DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> DOAMNE FERESTE NE !

Steel Tormentor
post 4 Sep 2009, 13:35
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Constanta

ce prosti sunt astia ca pun linie continua in curbele cu vizibilitate

--------------------
Dacia Logan 2007 Preference 1.4MPI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 4 Sep 2009, 14:07
Post #32

Mesaj semiautomat

..daca esti pe banda din dreapta intradevar nu ai vizibilitate prea buna.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Markos
post 4 Sep 2009, 15:00
Post #33

fost programator

From: Scursurești Vale

@Muttley & argon: Ia faceti voi un stop-cadru la secunda 8 din filmulet. Si holbati-va bine la poza. In momentul asta

- dobitocul (adica soferul autocarului) poate avea revelatia ca se apropie un vehicul din sensul opus, pe care il vede de-abia acum
- dobitocul nu are unde sa se "replieze", pe banda din drepta are masini in dreptul lui, in fata lui si in spatele lui; daca era cu Smartu poate mergea o mica manevra, cu autocarul e ceva mai complicat
- dobitocul nu are suficient timp sa accelereze zdravan si sa depaseasca tot ce are de depasit, ca nici Ferrari nu are

Raman variantele:

- iesit pe camp
- repliere in dreapta fortata, pacat ca ii arunca pe aia un pic in sant, dar nah, asta e..
- tamponare frontala cu nefericitul care vine din fata

Si ca idee, nu tin minte sa fi scris despre ani de inchisoare, bai de smoala si ghilotine. M-au surprins insa opiniile de genul "risc zero, vizibilitate perfecta pe partea aia, se replia intr-o secunda cand voia mujkiu lui". Hai sa fim seriosi...

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
gruita2005
post 4 Sep 2009, 17:24
Post #34

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

"desi n-a facut nimic si nu a periclitat viata nimanui"
Cea mai buna gluma a forumului ohmy.gif Va aud pomenind de pro tv, otv si babe dar acel sofer de autocar a incalcat legea, si daca era o caruta in acea curba, tu ca sofer de autocar, nu ai voie sa pui in pericol pasagerii. Nu ai voie sa incalci linia continua, trebuie sa respecti indicatoarele. Nu ai voie nici sa pui frana brusca. Soferii care transporta oameni trebuie sa mearga preventiv, fara frane bruste decat daca e absolut necesar, Asta o stiu toti soferii de autocare, ca risti la o frana brusca sa ranesti pasagerii. Dar vine muttley sa-i tina apararea si repede mai apar vreo 2 orbi care nu vad ca a incalcat grav regulile de circulatie. Daca nu era filmul poate va credeam biggrin.gif

--------------------
Ford Mondeo II 1997, 1.6 16V, 90CP - MM 05 PMD
+
LuluMOB
post 4 Sep 2009, 18:36
Post #35

Membru cu pedale.

From: Iași

Cred ca e prima oara in viata mea, sa moara veta, cand nu-s de acord cu Muttley. Si vad ca nu-s singurul.
Ma intalnesc destul de des cu soferul ala de autocar, si cand conduc masina si cand ma plimb cu bicicleta. De fiecare data am un respect deosebit care se manifesta de obicei printr-o franare si o miscare sprea dreapta (sant) a volanului (ghidonului).
Comparatia cu ce se intampla in materie de condus/sofat/pilotat in Germania, Austria sau Elvetia (sa nu mai subliniez, vorbim de un autocar) nu poate fi decat sadica.
Analizele legate de raza curbei, inaltimea masinii, agilitatea in repliere a unui autocar, perfecta apreciere a traficului de catre experimentatul pilot... pur si simplu nu le inteleg, venite de la Muttley. Inclin sa cred ca Ironick nu a glumit, stie el ceva.

--------------------
Dacia Logan ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
+
bucatzel
post 4 Sep 2009, 19:20
Post #36

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

QUOTE(gruita2005 @ 2 Sep 2009, 11:10)
daca venea un camion pe acolo ce se facea idiotul ala de sofer?! Acolo circula frecvent camioane. Pe deasupra era si localitate.
*

Daca tin bine minte, Vetelu' e o localitate in care semnu' e cu 2 km inainte sa apara casele. Faptul ca pe portiunea aia nu-i limitare la macar 70 e datorata faptului ca politaii din zona sunt niste pandari. Aceeasi este situatia si in mintia, unde ai linie dreapta de 2km, "fabrica de curent" si limitare la 50.

Partea nasoala e ca eu am fost de doua ori ala care se uita la cate un tanc de-asta intre ochi. Tot asa, iesit in depasire in curba. Naspa sentiment. Nu-l doresc nimanui. Sa mori dracu' doar pentru ca un handicapat se crede zeul soselelor.

Muttley... la ce trafic e pe valea muresului, e minune ca n-o intrat in cineva...

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
DannyY
post 4 Sep 2009, 19:20
Post #37

Marele plictisit

QUOTE(Muttley @ 4 Sep 2009, 20:03)
eu daca VAD ca din fata ca nu vine nimic, atunci depasesc.

*

Oau, impresionant. Da' sa stii ca atunci cand treci pe langa semnu' ala, nu ai voie sa depasesti, chiar daca ai ochi de soim sau vedere cu raze X. Daca cumva nu stiai.

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
Markos
post 4 Sep 2009, 19:21
Post #38

fost programator

QUOTE(Muttley @ 4 Sep 2009, 19:03)
O ultima interventie: am depasit si eu cum a facut-o soferul autocarului. Probabil ca DE SUTE DE ORI!

Bulanul nostru este ca nu lucrezi la AtlasSib sau la Eurolines salut.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
mariuscond
post 4 Sep 2009, 20:00
Post #39

Membru incomod

From: Bucuresti

QUOTE(argon @ 4 Sep 2009, 13:56)
...te-a prins semnul de interzis in depasire, daca ar fi venit o masina se replia, dar vedea bine mersi dupa curba ca nu venea nimic.
*
Deci daca atunci cind ai inceput manevra de depasire nu ai vazut ca exista acel semn in fata si totusi te-a prins semnul de interzis in depasire, deduc ca depasirea cea "meseriasa" a durat ceva si ca timp si ca distanta (niste sute bune de metri), asa ca daca aparea careva din fata, autocarul avind vizibilitate cam 100m (in secunda 1), cu siguranta avea timp/loc de scheme... radmasa.gif
E "o placere" sa se "replieze" un autocar sau un tir la 1-2m in spatele tau sau chiar si in fata ta...
...pentru ca eu daca VAD ca din fata ca nu vine nimic, atunci depasesc.
M-am uitat si eu la secunda 8 din film. E si stop cadru acolo. La secunda aia fatidica, criminalul vazuse demult ca nu vine nimeni din fata.
*
Problema e cind vine unu' nevinovat de dupa colț/curba...
Asa ca draga Markos, nu-i asa ca ai ochelarii de prea mult timp? Adevarat ca te chinui suspect de mult sa desenezi un cub?...
*
Aici esti uricios...

--------------------
dacia Logan dizăl - B52
+
Victoras2001
post 4 Sep 2009, 20:05
Post #40

Membru autentic

Mda. Sunt curios de cata nesimtire trebuie sa dai dovada in momentul in care pasagerii te intreaba de ce-ai facut manevra aia, ca sa le raspunzi ca tu ai vizibilitate maxima, ca n-au ei km tai, ca ei croseteaza cu sifoanele la ochi...
Fraateee, esti bun, bravo. Dar pe pielea ta, nu cu alte vieti in masina, ca nu ti-ai rupt tu bijboaca sa le faci. Si nici buzunarele sa-i cresti, deci n-ai niciun drept sa-i stresezi in vreun fel. Cu un astfel de sofer, plin de experienta, ne duceam in Turcia. E, uite ca l-am dat jos de la volan si l-am pus pe roman. Ca turcu, cu experienta lui imensa, tinea mortis sa scoata toate masinile din sens invers pe aratura. Ca sa nu mai spun ca in perioada aia am impresia ca turcii nu mai aveau voie sa conduca autocare in Ro, dupa cate blestematii facusera.
Du-te frate singur in masina si fa ce vrei, cu conditia sa nu omori pe altul. Dar eu, care am platit bilet si vreau sa ajung in siguranta la destinatie, nu-s obligat sa-ti ascult tie explicatiile savante, conform carora de pe scaunul meu din dreapta nu se vede bine curba.

N-ai absolut niciun drept asupra vietii mele. Iar daca esti platit sa ma transporti pe drumul public, ai obligatia elementara sa respecti toate semnele de circulatie, bune sau proaste cum or fi ele. Cand esti cu ai tai, e treaba ta ce faci, desi nici atunci nu-i chiar asa.
Iar depasirea interzisa nu se pune numai pentru ca n-ai vizibilitate in fata. Poate pe tronsonul respectiv au tot iesit din lateral masini sau pietoni... Cine stie? Sunt multe situatii, pe care ma indoiesc ca le poti lua in calcul la 100/h.

This post has been edited by Victoras2001: 4 Sep 2009, 20:13

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Markos
post 4 Sep 2009, 20:32
Post #41

fost programator

QUOTE(Muttley @ 4 Sep 2009, 19:03)
unde panuta mea am scris eu ca ala n-a gresit? Ca trebuia sa incalce linia continua si sa treaca de semnul ala? Pe bune, unde, citati-ma.

corect, ai zis doar ca a atentat la tantarii din zona, mia culpa.

Dar voi, asemeni unor babe isterice si senile, refuzati sa acceptati ca-l trimiteti pe un sofer de autobuz la inchisoare 5 ani desi n-a facut nimic si nu a periclitat viata nimanui. Poate cel mult a tantarilor din zona.

4 Sep 2009, 20:45:
Si pentru ca n-am somn si ma plictisesc, revin cu intrebarea: de ce credeti ca suntem de departe pe primul loc in Europa la numarul de accidente mortale sau cu vatamari grave? Ca n-avem sosele bune? Sau pentru ca

O ultima interventie: am depasit si eu cum a facut-o soferul autocarului. Probabil ca DE SUTE DE ORI!

Sincer, nu-ti doresc "ultima interventie". Eu conduc de fix 20 de ani prin tara asta, dar nu tin minte sa fi depasit pe linie continua altceva decat carute. Dar asa sunt eu, mai fraier si mai boulean. Maine ma duc sa-mi comand ochelari si sa-mi cumpar din Vitan un Trabant, macar sa stiu o chestie..

This post has been edited by Markos: 4 Sep 2009, 20:45

--------------------
Reno Megan Privilej
+
vladrehau
post 4 Sep 2009, 23:40
Post #42

Instalator

From: middle moldova

eu ma intreb cum a luat testarea psihologica pentru ca asta e comportament de nebun sinucigas ....ce tot ai trageti atata cu vizibilitatea ca doar nu e cu scuteru...?

--------------------
logan 1.5 DCI SUPERCHARGED
+
DannyY
post 5 Sep 2009, 10:32
Post #43

Marele plictisit

Si pentru alti perspicaci, unde panuta mea am scris eu ca ala n-a gresit? Ca trebuia sa incalce linia continua si sa treaca de semnul ala? Pe bune, unde, citati-ma.
Si sa-mi pice mie outele daca mai postez pe topicul asta. Faceti-va de cap, se accepta orice epitet happy.gif
*

Uite aici:

am depasit si eu cum a facut-o soferul autocarului. Probabil ca DE SUTE DE ORI!
...
pentru ca eu daca VAD ca din fata ca nu vine nimic, atunci depasesc.

Daca ai depasit de sute de ori ca soferul ala...pentru ca VEZI nu stiu ce din fata, inseamna ca tu nu crezi ca gresesti... Prin extensie...nici ala n-a gresit.
wink.gif

Fa un drum in Elvetia si fa asa O DATA. Sunt gata sa garantez ca nu mai calci in tara aia in veci radmasa.gif

--------------------
+
Hypo RS
post 5 Sep 2009, 13:13
Post #44

Lentilescu Obezel

From: Bucuresti

Muttley a zis bine ce a avut de zis. Nici unu dintre noi nu suntem usa de biserica. Toti gresim. Si acel sofer de autocar a comis-o. Clar si fara discutii. dar de aci si pana a-i ura ani de pushcarie si etc..e drum lung. E vinovat clar. Sa se aplice legea.

--------------------
Renault Sport Clio 172 2003 - B -- XUU
Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata
+
DannyY
post 5 Sep 2009, 13:22
Post #45

Marele plictisit

Toti gresim, asa e.

Dar dupa ce am gresit (si am scapat viu), am 2 variante:
1. Sa pricep ca am gresit si sa nu mai fac greseala a 2-a oara.
2. Sa cred ca sunt zmeul zmeilor si sa fac la fel de fiecare data. Adrenalina multa, zile ramase putine.

De exemplu, eu nu depasesc pe linia continua altceva decat carute si biciclisti nici sa ma omori. Indiferent de vizibilitate.
Eu personal am 2 semne care intra in vigoare de unde le vad, nu de unde sunt postate: 'depasirea interzisa' si 'sfarsit de localitate'.

Daca printre pasagerii acelui autocar era copilul tau in excursie, "in siguranta", erai la fel de ingaduitor?

--------------------
+
A l e x
post 5 Sep 2009, 16:17
Post #46

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Ca de obicei, niciun topic de aici cu un sofer inconstient nu se poate termina decat cu off-topic, flame-uri si sanctiuni. Se inchide.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 07:18
Forum Renault