Jante solenza, doresc achizitionarea de jante dupa cum urmeaza
![]() ![]() ![]() |
Jante solenza, doresc achizitionarea de jante dupa cum urmeaza
alexandrusiri |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|||
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
sad |
![]()
|
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
pai sta.. cum se vede.. putin deschisa.. sincer nu mai tin minte cum a inceput problema.. la inceput eram revoltat.. dar mi`a trecut..
cred ca intr`o iarna ceva.. si a cam ramas asa.. ca nu prea ma mai deranjeaza.. si slava domnului nu a tras ink nimeni de ea.. daca ai idei cum sa o fac.. ![]() revenind la topic.. mi`am pus jantele din poza acum 2 zile .. 4 x 100 , 14 inch, et35, 6j .. se vede marfa.. cauciucuri 185/60 .. e diferenta si la condus.. si la look ![]() merita investitia ![]() This post has been edited by sad: 3 Sep 2009, 10:14 |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
sad, usita are doua suruburi in care se prinde de caroserie, mai mult ca sigur s-au slabit. Le strangi cu o cheie prin fanta care oa ia intre usita si caroserie cand e deschisa si gata.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
sad |
![]()
|
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
uite o sa ma uit.. dar nu cred ca e de la suruburi .. cand m`am uitat ultima oara era de la acea bucatica de metal intre caroserie si "usa" care acopera busonul..
gen isi pierduse din calitatile elastice.. ceva de genu .. dar ma uit si revin mersi frumos |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu este ruginita tabla aia nu isi pierde calitatile elastice. Suruburile se desfac cu o cheie tubulara, parerea mea este sa o demontezi de tot sa o reglezi si sa o prinzi la loc. Si la mine statea cracanata usita cand am cumparat masina.
|
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
optyc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 8 July 09 ![]() |
si la mne statea cracanata usita aceea de la rezervor pentru ca nu mai era bun arculetul acela care o tinea fortat acolo, dar am rezolvato cu un magnet micut luat dintrun hard pus pe caroserie.
|
--------------------
dacia
solenza
2004, confort ,
- B 72 BMM
|
|
sad |
![]()
|
umplem topicul de offtopic .. deci scuze de acum ..
nu e de la acele 2 suruburi .. sunt bine mersii.. nu stiu cum sa ma exprim dar v`am zis.. e acea portiune intre caroserie si aparatoare care e tot tabla.. si nu mai e ca odinioara ![]() gata scuzeeeeeeee ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
TheElfs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 15 January 08 From: Timisoara ![]() |
cele mai misto mi se par cele care vin din fabrica. plus ca la alte dimensiuni de jante se modifica foarte mult parametrii de rulare. directia este mult mai stresata si probabil si conditiile de franare. probabil si discurile sunt mai stresate sau chiar mai putin eficiente la niste jenti mai mari de 14".......arata ok dar parerea mea, riscant...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Europa
- TM10***
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() ai ceva mai multa aderenta , ceva mai multa stabilitate (putinu ala se simte) si ceva mai multa aderenta la franare...logic ca daca e roata mai mare (mai lata) are aderenta mai buna la franare , demaraje , etc bft ! ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
akz0r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 12 October 09 ![]() |
salutare eu sunt mostru q mashinutza galbena q jentile albe ..
![]() 12 Oct 2009, 16:58: marca This post has been edited by akz0r: 12 Oct 2009, 15:58 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005/ EUROPA
- b74ksm
|
|
Jean P. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 March 09 ![]() |
akz0r un id de mess imi lasi si mie?
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4
2004
- B 35 XEY
|
|
akz0r |
![]()
|
lasami tu .. incepatar si nu pot...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005/ EUROPA
- b74ksm
|
|
makar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 8 January 08 ![]() |
cati bani vrei pe jante????lasa pm
|
--------------------
dacia
zolenza
2003 clima
- ct-60-mgs
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
pentru usita de acces la busonul rezervorului la mine s-a gasit o solutie la indemina oricui: o incuietoare de dulap, cu limba mai mare.
![]() cind merg sa alimentez descui usita cu cheia, dupa care desfac busonul, pun benzina, incui busonul, incui usita si...gata ! nu mai troncane, nu se mai desface, nu mai creeaza probleme... This post has been edited by george_scala_2004: 13 Oct 2009, 13:52 Attached thumbnail(s) images.jpg ( Size: 1.96k ) Number of downloads: 696 1759.jpg ( Size: 10.43k ) Number of downloads: 726 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
andr3y_yoo |
![]()
|
lol
![]() nici nu stiu e de ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
george_scala_2004 |
![]()
|
nu e nici de
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 13 Oct 2009, 14:16 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() nu asta era problema dar....sti tu...sa pui incuietoare de dulap la masina...hai daca aveam logan mai era cum era , erau de acelasi neam ( imi cer scuze daca am suparat pe cineva) |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
george_scala_2004 |
![]()
|
uite, sa te linistesti, o sa fac o poza. sa vezi ce bine arata. afara, practic, nu se vede decit o chestie mica, cromata.
<span class='edit'>13 Oct 2009, 17:27:</span> pozele despre care vorbeam: ei ? cum arata ? This post has been edited by george_scala_2004: 13 Oct 2009, 16:28 Attached thumbnail(s) S6301881.JPG ( Size: 2.55mb ) Number of downloads: 812 S6301882.JPG ( Size: 2.69mb ) Number of downloads: 794 |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
akz0r |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005/ EUROPA
- b74ksm
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cu rugina cum stai acolo?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Eu zic ca daca ai fi lubrefiat la timp sistemul de deschidere nu ajungea in stadiul asta.vad ca nici cu incuietoarea de dulap nu ai rezolvat problema ca tot stramb sta usita de acces la busonul rezervorului cum o numesti tu.
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
man, nu eu l-am facut ! asa am cumparat-o. rugina ? nu mai multa sau nu mai putina ca la altii...
![]() usita strimba ? se prea poate. si se poate remedia. de fapt am si remediat-o. ![]() de lubrefiat este lubrefiata ![]() nu va place ? nu-i nimic ! a fost doar o idee...daca aveti alta... ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 13 Oct 2009, 20:55 |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(george_scala_2004 @ 13 Oct 2009, 14:54) uite, sa te linistesti, o sa fac o poza. sa vezi ce bine arata. afara, practic, nu se vede decit o chestie mica, cromata. <span class='edit'>13 Oct 2009, 17:27:</span> pozele despre care vorbeam: ei ? cum arata ? arata...ciudat ![]() ![]() QUOTE(george_scala_2004 @ 13 Oct 2009, 19:06) man, nu eu l-am facut ! asa am cumparat-o. rugina ? nu mai multa sau nu mai putina ca la altii... ![]() usita strimba ? se prea poate. si se poate remedia. de fapt am si remediat-o. ![]() de lubrefiat este lubrefiata ![]() nu va place ? nu-i nimic ! a fost doar o idee...daca aveti alta... ![]() scociiii!!!!!!! ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
Jean P. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 March 09 ![]() |
paraschiv.jean@yahoo.com asta e idul meu akzor, te astept, vad ca esti si jucator de cs
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4
2004
- B 35 XEY
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 13 Oct 2009, 13:47) pentru usita de acces la busonul rezervorului la mine s-a gasit o solutie la indemina oricui: o incuietoare de dulap, cu limba mai mare. ![]() cind merg sa alimentez descui usita cu cheia, dupa care desfac busonul, pun benzina, incui busonul, incui usita si...gata ! nu mai troncane, nu se mai desface, nu mai creeaza probleme... QUOTE(andr3y_yoo @ 13 Oct 2009, 14:11) cred ca este de risssssss ![]() ![]() ![]() ![]() 19 Oct 2009, 17:08: QUOTE(george_scala_2004 @ 13 Oct 2009, 14:54) uite, sa te linistesti, o sa fac o poza. sa vezi ce bine arata. afara, practic, nu se vede decit o chestie mica, cromata. <span class='edit'>13 Oct 2009, 17:27:</span> pozele despre care vorbeam: ei ? cum arata ? aloooo...domnule aici este topic pentru"Jante solenza, doresc achizitionarea de jante dupa cum urmeaza" dute cu incuietoarea ta la imbunatatiri...aoleo mama am ajuns sa punem incuietori de dulap la masina...mai avem putin si schimbam motorul cu unul baligaros ![]() This post has been edited by ramsen: 19 Oct 2009, 17:08 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
sad |
![]()
|
QUOTE(george_scala_2004 @ 13 Oct 2009, 13:47) pentru usita de acces la busonul rezervorului la mine s-a gasit o solutie la indemina oricui: o incuietoare de dulap, cu limba mai mare. ![]() cind merg sa alimentez descui usita cu cheia, dupa care desfac busonul, pun benzina, incui busonul, incui usita si...gata ! nu mai troncane, nu se mai desface, nu mai creeaza probleme... hm... ![]() ![]() ![]() ![]() revenind la subiect.. am cumparat niste jante r14 6j si montat niste cauciucuri goodyear hydragrip 185/65 pro : stabilitate - chiar se simte / nu mai fuge de pe sosea - mai ales pe ud - cauciucurile / distanta de franare scade - aderenta marita/ bad boy look / contra : ( cel putin la mine ) timpul de accelerare al masinii a crescut - ceea ce automat inseamna sa o calc mai tare si la turatii mai mari - deci automat consum crescut ![]() This post has been edited by sad: 21 Oct 2009, 09:59 |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(sad @ 21 Oct 2009, 09:52) pro : stabilitate - chiar se simte / nu mai fuge de pe sosea - mai ales pe ud - cauciucurile / distanta de franare scade - aderenta marita/ bad boy look / contra : ( cel putin la mine ) timpul de accelerare al masinii a crescut - ceea ce automat inseamna sa o calc mai tare si la turatii mai mari - deci automat consum crescut ![]() bad boy look ? ![]() mie nu mi-a crescut consumu...poate cu 0.1 - 0.2 o fi crescut ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
akz0r |
![]()
|
am consum de 14.6 q jantele astea
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005/ EUROPA
- b74ksm
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
tu te deplasezi numai cu viteza I de ai consumul asta ?
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 16:09 |