti imparti viata. Una e sa ai nevoie de afectiunea parintilor, alta e sa ai nevoie de o partenera de viata. Partea sexuala nu e nr. 1 intr-o relatie, dar e foarte importanta. Ca sa faci sex doar sa-ti linistesti hormonii si sa ramai cu un gust amar pe urma...mai bine nu.
PS: Poate ar trebui sa facem un topic separat sa discutam chestiile de genul asta, desi suntem la cafenea batem campii de vreo 2-3 pagini incoace. This post has been edited by bmwh548: 29 Aug 2009, 18:42 |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Filip, credeam ca a fost depasita etapa in care oamenii se casatoresc doar pentru a avea pe cineva aproape. Eu prefer sa am langa mine un iubit, nu un barbat, iar eu sa fiu iubita lui si nu femeia lui. Prefer sa fiu cu o persoana pe care sa imi fie drag sa o privesc dimineata cand deschid ochii si sa imi vina s-o sarut chiar daca e nebarbierita si inca nu s-a spalat pe dinti. Imi place sa am un iubit care sa ma stranga in brate pana adorm, iar daca am insomnii sa nu ma satur sa-l privesc cum doarme. Toate astea nu se intampla daca te casatoresti doar pentru a nu fi singur.
Daca e sa vorbim despre amagitul simturilor cu machiaj si silicoane, da-mi voie sa te intreb de ce mananci carnea gatita si nu o consumi cruda? Mintea ta stie ca e tot carnea aia cruda, dar simturile sunt amagite. |
--------------------
Dacia
Solenza
- B-€€-€€€
2004 Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
kog |
![]()
|
@ Diana etapa aia nu a fost depasita de foarte multi, dar mai ales de foarte multe. Cunosc fete cuminti care s-au indragostit de badarani doar pentru ca aia erau jmecheri si stiau vrajeala care le tratau ca pe dracu si tot stateau cu ei. De ce? Uneia chiar i-am spus ca cel pe care ea il iubeste e un nesimtit si un curvar care isi bate joc de fete. Nu m-a crezut, mi-a spus sa imi vad de viata mea, ca imi e ciuda ca nu se uita la mine si alte loale de genu. Ghici cine avea un ochi vanat peste doua luni? E chiar trist, dar asta e, de multe ori ti-o faci singur
This post has been edited by kog: 29 Aug 2009, 18:48 |
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
stiu si eu dastea care stau cu cate unu de le batjocureste in ultimu hal si la fel stau cu ei.
E ciudat,ei ii convine. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(Diana @ 29 Aug 2009, 18:40) Filip, credeam ca a fost depasita etapa in care oamenii se casatoresc doar pentru a avea pe cineva aproape. Eu prefer sa am langa mine un iubit, nu un barbat, iar eu sa fiu iubita lui si nu femeia lui. Prefer sa fiu cu o persoana pe care sa imi fie drag sa o privesc dimineata cand deschid ochii si sa imi vina s-o sarut chiar daca e nebarbierita si inca nu s-a spalat pe dinti. Imi place sa am un iubit care sa ma stranga in brate pana adorm, iar daca am insomnii sa nu ma satur sa-l privesc cum doarme. Toate astea nu se intampla daca te casatoresti doar pentru a nu fi singur. Daca e sa vorbim despre amagitul simturilor cu machiaj si silicoane, da-mi voie sa te intreb de ce mananci carnea gatita si nu o consumi cruda? Mintea ta stie ca e tot carnea aia cruda, dar simturile sunt amagite. Hmm... oamenii difera, eu nu sunt ca tine. Asa gandeam si eu in trecut, insa am stat si m-am gandit, in ce consta viata pana la urma? Ne nastem, crestem, muncim, ne intemeiem o familie, facem copii, imbatranim, crestem nepoti si murim. Cam asta este, daca alegi viata de familie. Avantajul este ca nu traiesti singur, si daca exista armonie, ai o permanenta stare de bine, indiferent cum arata femeia/barbatul de langa tine. Nu cred ca exista etape, familia a fost de cand lumea... eu prefer sa am langa mine o sotie - nu iubita. ![]() Legat de carne: ![]() Eu nu vreau sa traiesc scurte clipe de fericire intensa, eu vreau sa am o permanenta stare de bine, mai putin intensa, insa permanenta, sa zambesc multumit cand pun capul pe perna. Sa fiu la fel de fericit si tanar, si la 80 de ani. |
--------------------
Renault
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sa vezi chefuri la 80 ani in club cu sticla de jack si dansatoare
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Filip, iti dau un sfat. Sa nu te casatoresti prea curand. Sau daca te casatoresti sa nu te grabesti sa faci copii. Cand dupa un an sau doi te vei satura de partenerul gospodina sa poti pleca fara sa sufere un copil!
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B-€€-€€€
2004 Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
kog |
![]()
|
omul e tanar, nu are voie sa viseze? Ma indoiesc ca o sa aiba o viata asa cum si-o doreste. Si eu imi fac speranta de un viitor roz, dar lucrurile nu stau prea bine, oricum de la viata te poti astepta la orice, poate sa dea norocul peste tine si la 50 de ani
This post has been edited by kog: 29 Aug 2009, 18:59 |
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
|
C@talin |
![]()
|
Miemi place cand vad ce crize le fac unele prietene la amici,ca nu primesc cadouri de craciun sau de ziua lor ce trebuie
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
kog |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by kog: 29 Aug 2009, 19:08 |
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(Diana @ 29 Aug 2009, 18:56) Filip, iti dau un sfat. Sa nu te casatoresti prea curand. Sau daca te casatoresti sa nu te grabesti sa faci copii. Cand dupa un an sau doi te vei satura de partenerul gospodina sa poti pleca fara sa sufere un copil! Nu ma voi casatori prea curand, fiindca nu sunt inca in stare sa intretin o familie. In rest... daca acum cand sunt singur nu umblu dupa fete mi-e greu sa cred ca o voi face in viitor. Eu nu imi schimb parerile ca pe batiste. Eu nu ma "satur" fiindca sotia nu este atragatoare. Daca ma inham la jug, raman acolo! Nu ma cunosti, poate tu te-ai satura de partener in conditiile astea, insa NU sunt ca tine. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
kog |
![]()
|
ideea e urmatoarea: iubirea trece in 2-3 ani orice ai face, insa prietenia ramane pentru toata viata
![]() This post has been edited by kog: 29 Aug 2009, 19:11 |
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
|
mishujkl |
![]()
|
![]() posts: 0,25 Group: Members Posts: 231 Joined: 25 June 07 From: sv ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(kog @ 29 Aug 2009, 20:07) ![]() ![]() asta vreua sa zic,nustu cate fete,ar accepta de la prietenu lor sa zicem,ca si cadou o rama de tablou cu poza lor in ea. cred ca sigur iar sparge rama in cap ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
Filip |
![]()
|
Exact! Si nu poti sa te desparti de om de fiecare data cand simti ca nu mai esti atras de el. Nu poti schimba oamenii ca pe obiecte, nu poti sa-ti bati joc...
|
--------------------
Renault
|
|
kog |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
|
Filip |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
|
|
kog |
![]()
|
lasa, ca io stau cu ochii pe seismograful ala de la Muntele Rosu sa vad cum schimba aia rola de hartie
|
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 29 Aug 2009, 18:51) ... eu prefer sa am langa mine o sotie - nu iubita. in cazul asta mai bine renunta.. daca nu iti iubesti sotia nu are rost sa faci pasul ala... QUOTE(Filip @ 29 Aug 2009, 19:09 ) daca acum cand sunt singur nu umblu dupa fete mi-e greu sa cred ca o voi face in viitor Sper sa nu faci pasul alalalt... si sa umblii dupa barbati ![]() QUOTE(kog @ 29 Aug 2009, 19:11) ideea e urmatoarea: iubirea trece in 2-3 ani orice ai face, insa prietenia ramane pentru toata viata Aia e parerea ta proprie si personala... cam de cati ani esti casatorit si poti sa spui lucrul asta? QUOTE(filip @ 29 Aug 2009, 19:14) Si nu poti sa te desparti de om de fiecare data cand simti ca nu mai esti atras de el. Nu poti schimba oamenii ca pe obiecte, nu poti sa-ti bati joc... pana aici corect. insa ce te faci daca intre timp intervine rutina si plictiseala? stai cu X doar din lipsa de ocupatie? QUOTE(kog @ 29 Aug 2009, 19:23) lasa, ca io stau cu ochii pe seismograful ala de la Muntele Rosu sa vad cum schimba aia rola de hartie Cand se misca sa ne anunti si pe noi... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 29 Aug 2009, 22:17 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 29 Aug 2009, 22:16) Sper sa nu faci pasul alalalt... si sa umblii dupa barbati ![]() pana aici corect. insa ce te faci daca intre timp intervine rutina si plictiseala? stai cu X doar din lipsa de ocupatie? 1. Sper ca glumesti - sunt Crestin Ortodox. E clar ce parere am despre homosexualitate, daca am spus intr-un post anterior si despre malahie ca este pacat. 2. Nu cred ca rutina intervine intr-o familie cu copii, se gaseste mereu ceva de facut, sa nu stai sa te plictisesti. Si nu stai cu x doar din lipsa de ocupatie, ai o familie si copii - remember? Doar asta este motivul pentru care m-as casatori. Eu nu vorbeam in general, vorbeam despre cazul meu particular. Partial iti dau dreptate... daca generalizezi, insa eu sunt un caz particular. |
--------------------
Renault
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Filip @ 29 Aug 2009, 17:28) Pe mine m-ar atrage (pe viitor nu acum ca sunt inca mic, de-abia sunt major), asa pe la 24-25 de ani o femeie care sa aiba familie cu pamant, sa fie harnica, muncitoare, curata, familista convinsa si cu frica lui Dumnezeu. Si aia care la 25-26 de ani, isi doresc doar o fata buna ![]() ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 29 Aug 2009, 22:51 |
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
isi doresc asa ceva doar pentru o scurta perioada de timp... in cateva luni se plictisesc...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bre Filipe, ai o gandire sanatoasa. Cie nu si-ar dori o femeie... a carei familie sa aiba pamant, sa fie harnica, muncitoare, si daca se poate, respectiva familie sa nu fie nici foarte zgarcita cu ginerica...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
kog |
![]()
|
pentru Alyodor :
1. dragoste adevarata care sa tina se gaseste rar, daca tu ai gasit-o felicitarile mele. Nu sunt casatorit, dar pot spune ca mi-a placut foarte mult de o fata, chiar daca asta se intampla cand aveam vreo 17 ani si ea nu m-a placut(deh nu sunt chiar asa de atragator pe cum par ![]() ![]() 2. Au reparat in sfarsit seismograful, ca inregistra tot pe aceeasi linie ![]() ![]() This post has been edited by kog: 30 Aug 2009, 00:06 |
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
|
C@talin |
![]()
|
io cred ca tu vroiai sa vezi daca vine elodia sa schime foaia
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 11:21 |