[VAND] incalzire scaune
![]() ![]() ![]() |
[VAND] incalzire scaune
xjc0c0 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Attached thumbnail(s) incalzire_scaune.jpg ( Size: 284.15k ) Number of downloads: 925 |
||
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
uite dimensiunile, http://img43.imageshack.us/g/pb050338.jpg/
nu am altfel de butoane |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
b_ennyhill |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 17 August 06 ![]() |
PTR LAGUNA 2 AI?
CAT COSTA? CE CUPRINDE? |
--------------------
renault
clio
2002 2L,16v
|
|
ruralo |
![]()
|
![]() Membru inferior central Group: Members Posts: 59 Joined: 17 October 10 From: Deportat de barza prin Baragan ![]() |
cum se pot pune la cielo executive precum si la dacia 1300 bancheta din spate (pentru un copil mic)?
|
--------------------
Dacia
Dacia 1300
1979
- BR 03 VDF Nepriceput in toate, da' interesat de orice Dacia 1300!
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
|
--------------------
Audi
A4
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
multumesc de promptitudine....am vazut de aseara...am notat...azi am demontat scaunele si se pare ca se potrivesc
![]() faci ceva discount daca iau mai multe? ![]() vreau 3 seturi....iti las adresa pe privat precum si numarul de telefon in cazul in care vrei ceva confirmare suplimentara.....desigur 3 seturi complete...cu tot cu butoane si ce mai e pe acolo intr-un set...fara carenaje....o sa te rog sa-mi spui in cat timp ajung si care va fi pretul pe care trebuie sa-l dau la posta (aleg posta...daca e vreun motiv pt care ar trebui sa aleg alt tip de transport sa ma anunti te rog...sa nu fie probleme)....multumesc anticipat EDIT: sa-mi spui te rog si cam pe cand estimezi ca o sa ajunga...ms This post has been edited by Tince1290: 23 Oct 2010, 13:21 |
--------------------
-
-
-
|
|
alinushy |
![]()
|
QUOTE(ruralo @ 23 Oct 2010, 13:32) cum se pot pune la cielo executive precum si la dacia 1300 bancheta din spate (pentru un copil mic)? ca la orice scaun, se da tapiteria jos, se pune incalzirea, se pune tapiteria la loc, cum nu ai unde sa pui butoanele ti-ar trebui decat husele si poti sa pui orice buton basculant (ON-OFF) huse=90 ron + drum 23 Oct 2010, 14:21: QUOTE(Tince1290 @ 23 Oct 2010, 14:17) multumesc de promptitudine....am vazut de aseara...am notat...azi am demontat scaunele si se pare ca se potrivesc ![]() faci ceva discount daca iau mai multe? ![]() vreau 3 seturi....iti las adresa pe privat precum si numarul de telefon in cazul in care vrei ceva confirmare suplimentara.....desigur 3 seturi complete...cu tot cu butoane si ce mai e pe acolo intr-un set...fara carenaje....o sa te rog sa-mi spui in cat timp ajung si care va fi pretul pe care trebuie sa-l dau la posta (aleg posta...daca e vreun motiv pt care ar trebui sa aleg alt tip de transport sa ma anunti te rog...sa nu fie probleme)....multumesc anticipat ![]() huse+butoane=100ronX3=300 ron ca si transport recomand curier ~ 30 ron si ajunge a 2-a zi, cu posta (transportul e 8 ron) deja am ceva probleme in sensul ca nu mi-au ajuns coletele ![]() This post has been edited by alinushy: 23 Oct 2010, 13:21 |
--------------------
Audi
A4
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
eu nu am avut probleme cu posta si am mai comandat...o singura data nu a ajuns coletul si asta a fost anul trecut....deci raman pe posta...sa-mi spui te rog cand pui coletul sa stiu pe cand sa ma astept sa ajunga...in mod normal cu posta ar trebui sa ajunga in vreo 3 zile...
|
--------------------
-
-
-
|
|
Euu90 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 6 October 08 From: Timisoara ![]() |
Salut, m-ar interesa si pe mine un set pentru un renault Clio-symbol 2003. Se potriveste?
Poti sa imi spui un pret pentru ambele saune din fata + butoane. Plata se face la posta, la primirea coletului? Astept un raspuns, mersi mult. ![]() |
--------------------
Renault
Megane ST
2011, 1.9 dci / Ex. Clio 1.4 2003
|
|
Tince1290 |
![]()
|
trebuie niste mici modificari la partea de spatar...ca pe clio vreau sa pun si eu
alin sper ca a ramas limpede comanda....raman 3 prin posta....n-am ce face cu 4 dar mersi de oferta...n-am mai scris ieri ca am vazut foarte tarziu pm-ul...o sa te anunt cand ajunge coletul numai bine |
--------------------
-
-
-
|
|
b_ennyhill |
![]()
|
ok.vreau un set ptr llaguna 2. nu cunosc procedura de comanda!merci
|
--------------------
renault
clio
2002 2L,16v
|
|
alinushy |
![]()
|
QUOTE(Tince1290 @ 24 Oct 2010, 11:09) trebuie niste mici modificari la partea de spatar...ca pe clio vreau sa pun si eu alin sper ca a ramas limpede comanda....raman 3 prin posta....n-am ce face cu 4 dar mersi de oferta...n-am mai scris ieri ca am vazut foarte tarziu pm-ul...o sa te anunt cand ajunge coletul numai bine da e ok 24 Oct 2010, 12:25: QUOTE(b_ennyhill @ 24 Oct 2010, 11:13) imi dai pm cu nume si adresa, si cu ce vrei sa trimit, posta sau curier This post has been edited by alinushy: 24 Oct 2010, 11:25 |
--------------------
Audi
A4
|
|
Euu90 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 6 October 08 From: Timisoara ![]() |
Tince1290 poti sa imi spui ce modificari trebuie facute? eu nu ma prea pricep si daca e ceva complicat mai bine o las balta. La partea electrica ma descurc cat de cat dar cu modificarea huselor nu stiu.
alinushy, poti sa imi spui un pret te rog, huse pentru ambele scaune fata + butoanele aferete. |
--------------------
Renault
Megane ST
|
|
yra_mihail |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 September 10 ![]() |
salut. vreau sa achizitionez pentru Renaul Megane 2.1 set complet de incalzire in scaune cu tot cu pini pentru iluminare. Lasa-mi te rog in PM mai multe detalii.
Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane II
2006 Toate bune!
|
|
Axelinooo |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 351 Joined: 3 September 08 From: Iasi ![]() |
Salut!
Poti posta daca ai si acei pini pentru iluminare? Merci pe viitor sunt interesat si eu de un set sau 2! App. am inteles ca la clio trebuie facute ceva modificari la spatar - poti da cateva detalii! Multumesc anticipat! |
--------------------
Renault
Scenic II -2008-Confort Expression 1.5 dci 106 CP
(78KW) // Megane - 2004 - 1.5 dci 82 CP (60KW)
- IS-88-ACS // ex Clio
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc, Alin.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Tince1290 |
![]()
|
e destul de complicat de explicat ce vreau eu sa fac dar daca aveti putina rabdare....si daca imi iese ce vreau o sa postez pe forum informatile si poze explicative....ca in primul week-end dupa ce le primesc daca nu va fi exagerat de frig o sa le montez daca ajung pana vineri pe sambata seara o sa aveti poze
scrieti pe youtube "tutorial montare incalzire in scaune logan"....sa vedeti si voi cum arata scaunul pe sub tapiterie si cum e prinsa tapiteria....in principiu peste tot pe unde e o cusatura la exterior exista un sant in burete si o tija printre cele doua straturi ale tapiteriei care este prinsa in santul din burete de tijele scaunului.....la sezut dimensiunile si cusaturile vin ca la logan...dar la spatar cusatura e mai jos...cum husele incalzite nu se pot taia trebuie gasita o alta solutie ocolitoare...dar e prea complicat sa explic mai departe...deci o sa revin cu explicatii si poze dupa ce imi pun eu ![]() si pretul e postat pe pagina anterioara 100 lei cu tot cu butoane + 8 lei transport prin posta sau 30 prin curierat.....numai bine ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Euu90 |
![]()
|
Ok, mersi frumos pentru raspuns, te astept cu un tutorial
![]() Pretul de 100 ron e pentru ambele scaune din fata sau doar pentru unul? ![]() |
--------------------
Renault
Megane ST
|
|
b_ennyhill |
![]()
|
Sper ca ai primit PM - ul.
|
--------------------
renault
clio
2002 2L,16v
|
|
Tince1290 |
![]()
|
ce se aude de comanda mea?
|
--------------------
-
-
-
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
merg si carenajele de la logan puse pe solenza
pentru cei din brasov, efectuez montarea incallzirii pe logan si solenza la tariful de 150 lei 0765397424 adi This post has been edited by adicorbos: 27 Oct 2010, 11:20 Attached thumbnail(s) PA260203.JPG ( Size: 1.18mb ) Number of downloads: 697 |
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Imi cer scuze ca ma bag peste topicul omului.
Adi daca poti atasa cateva poze mai concludente cu carterele de logan montate langa scaunele de solenza |
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
QUOTE(Vladd @ 27 Oct 2010, 13:01) Imi cer scuze ca ma bag peste topicul omului. Adi daca poti atasa cateva poze mai concludente cu carterele de logan montate langa scaunele de solenza o sa-ti trimit un mail This post has been edited by adicorbos: 27 Oct 2010, 14:48 Attached thumbnail(s) PA270209.JPG ( Size: 1.16mb ) Number of downloads: 651 PA270211.JPG ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 594 |
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
b_ennyhill |
![]()
|
salut, da-ne o veste.Merci
|
--------------------
renault
clio
2002 2L,16v
|
|
alinushy |
![]()
|
Imi cer scuze, din cauza unor probleme de sanatate reusesc sa intru mai greu pe forum si sa onorez cu intarziere comenzile, in cel mai scurt timp o sa raspun fiecaruia.
|
--------------------
Audi
A4
|
|
teodorescu_cos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 27 October 10 ![]() |
salut m-ar interesa si pe mine 3 seturi mai ai?
|
--------------------
opel
astra
2001
- p 6448 pm
|
|
aliosha |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 December 09 From: arges ![]() |
salut! as dori si eu sa fac o comanda si poate ma poti ajuta si cu un sfat. am o solenza si m-ar interesa un alt loc de amplasare al butoanelor de comanda decat cel de pe lateralele scaunelor, cum este de regula pentru logan. tu unde le ai amplasate? mersi
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 CC
2008
|
|
adicorbos |
![]()
|
eu zic ca sunt destul de practice asa cum am montat eu
cei care vor montaj in zona brasov, 150 lei pentru solenza sau logan 0765397424 adi Attached thumbnail(s) 28102010_009_.jpg ( Size: 312.61k ) Number of downloads: 427 |
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
Tince1290 |
![]()
|
cam pe cand crezi ca o sa le poti trimite?....aproximativ....inteleg situatia si nu-ti cer nimic...sanatatea e mai importanta ca orice....dar sa stiu eu cum imi planuiesc timpul....raspunde cand poti....ms
|
--------------------
-
-
-
|
|
vicius_the_one |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 4 November 09 From: Constanta ![]() |
Aline vreau si o pereche de rezistente fara carenaje si fara butoane, cat mai e perechea ?
|
--------------------
VW
Passat 3B6
2003
- LUC Diag vag 805.0, activez : alarma OEM,, roll up/down windows, rear windows autoroll up/down(HW+SW), senzori volum, alarma cu sirena/claxon si altele
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 03:12 |