problema aerisitor etrier
![]() ![]() ![]() |
problema aerisitor etrier
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
fullhouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 13 June 07 From: Satu Mare ![]() |
exact asa am si facut, nu am ridicat-o de la sol. Nu am avut timp sa mai incerc sa aerisesc, pedala tine la vreo 2, 3 mm de podea, macar am ceva ramasite de frana. Oare poate sa fie de vina pompa de frana, sa nu o desfac inutil? Ma gandesc ca daca am ceva frane pompa tot debiteaza ceva presiune. Cum as putea sa testez garniturile fara a demonta pompa?
Etrierul l-am rezolvat pana la urma cu un aerisitor model mai vechi, nu a apucat filetul din etrier sa se deterioreze chiar asa mult. Modelul asta nou e foarte prost conceput, partea filetata activa e doar de vreo 3, 4 spire, e normal sa nu tina mult. Aerisitorul ala mai mic a intrat perfect, desi nu ma mai risc sa-l mai desfac ![]() This post has been edited by fullhouse: 3 Sep 2009, 06:44 |
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Daca garniturile pompei ar fi duse de tot ti-ar da lichid de frana pe la pompa (langa servo frana sau in capul tijei daca nu ai servo) si atunci trebuiesc schimbate urgent caci risti sa ramai fara frana .O metoda de a testa uzura lor e sa apes incet de tot pe frana , in functie de cat de uzate sunt garniturile pedale se va duve mai mult sau mai putin in jos fata de locul unde ar tine daca ar fi apasata normal .Eu cred totusi ca la tine este aer pe instalatie.
|
--------------------
-
-
-
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
fullhouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 13 June 07 From: Satu Mare ![]() |
Nu e vorba de a nu-l putea desface. Problema e filetul din etrier, cedeaza destul de usor
|
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|
endre |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 September 09 ![]() |
Daca apesi pedala de frana,si o tzi putzin apasat si simtzi ca pedala intra treptat ,atunci trebuie sa schimbi garniturile din pompa de frana.
Asta in cazul in care ai aerisit instalatzia din stanga spate pana in fata. |
--------------------
Dacia 1310 TLX
berlina
1988
- CV 01 FUP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 13:35 |