OGLINZI DE SLZ PE DSN
![]() ![]() ![]() |
OGLINZI DE SLZ PE DSN
13nov |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
de ce ? astea de pe dsn sunt f frumoase, raportate la masina, au linia masinii plus se rabateaza fata-spate . nu doar fata .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
La astea de pe DSN, fara nici un motiv aparent incepe sa se miste oglinda in suport si pe langa asta mecanismul de reglat se defecteaza destul de repede.
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
eu le am de mai bine de 20 de luni si nu au nici o pb .
oricum mi se par tare urate alea de slz. mai ales pe dsn care nu are nici un "colt" rotunjit ! se potrivesc ca nuca in perete . parerea mea . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
13nov |
![]()
|
Eu le am de 36 de luni si au imbatranit de la sine (in unele regiuni s-a exfoliat oglinda=>pete). Ca aspect, cele de SLZ mi se par mai din zilele noastre, ca astea de pe DSN sunt alea de pe Oltcit. Pararea mea e ca ar merge chiar mai bine pe DSN deoarece e mai rotunjit decat SLZ.
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mecanismul ala de reglat nu se defecteaza daca nu va apucati sa-l desfaceti. Eu pe break am acelasi tip de oglinzi si m-a mancat sa desfac una pentru ca se misca oglinda fata-spate. Asa am resuit sa rup o rotita dintata si acum nu se mai regleaza fata-spate, ci numai sus-jos. Bine ca e pe dreapta.
Daca oglinzile se misca, vedeti ca trebuie strans surubul ala care se afla sub burduful de cauciuc exterior. Se departeaza burduful si se strange surubul care e in partea e jos a prinderii oglinzii. Se mai pot strange si suruburile interioare care tin plasticul oglinzii. dar grija mare cand desfaceti oglinda sa nu scoateti si rotitele dintate ca sunt bagate prin presare si se rup. De lipit nu poate fi vorba ca am incercat. E supratafa de contact prea mica si se dezlipesc imediat. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
AG 17 XLX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 14 October 04 ![]() |
am pus eu oglinzi de slz pe super nova si vin beton
sunt mult mai marfa si nici nu se mai murdaresc pe ploaie dar trebuiesc mici modificari la sistemul de prindere eu am mai dat o gaura cu bormasina si am reusit sa le prind sunt super... ![]() |
--------------------
Dacia
DSN Clima full extra
- AG 17 XLX
|
|
13nov |
![]()
|
In sfarsit cineva a fost mai hoatrat decat mine si a facut miscarea asta!
Zi si tu ce nu se potriveste? De ce a trebuit sa dai gaura? Poti sa pui o poza cu modificarea? |
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
|
|
AG 17 XLX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 14 October 04 ![]() |
ca forma se potriveste perfect, dar la sistemul de prindere difera
e treaba de tabla in care se prinde oglinda cu suruburi, la DSN ac tabla este spre exteriorul usii iar la SLZ este spre interior , si ca urmare oglinda de SLZ are un fel de 3 picioruse care sunt mai lungi si se prind cu surub de tabla. In ac caz tre sa largesti putin gaurile , dar dupa ce ai pus oglinda de SLZ si ai vazut cam pe unde vin gaurile eu stiu ca cele 2 de jos se potrivesc ca amplasare dar cea de sus tre data din nou dupa ce ai dat gaurile iti trebuiesc 3 bucati de teava care sa intre pe picioruse (ca sa formeze un fel se saiba ; fiecare de cam max 2 cm lungime) si in capul lor o saiba si apoi surub. nu stiu daca am fost f explicit dar o sa revin sapt viitoare cu poze bafta |
--------------------
Dacia
DSN Clima full extra
- AG 17 XLX
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cine mai vrea oglinzi de Solenza, ar face bine sa se grabeasca. In curand se vor numi oglinzi de Logan si vor costa de 5 ori mai mult
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Oglinzile de slz difera de cele de logan (la logan se laudau ca defapt e o singura oglinda care se poate monta si pe dreapta si pe stanga), macar aici putem spera la pret nemodificat.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
alexandrudragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 15 April 03 From: Constanta ![]() |
De dimineata am gasit oghinda de la sofer rupta. Ce pot face??????
Sa-mi cumpar in continuare una tot de DSN sau sa-mi cumpar si sa-mi montez una de SLZ??? Stie careva care este pretul aproximativ pentru fiecare model de oglinda, cel de SLZ si cel de DSN ????? Ma cam bate gandul sa-i pun oglinzi de SLZ, oricum tot oglinzi de DACIE sunt. |
--------------------
DACIA
SuperNova
- CT-02-DSA Km facuti: 101.000
Data: 08.06.2007 SuperNOVA Campus 2003, 1.4L, 75CP |
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
oglinda de DSN era fro 600.000 in vara, aia de SLZ nu stiu, da oricum daca vrei sa-ti iei de SLZ tre sa le schimbi p-amindoua, ca doar n-o sa stai cu o oglinda d-un fel si alta de alt fel
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:45 |