Cand franez trepideaza... de ce ?, Placutele de frana nu au un an...
![]() ![]() ![]() |
Cand franez trepideaza... de ce ?, Placutele de frana nu au un an...
zerillos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 24 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|||
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
La ce viteza se intampla treaba asta? Daca se intampla la peste 80km/h inseamna k ai discurile "ovalizate". La fel e si la mine, m-a pus naiba sa pun discuri de asam. Dupa vreo 2-3 mii de km deja erau varza. Iti recomand discuri Klaxcar, din astea o sa-mi iau si eu data viitoare.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
99,76% sigur ca-s ovalizate discurile de frina
|
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
zerillos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 24 September 05 ![]() |
am inteles.... sa presupunem ca nu le schimb deocamdata.... pot fi probleme de siguranta ???
apropo ... sunt la fel ca la solenza?... gasesc prin vitan?.. cat costa? This post has been edited by zerillos: 31 Aug 2009, 10:44 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
Da, sunt probleme de siguranta (frinarea nu mai ii eficienta...si pot aparea defecte mai grave).
Nu stiu cit sint prin Vitan sau alte piete bucurestene. In timisoara din cite am inteles sint aprox 80-120 lei. Depinde de producator/magazin |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
dan supernova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
salut ce efcte mai grave ar putea aprea ? ca si eu sunt in aceeasi situatie ca si zerillos
![]() |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
Supernova (2002) & Clio (2005)
- B-902-DAN
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
Deteriorarea sistemului de frinare (pistonase, garnituri...etc). Chiar daca ai impresia ca nu vibreaza foarte tare...fortele sunt destul de mari...(mie mi-a dus un pistonas din cauza ovalizarii, la vechea DSN).
Mai mult...cum frinarea nu mai ii continua (nu se mai frineaza uniform)...se poate bloca usor roata respectiva...si cu un grad de frinare mai mic...prin urmare un risc mai mare pe sosele. |
--------------------
Dacia
Logan II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:16 |