garnita filtru de ulei puscata?, garnitura filtru de ulei puscata?
![]() ![]() ![]() |
garnita filtru de ulei puscata?, garnitura filtru de ulei puscata?
mafiozzo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
|
||
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.731 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Destul de greu sa iti dea cineva un raspuns la modul cum ai scris. Sigur a fost strans cum trebuie?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
A strâns prea tare filtrul.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bobalex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 15 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut, ai rezolvat, era garnitura? De curand are si un amic aceeasi problema, tot dupa cca 3000 km. A schimbat filtrul iar, dar tot pierde pe langa. Ce poate sa mai fie?
|
--------------------
Dacia
SNova
- .
|
|
SiLencE |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 26 May 08 From: Iasi ![]() |
am si eu o problema....surubul(stutul)ala care se infileteaza filtru de ulei e fisurat(crapat)si pierd ulei ff putin dar pierd.... stie careva daca se gaseste de cumparat sau daca se poate schimba?
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2001
- IS-06-NYF
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut SiLencE,
Se gaseste de cumparat si se poate schimba, daca erai din bucuresti il gaseai in tirg, incearca la magazinele dacia cu piese de origine. Succes |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
bobalex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 15 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Care e circuitul in filtru, ca nu stiu, uleiul intra prin stut si iese tot pe acolo?
|
--------------------
Dacia
SNova
- .
|
|
bobalex |
![]()
|
Salut SiLencE, sa ne spui te rog daca ai rezolvat. Revin cu intrebarea, stie cineva:
care e circuitul in filtru, uleiul intra prin stut si iese tot pe acolo? |
--------------------
Dacia
SNova
- .
|
|
bobalex |
![]()
|
Amicul si-a rezolvat problema
![]() |
--------------------
Dacia
SNova
- .
|
|
restromania |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 17 December 08 From: Galati ![]() |
salutare...am si eu o intrebare va rog..de unde ar putea fi uleiul asta? daca e ulei?
o am de putin timp si era putin umed...nu am bagat de seama dar acum e ceva mai mare pata cred multumesc anticipat Attached thumbnail(s) Imag019.jpg ( Size: 74.71k ) Number of downloads: 226 |
--------------------
Dacia
Super Nova
Clima 2001
- GL-88-SRG
|
|
dodieisonfire^ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 7 April 09 ![]() |
@restromania
sal am avut si eu problema asta, si imi curgea lichid d racire p la garnitura termostatului...am rezolvat problema desfacand termostatul, si am dat cu silicon la acea garnitura... ai grija sa fie motorul rece, altfel t arzi!! sa ne zici c ai facut:) |
--------------------
DACIA
Supenova
2001/Clima
- B 47 BXD
|
|
restromania |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 17 December 08 From: Galati ![]() |
si care anume e garnitura aia?
ai putea sa atasezi cumva o poza? multumesc frumos |
--------------------
Dacia
Super Nova
Clima 2001
- GL-88-SRG
|
|
SiLencE |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 26 May 08 From: Iasi ![]() |
acceasi problema o am si eu, si nu cred ca e de la termostat.problema la mine a aparut dupa ce am facut un schimb de ulei.initial am crezut ca e de la garnitura de flitru dar dupa ce am schimbat de vre o3-4 ori uleiul, si am curatat acolo, pata a aparut de fiecare data, si inclin sacred ca e de la garnitura de chiulasa.
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2001
- IS-06-NYF
|
|
valentin23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 August 08 ![]() |
filtru de ulei prost , marca by renault. incearca sa cumperi un MAN sau altceva data viitoare e la fel la pret dar mult mai bun.
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- IF 02 VLL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 15:42 |