[VAND] incalzire scaune
![]() ![]() ![]() |
[VAND] incalzire scaune
tvstar1 |
![]()
|
||
![]() pe sistem 16V Group: Members Posts: 74 Joined: 23 July 08 From: sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Duster 4x4
Suzuki Grand vitara 4x4 1,9 dci
Audi A6 Allroad
- SB 78 SLS bine am venit
|
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
ai pm
21 Sep 2009, 14:16: ai pm This post has been edited by alinushy: 21 Sep 2009, 13:16 |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
razvanbulan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 13 February 08 ![]() |
Salutare
Am gasit de cumparat , pinpentru blocul de siguranta habitaclu , 0,5 lei bucata. Ca sa fac circuitul incalzire scaune ca la carte trebuie doar sa montez acest pin in cutia cu sigurante si sa trag fir pana in zona maneta frna de mana. Am nevoie de ajutor referitor la cum se monteaza pinul cel mai usor si cel mai sigur ( trebuie sa decuplez bateria de pe + sa nu risc sa fac un scurt ? ) si ce tip de cablu imi trebuie , sa fiu sigur ca nu subdimensionez sau supradimensionez cablul de care alimenteaza ambele scaune . Astept informatii , vineri dupamasa ma apuc de montaj . |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(razvanbulan @ 23 Sep 2009, 12:31) Am gasit de cumparat , pinpentru blocul de siguranta habitaclu , 0,5 lei bucata. Unde ai gasit de cumparat? QUOTE(razvanbulan @ 23 Sep 2009, 12:31) Ca sa fac circuitul incalzire scaune ca la carte trebuie doar sa montez acest pin in cutia cu sigurante si sa trag fir pana in zona maneta frna de mana. E un circuit dublu: pentru scaunul sofer si pentru scaunul pasager. Personal as pune niste mufe sub scaune. QUOTE(razvanbulan @ 23 Sep 2009, 12:31) Am nevoie de ajutor referitor la cum se monteaza pinul cel mai usor si cel mai sigur ( trebuie sa decuplez bateria de pe + sa nu risc sa fac un scurt ? ) Trebuie sa decuplezi bateria incepand cu borna negativa, apoi cu cea pozitiva. QUOTE(razvanbulan @ 23 Sep 2009, 12:31) si ce tip de cablu imi trebuie , sa fiu sigur ca nu subdimensionez sau supradimensionez cablul de care alimenteaza ambele scaune . Din cate imi amintesc eu, un conductor de 1,5mm^2 "duce" vreo 1,5-2kW, asta in c.a. Deci ar trebui un conductor de sectiune undeva intre 0,5-0,75 mm^2. Daca-l supradimensionezi nu-i problema. In schimb daca-l subdimensionezi risti chiar si un incendiu. Better safe than sorry. O solutie ar fi sa te uiti la cablul care aduce curent la siguranta F16 si pui cablu cel putin la fel de gros. Atentie! Ce am spus mai sus e orientativ, am citat din amintiri, de pe cand am facut instalatia electrica la o casa de vacanta. Atunci am avut tabele si formule pentru calculul sectiunii cablurilor functie de consumul maxim in c.a. Modificarile pe care le faci sunt pe riscul tau. QUOTE(razvanbulan @ 23 Sep 2009, 12:31) Ai mai sus informatiile ![]() L.E.: poate asta http://www.cabluri.net/cabluri-caracterist...a-amperaje.html te ajuta This post has been edited by Illusi0n: 23 Sep 2009, 14:37 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
razvanbulan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 13 February 08 ![]() |
Am gasit de cumparat in Sibiu , la magazinul IONY unde au si service.
Oricum a fost o surpriza si pentru ei cand au descoperit ca au asa ceva de vanzare . Mufe oricum o sa pun , am cumparat tot felu de papuci , imi trebuie si la releu , si cred ca tot papuci pun si sub scaune . Nu cred ca gasesc de cumparat partea cealalta a mufei originala . Nu am aflat cum se monteaza pinul in cutia cu sigurante , sper ca nu trebuie sa desfac tot bordul ? |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Scoti capacul de la tabloul de sigurante si ai sa vezi doua suruburi cu tx20 care tin tabloul. Dupa desfacere impingi tabloul putin si coboara sub bord suficient cit sa il intorci sa ai acces in zona. Daca pinul e original se va clipsa singur in pozitie sa nu mai iasa cind umbli la siguranta
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Intrebare: Daca nu am mufa aia sub scaune cum vine loganul echipat cum procedez? Desi e laureate aproape full au omis sa imi traga acele cabluri sub scaun...alti prieteni cu aceeasi versiune au acele mufe.... ce sa le faci....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
oanadenisa |
![]()
|
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
eu la clio am tras de la bricheta fire ptr alimentare si momentan nu am probleme nu se incing firele numai ca butoanele nu au loc pe acolo si deocamdata le am lasat sub scaun (fir de 1)
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
expresion 2003
- VN RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Atat timp cat nu folosesti priza in acelasi timp cu incalzirea scaunelor nu-i problema.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
up
|
--------------------
Audi
A4
|
|
alinushy |
![]()
|
--- set huse + butoane + transport = 170 ron; --- set huse + butoane + transport + carenaje = 250 ron; transportul este prin curier rapid. |
--------------------
Audi
A4
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
salutare.astazi am fost si eu si am montat acel kit de incalzire scaune.functioneaza bine.acum astept frigul.un baiat de nota 10+.recomand cu toata increderea.si pt marfa si pt montaj.lucrat foarte curat
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
alinushy |
![]()
|
multumesc pt recomandari, bafta
|
--------------------
Audi
A4
|
|
ady84 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 7 September 09 ![]() |
la clio symbol 2008 merg puse?
ai si carenaje? |
--------------------
Renault
symbol
2008 1.5dci
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
sa inteleg ca te ocupi si de montaj? eu vreau sa montez pe megane 2.1? ma poti ajuta? cat dureaza operatiune? pret?
|
--------------------
Renault
Fluence
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
- numere roșii
|
|
alinushy |
![]()
|
pt ady84 merg si pe clio dar nu am carenaje pt asa ceva, decat pt logan
pt stanyc2003 nu am montat deocamdata pe megan, decat supernova, solenza si logan, nu stiu cat timp ar dura, la celelalte aprox 1 ora |
--------------------
Audi
A4
|
|
alinushy |
![]()
|
up
|
--------------------
Audi
A4
|
|
alinushy |
![]()
|
up
4 Oct 2009, 20:17: pt stanyc2003 maine iti dau un raspuns This post has been edited by alinushy: 4 Oct 2009, 19:17 |
--------------------
Audi
A4
|
|
alinushy |
![]()
|
up
|
--------------------
Audi
A4
|
|
alinushy |
![]()
|
up
|
--------------------
Audi
A4
|
|
alinushy |
![]()
|
up
|
--------------------
Audi
A4
|
|
alinushy |
![]()
|
up
|
--------------------
Audi
A4
|
|
alinushy |
![]()
|
up
|
--------------------
Audi
A4
|
|
1.6mpi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 31 July 06 ![]() |
Salut,
Stoc? Sunt interesat de un set complet --- huse + butoane + transport + carenaje = 250 ron; Multumesc |
--------------------
Dacia
Logan
2006/1.6mpi
- b00mpi
|
|
alinushy |
![]()
|
salut ai pm
14 Oct 2009, 21:35: cred ca mai vb pe alt forum nu? This post has been edited by alinushy: 14 Oct 2009, 20:35 |
--------------------
Audi
A4
|
|
alexis |
![]()
|
![]() daciot Group: Members Posts: 204 Joined: 30 June 05 From: Bucuresti ![]() |
salut, pentru un ambition din 2005 care are carenajele, trebuie sa cumpar totusi si carenaje?
|
--------------------
Dacia
Spring
2021
- B XX HXX
|
|
alinushy |
![]()
|
nu o sa stea butoanele daca le decupezi, daca ai alta idee unde sa le pui nu le lua
This post has been edited by alinushy: 15 Oct 2009, 09:19 Attached thumbnail(s) index.jpg ( Size: 223.11k ) Number of downloads: 1220 |
--------------------
Audi
A4
|
|
alinushy |
![]()
|
up
|
--------------------
Audi
A4
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Pana la urma,pe megane2.2 ai montat?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
alinushy |
![]()
|
nop, sorry
|
--------------------
Audi
A4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 15:55 |