DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 3 4 5 6 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ce masina noua cu 6000 euro ?, masina noua cu 3 x prima de casare ? + 3000 e

Bogyciu
post 1 Feb 2010, 14:03
Post #121

Membru autentic

Group: Members
From: Constanta

[quote=vioara,1 Feb 2010, 13:42]
[quote=Bogyciu,1 Feb 2010, 11:43]

Eu mi-am luat Supernova (Nov2002) din APR 2008 cu 95 mil, avea 53000 km

Tot in 2008(august) ,un prieten si-a cumparat un opel astra caravan sport, an 96, motor ecotec 1.6 16v (aer, geamuri ,oglinzi, jenti, suspensie spate pe aer, arata temp ext...etc) de la bulgari cu ...6500 lei...fara pic de rugina sau cu macar 1 problema tehnica, interior impecabil...masina nu a fost rulata la bulgari, si nici in ziua de azi nu are probleme cu ea...dar daca voi ziceti ca sn, slz sau lgn sunt mai capabile din orice punct de vedere, asa o fi...cred ca o sa-i zic sa o vanda , sa mai puna niste bani si sa-si ia o sn...
*

[/quote]

Daca stai o sapt la granita Sarbo-Bulgara ai sa vezi cam ce masini "importa" bulgarii pt a le revinde apoi romanasilor care numai ce au scos un credit de la banca si le arde buzunaru dupa o masina...
Nu zic ca prietenul tau nu a facut o afacere, doar ca eu sunt f multumit de masina care am cumparat-o si cum s-a comportat pana acum. In targ la CT erau f multe masini cu nr de bulgaria, f ieftine, atunci cand cautam eu masina, dar cand vedeam in ce hal puteau sa arate...

[quote=driverx,1 Feb 2010, 13:50]
De ce il tot trag pe dreapta? E busit in toate partile Haudi ala? Sau aspectul general al masinii nu se conformeaza cu normele ITP?
*

[/quote]

Cate masini cu nr de BG respecta normele ITP? 5, 10%?

--------------------
.... .... .... - ....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
einstein1984
post 1 Feb 2010, 14:04
Post #122

fan Dacia

From: Bucuresti

Sau vrei sa zic de bujiile de 1,7 diesel? CA daca-i zici unui mecanic sa le demonteze pleaca urland.
Ce-mi place genul asta de argument, Opel am eu, deci e sigur o masina buna si pentru tine. Si trebuie sa fie sigur si mai ieftina decat ce recomanda altii, ca doar nu sunt prost.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
axabrt
post 1 Feb 2010, 14:06
Post #123

Membru autentic

From: Ploiesti

pleaca urland daca le demonteaza cu mana goala. In service n-am vazut urland pe nimeni.

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
User is online!Galerie FotoPM
+
einstein1984
post 1 Feb 2010, 14:11
Post #124

fan Dacia

Ca a fost unul singur care le-a schimbat cu tot cu chiulasa.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
vioara
post 1 Feb 2010, 15:43
Post #125

Membru autentic

[/QUOTE
]Daca stai o sapt la granita Sarbo-Bulgara ai sa vezi cam ce masini "importa" bulgarii pt a le revinde apoi romanasilor care numai ce au scos un credit de la banca si le arde buzunaru dupa o masina

Pai si ce ,le baga bulgarii mana in buzunar, sau le vand masinile cu japca? daca nu iti place nu cumperi...si prietenul meu tot masina adusa a cumparat...si altii si altii

Nu zic ca prietenul tau nu a facut o afacere, doar ca eu sunt f multumit de masina care am cumparat-o si cum s-a comportat pana acum

Am mai bagat bani in masina dar am bagat pt ca am vrut eu si mi-am permis, am si geamuri electrice, am si suspensie sport (care m-a costat 500 de lei si am garantie pe viata, nu 200

Daca erai asa multumit de msina ,nu cred ca mai bagai atatia bani in ea

--------------------
Renault Clio 1.5 2006
+
Marisan
post 1 Feb 2010, 17:08
Post #126

Membru

Ia-ti masina noua, sandero sau logan, chiar daca este cheala, cativa ani nu vei avea nicio cheltuiala, esti primul care isi baga picioarele in ea iar mirosul de masina noua este unic, suna a reclama smile.gif

--------------------
Dacia Sandero 2008
+
Bogyciu
post 1 Feb 2010, 17:26
Post #127

Membru autentic

@ vioara, nu incerca sa imi demonstrezi mie nimic, pt ca iti pierzi timpul de pomana. Bag bani in masina mea pt ca vreau, pt mine masina nu reprezinta doar un "fier"!
Pt cultura ta generala, 90% din masinile de "import" de la BG sunt grav lovite, cu probleme mecanice, sau masini cu nr f mare de km, bulgarul nu cumpara masina buna pt a o revinde apoi, sa nu te mire ca la un impact frontal masina (dotata din fabrica) se dovedeste ca nu are nici un airbag, sau mai grav te trezesti cu motorul in habitaclu...
Si inca ceva, e proprietar pe masina prietenul tau, si altii, si altii?

--------------------
.... .... .... - ....
+
Laurentziu83
post 1 Feb 2010, 17:49
Post #128

Membru autentic

QUOTE(Marisan @ 1 Feb 2010, 18:08)
Ia-ti masina noua, sandero sau logan, chiar daca este cheala, cativa ani nu vei avea nicio cheltuiala, esti primul care isi baga picioarele in ea iar mirosul de masina noua este unic, suna a reclama smile.gif
*

Normal. Sau daca nu iti permiti asta, cumpara un SH de maxim 2-3 ani cu maxim 50 de mii de km in bord. Eu n-am sa ma vad niciodata cumparand vreo masina cu 255 de mii de km doar pentru ca VW, Audi, Golf, etc. Prefer sa fac ceva mai bun cu banii mei decat sa-i bag in reparatii aiurea.
Regula asta au invatat-o nemtii foarte bine, pacat insa ca romanii sunt mai destepti si isi cumpara toate ragaliile din afara.
Unei cunostinte cu Laguna 1, din 94, adusa din afara, i-a picat cipul din cheie si a ramas cu masina pe dreapta. Cand s-a dus la reprezentanta, a inlemnit la auzul pretului de 500 ron pentru respectiva cheie. Si nici nu apucase sa o inmatriculeze, avea numere de Franta... Altii au schimbat turbine, au schimbat injectoare, au schimbat chiar motoare cu totul, le-au picat cutiile de viteze si s-au trezit ca noua cutie, luata de la dezmembrari, huruie de te scoate din masina.
Nemtii aia de prosti isi marita masinile? Aiurea...
Si asa cum neamtul ala isi poate aseza fundul intr-un logan, consider ca si eu pot face acelasi lucru. Dar noi suntem mai destepti ca ei. tongue.gif
Pana la urma, neamtul care isi cumpara Logan, are 1500-2000 de euro salariu sau mai mult. Romanul, cu salariu de 2-3-400 de euro, isi ia Audi A4 din 98. Daca ne vad nemtii, se intreaba din ce mai traim, daca ne permitem sa mergem cu astfel de masini.

O regula nescrisa spune: Nu iti cumpara masina pentru care ai bani sa o cumperi, ia-o pe cea pe care iti permiti sa o intretii.

This post has been edited by Laurentziu83: 1 Feb 2010, 17:52

--------------------
. . .
+
ionutctn
post 1 Feb 2010, 17:59
Post #129

Membru cu TDI

@Laurentziu83
1500-2000 de euro in Germania nu sunt tot 1500-2000 de euro in Romania iar ala care are 3-400 de euro merge cu autobuzul, nu se gandeste el sa isi ia masina, stai linistit.

This post has been edited by ionutctn: 1 Feb 2010, 18:00

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
Bogyciu
post 1 Feb 2010, 18:03
Post #130

Membru autentic

Am fost vanzator de masini, aveam clienti si cu 1000 de lei salariu, asa ca stai linistit wink.gif

--------------------
.... .... .... - ....
+
vioara
post 1 Feb 2010, 18:29
Post #131

Membru autentic

[quote=Bogyciu,1 Feb 2010, 17:26]@ vioara, nu incerca sa imi demonstrezi mie nimic, pt ca iti pierzi timpul de pomana. Bag bani in masina mea pt ca vreau, pt mine masina nu reprezinta doar un "fier"!  [QUOTE]

Dar nici nu vreau sa-ti demonstrez tie, sau cuiva anume, doar discutam vorbe...insa tu ai spus ca esti foarte multumit de masina ,dar ca ai bagat bani in piese(geamuri electrice, suspensie sport...etc)...logic ar fi ca atunci vand esti multumit de un lucru sa nu incerci sa-l imbunatatesti....a ca ai bagat in intretinerea ei, mi se pare ceva normal si firesc

[quote]Pt cultura ta generala, 90% din masinile de "import" de la BG sunt grav lovite, cu probleme mecanice, sau masini cu nr f mare de km,[/quote]

Nu stiu de unde ai scos tu chestia asta, dar alea 4-5 persoane care le cunosc eu ca au cumparat masini de la bulgari nu s-au plans nici 1 data ca ar avea probleme

[/quote]sa nu te mire ca la un impact frontal masina (dotata din fabrica) se dovedeste ca nu are nici un airbag[quote]
Macar ala are 50% sanse sa sara ...dar la tine ar fi cam 0%

[/quote]Si inca ceva, e proprietar pe masina prietenul tau, si altii, si altii?[QUOTE]

Da sti ce junghiuri are din cauza asta??? de aproape 2 ani se tot plange ca il doare in c.. Masina a fost cumparata de la un parc auto,iar actele au fost facute cu cineva de acolo, cu care a pastrat legatura si l-a ajutat (cotra unei sume) sa faca itp,asig anul trecut si probabil si anul acesta

This post has been edited by vioara: 1 Feb 2010, 18:34

--------------------
Renault Clio 1.5 2006
+
djasu82
post 1 Feb 2010, 19:11
Post #132

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

ce misto astia in targ aduc masini din germania cu 1200-3000 de euro gen ope bmw audi q3 si aici le dau de la 5000 gogoase la 8000 tongue.gif tare afecere .
Am si eu un opel 1.7cdti pe langa sn si pot spune ca marea majoritate a pieselor sunt mai ieftine decat cele de la sn ... Pana acuma am facut 30.000 de km si nu a picat nimic desi multi se plang ca se sparge radiatoru de la clima ...
Sn-ul am schimbat la el 2 amortizoare si pe spate si un tablou de logan in locul celui normal in rest a vazut doar schimbul de ulei si filtre .
Nu stiu cum la unii se plang de rugina la mine daca va uitati sub oale arpi nu gasiti evident ca am avutgrije sa-i dau cu ce trebuie ... de e dacie si astia de la pitesti asa le fac .
Toate ca toate dar pisele de reno sunt mai scumpe .

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
turturel
post 1 Feb 2010, 22:12
Post #133

membrisor

From: Braila

*-dati navala la bulgari..e oferta la un golf 3 sau 4 dauna totala..primesti gratis inca una de piese. acum cateva luni am mers in spatele unui g4 stramb rau de tot..asa de stramb ca rotile calcau una langa alta..cele dupa spate..pe langa cele dupa fata.
@bogyciu - de ce te zbati? eu m-am resemnat. sunt oameni care in mod voit isi cumpara harburi ca sa bage bani in ele..altfel nu imi explic. lasai pe ei cu 300 de mii de km cu 60 cp ..dintre care mai sunt vreo 30 si mergi tu cu cazanul tau plin de rugina care troncane toata ziua. sa ai tu bani in buzunar sa te plimbi cu ea.
N.B.: unii sunt atat de grandomani..incat trebuie sa dea cu nasu' in rahat puternic de tot ca sa se trezeasca la realitate.

--------------------
Dacia Supernova 2003 confort
+
vioara
post 2 Feb 2010, 12:44
Post #134

Membru autentic

QUOTE(turturel @ 31 Jan 2010, 14:20)

. romanul e basinos ce nu exista..vrea dotari.

.......................................................................................................................

daca ar fi sa imi iau un logan..singurul lucru de care nu m-as mai lipsi ar fi ac-ul. atat. servo = am brand radmasa.gif (am condus logan van chel si nu pot sa spun ca am murit), oglinzi electrice = pun dupa, geamuri electrice = pun dupa, cass stereo5.1 supersound = nu prea ma pasioneaza asa ca pun o bazaitoare acolo..ca sa nu zic ca nu am. bari vopsite = nu tin musai.

*

Toti romanii sunt basinosi...in afara de tine...fireste

--------------------
Renault Clio 1.5 2006
+
axabrt
post 2 Feb 2010, 12:54
Post #135

Membru autentic

ba daca mergeti intr-o masina d-asta stramba si luati mana de pe volan, ea merge drept ?

--------------------
+
slider2
post 2 Feb 2010, 15:09
Post #136

doar membru si atat

depinde cat de drept e drumul...

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
argon
post 2 Feb 2010, 15:11
Post #137

Mesaj semiautomat

pe mijloc trebuie sa mearga drept 04.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
rue
post 2 Feb 2010, 16:14
Post #138

Membru autentic

From: Internet

ati deraiat mult de la topic!
era vorba de masini noi cu programul 3 rable.
la 3 rable nu o sa mai faca dacia niciun discount, o sa vanda totul. o sa fie coada.
o sa vedeti. era bun 1.4 de 16v. era un raport perfect d emotorizare. da rnu e pentru dacia.
si de la 8000 euro cat e una cu dotari decente (exista logan sub 8000 cu AC?) cu reducerea de 11 400 ron tot mai raman peste 20 000 ron de platit.

--------------------
Dacia Logan 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort - RUE
+
slider2
post 2 Feb 2010, 17:31
Post #139

doar membru si atat

offtopic-ul se datoreaza unor recomandari. ideea intr-adevar era de masina noua care fara ajutorul celor 3 rable sa ajunga la 6000euro. ori de la dacia, doar loganul in varianta cheala (denumita foarte inspirat tot logan wink.gif ), este singura optiune.

au fost cativa (printre care si eu) care au spus ca decat sa iei in 2010, la mai bine de 100 de ani de la inventarea automobilului, o masina fara aer conditionat si servodirectie (aceste dotari fiind mai vitale, restul putand fi adaugate pe parcurs), mai bine de aia 6000euro cumpara un logan second hand, care mai are si garantie ca la banii astia gaseste de maxim 2 ani vechime, este si mai dotat, si poate alege si ce motorizare vrea, inclusiv diesel.

aici a inceput nebunia, unii au zis ca la banii aia gasesti masina straina serioasa, lucru adevarat, dar aceasta va avea minim 3 ani vechime, garantie nu, adusa de afara, si cine stie ce bube ascunde. pot spune ca m-as cam alia la parerea acestora, dar trebuie sa ai rabdare si sa verifici foarte bine masina, pentru a gasi una buna. dar in contextul in care unii doresc garantie (de ce exact, n-am inteles) loganul sh ramane varianta mai buna.

totusi noi nu intelesesem o chestie, initiatorul dorea sa participle la rabla si sa scada din cei 6000euro dati pe loganul chel, valoarea celor 3 masini pe care le casa, ramandu-i astfel de platit cam jumatate. aici treaba se cam complica, dat fiind faptul ca la second hand in banii astia gasesti cel mult un logan din 2004, sau ceva strain de 10 ani.

fiecare om are gusturi si un mod de a gandi propriu, asa ca unii in cazul dat ar alege masina noua, altii second hand-ul. eu am sustinut in continuare loganul second hand, sau un sh strain dar luat din tara, eventual de la cunostinte. prefer o masina mai veche, dar cu dotari de bun simt, decat o cutie pe 4 roti. asta e parerea mea, nu e obligatoriu ca toti sa gandeasca precum fac eu, nimeni nu detine adevarul absolut.

si cearta a inceput, pentru ca la noi inca nu s-a inteles ca 2 oameni pot gandi diferit si ca pot avea viziuni diferite asupra unui lucru, si unii useri au sustinut modele autohtone de 3000euro (slz si srn), altii sh-ul strain mai vechi, datorita faptului ca e proiectata si construita dupa alte standarde si tehnologii
cum s-a ajuns la cearta autohtone vs masini din bulgaria, n-am inteles exact.

This post has been edited by slider2: 2 Feb 2010, 17:34

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
axabrt
post 3 Feb 2010, 08:34
Post #140

Membru autentic

na ca am vazut si eu un stepway azi...intre timp vazusem zeci de logane. raportul este de cel putin 1:30.
Daca ia masina sa o ia cat mai dotata, cam cum ar alege femeile.

--------------------
+
turturel
post 3 Feb 2010, 20:41
Post #141

membrisor

@vioara - daca eram basinos..conduceam o rabla de afara si intrebam pe forum care vrea sa combine un telefon..poate fac si eu de 5 l de benzen.
si intradevar - romanul e basinos..decat logan nou..mai bine o tesla in oo-a. eu o prefer pe aia cu loganul.

slider ai dreptate. la cap golan..iti mpartasesc doar nevoia ac-ului deoarece sunt mai rau de caldura.
din puctul meu de vedere, pt un om obisnuit cu venituri medii..loganul e o masina destul de potrivita..fie ea sh sau noua. pe cele sh le poti cumpara cu un pret mai bun si mai poti avea si garantie..asta daca e anul mai recent..iar la una noua..ai satisfactia ca tu ai mers cu ea..in stilul tau, stii cum ai intretinut-o..si asta e..se devalorizeaza..ca orice maisna de altfel.
daca as avea 3 rable si un venit destul de bun prin care sa suport rata lunara si casco si restul cheltuililor..fara sa ma simt sufocat..m-as infige in primul concesionar si mi-as lua ori un sandero 1.2 ori un logan 1.2.
masinile sh straine le-as cumpara doar de la persoane de incredere..exclus targuri..sau intermediari. m-as mai interesa si la firmele de recuperari sau la concesionari masini au la buy back. fin.

This post has been edited by turturel: 3 Feb 2010, 20:42

--------------------
+
SSilent
post 3 Feb 2010, 20:59
Post #142

Membru Vitezoman

From: ...I'm everywhere... nowhere

nu stiu de ce va plangeti cu devalorizarea asta, ca din cate am observat masinile scumpe/foarte scumpe se devalorizeaza mult mai mult decat astea 'eftine... in cativa ani se injumatateste valoarea, si nu vorbin de 5000 de euro... ci de zeci de mii de euro devalorizare.... deci...

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A
dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^

cu planuri de viitor (adica vise):
-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
vladut88
post 3 Feb 2010, 21:08
Post #143

Membru autentic

From: Beius judetul bihor

QUOTE(axabrt @ 2 Feb 2010, 12:54)
ba daca mergeti intr-o masina d-asta stramba si luati mana de pe volan, ea merge drept ?
*

am vazut si eu azi un opel vectra cu numere de bulgaria ,spatele era mai in dreapta decat fata cu vreo 20 cm ,pe zapada zici ca are roti de tractor asa lasa urmele de late gunoaiele europei vin toate in romania

This post has been edited by vladut88: 3 Feb 2010, 21:23

--------------------
dacia ARO SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA 2004 1994 - bh 10 twa
I hate BMW
+
vioara
post 4 Feb 2010, 13:52
Post #144

Membru autentic

[quote=turturel,3 Feb 2010, 20:41]@vioara - daca eram basinos..conduceam o rabla de afara si intrebam pe forum care vrea sa combine un telefon..poate fac si eu de 5 l de benzen.

Ai incercat sa bati un apropo la adresa mea, dar ai gresit cu succes...data viitoare documenteaza-te mai bine...eu am dacia nova gt, iar in legatura cu telefonul, sunt sigur ca tu nu stai sa-ti consumi timpul cu astfel de combinatii...probabil ca afacerea cu stikere la 2 lei negociabili( hai ca ti-am facut si reclama) merge foarte bine, si nu duci lipsa de "5 litri de benzen" 

[/quote]conduceam o rabla de afara

Ce-mi place mie de astia care considera ca orice masina adusa de afara e rabla

[/quote]
aud un huruit..era actuatorul dupa dreapta..era in coma
facem dreapta sa iesim...planetara dreapta poc-poc
numai ca auzeam diferite zgomote...zdranganeau toate in ea
sper ca pana la vara sa reusesc sai indrept + vopsit portiera si inca cateva chestii

Oricum ai dreptate, tu nu ai nevoie de o rabla de afara, atata timp cat ai una autohtona

[quote]iti mpartasesc doar nevoia ac-ului
m-as infige in primul concesionar si mi-as lua ori un sandero 1.2 ori un logan 1.2.

Deci asta ar fi alegerea ta : sandereo/logan chel dar cu ac si motor de 1.2 ??? (poate si explici de ce)

[/quote]mai bine o tesla in oo

Din nou ai dreptatate

This post has been edited by vioara: 4 Feb 2010, 14:07

--------------------
Renault Clio 1.5 2006
+
turturel
post 5 Feb 2010, 20:43
Post #145

membrisor

draga vioara..nu toate sunt rable..ci 90%..sau peste acest procent. ce ai citat tu din topicul meu de jurnal de bord este adevara..este prima mea masina..la care tin foarte mult. ce e rau in asta?
nu am facut referire la tine..stai linistit..iar faza cu stikerele..asta e...incerc sa mai scot un ban..si munesc pt asta..poate tu oi avea alt salariu dar eu de la inceputul lunii si pana acum am luat salariul 200 de lei..atat. ti se pare mult? sau e ceva de ras in asta? sau in faptul ca incerc sa supravietuiesc in ziua de azi? as vrea sa iti spun mai multe dar nu cred ca e cazul. iar pt informatia ta nu imi pare rau de faptul ca negociez sau le dau pe unele gratis..nu inseamna ca sunt stifturi..din contra. barem de ai fi citit topicul ca sa vezi si parerile celor care au luat asa ceva de la mine...inainte sa dai cu bata in balta. nu am nevoie de reclama ta..stai linistit..cine doreste poate sa arunce un ochi in topic si se va convinge singur.
referitor la combinat telefoane si 5 l de benzen...e mai mult un fel de a spune pt ca majoritatea celor care isi aduca masini de afara..le tin in fata blocului. si lucrul asta cred ca il vede toata lumea..nu e valabil doar la mine..e destul sa te uiti in parcarea blocului si ai sa observi asa ceva.
da..as alege un sandel sau logan nou cu motorizare de 1.2 l care sa aibe musai ac. nu ma refer neaparat la cele mai chele variante...pt mine un ac ar fi suficient..daca are si servo sau alte dotari e ok..dar sa o aibe pe cea care ma intereseaza pe mine.
nu te mai obosi sa cauti prin posturi..intreaba-ma ce vrei sa stii si am sa iti spun. uite..recunosc ca m-am uitat crucis un pic la inceput cand aparuse loganul..chiar ma contraziceam cu cativa colegi referitor la anumite motorizari..deh. dar cu timpul i-am descoperit loganului si partile bune..si cred acum..ca are mai multe + decat - in banii oferiti.

--------------------
+
cipic
post 10 Feb 2010, 11:07
Post #146

Membru incepator

Daca mai este valabil topicul initiatorul ar avea cam 6000 euro+ 2700 euro rablele, in total in jur de 8700-9000 de euro. Am fost in aceeasi situatie numai ca am reusit sa mai fac rost de un 1400 de euro si am luat la 10400 un citroen c4. Dar daca este intins la limtia cu banii logan laureat cu motor de 1.2 ca sa consume mai putin e 8300 cu tot cu airbag-uri laterale. M-am mai uitat si la Clio Symbol, era o serie denumita Best care venea cu 4 airbag-uri, ac, mp3 player cu satelit de comanda pe volan. O alta varianta tot de la citroen ar fi C3, este acu la oferta la pretul de 9400 de euro cu 4 airbag-uri , abs mp3 player cotiere la scaunele din fata si aer conditionat automat. La citroen c3 stiam ca nu mai au asa mutle masini pe stoc,asta cel putin acu o saptamana cand cautam eu. Tot pe la 9200 am gasit Opel Astra Classic 2 varianta in 4 usi o masina foarte buna si cu aceleasi dotari ca pe Logan. De la Opel te mai poti apropia si de un Corsa cu motor de 80 de cai tot cu 2 airbag-uri abs,ebd etc ac cd player. Cel putin dealer-ul Gold&Platin avea destul pe stoc. Pe la 8800-9000 gasesti Skoda Fabia cu 4 airbag-uri, ac, abs etc. Toate masinile de care vorbeam mai sus sunt masini care se gasesc acu pe stoc, sau macar acu cateva zile cand cautam si eu.
Acum daca te intereseaza strict spatiul si nu vrei sa te intinzi prea mult cu banii iar stabilitatea Loganului nu e o problema pentru tine un Logan Laureat e o masina foarte buna la banii astia si poti fi sigur ca nu vei avea probleme cu fiabilitatea.
Ca sfat incearca sa cauti cat mai mult pe la cati mai mutli dealeri si marci, uneori pot apare oferte foarte bune. Si acum cu oferta asta cu 3 rable ar fi pacat sa te bagi la un sh cand statul iti da un sfert din pretul unei masini (bine ca iti ia pe de alta parte prin taxa de prima inmatriculare la un motor de 1.4 ajunge si 465 de euro ).

This post has been edited by cipic: 10 Feb 2010, 11:11

--------------------
Dacia 1310 Break Dacia 1310 Break 1989
+
Furyous
post 2 Mar 2010, 23:06
Post #147

From: Ploiesti/Brasov

Scuze ca ma bag peste topicul omului, dar oricum "Last Active: 3rd September 2009" si nu sunt chiar offtopic.
Avem (are tatal meu) 3 tichete remat si 10000€ si nu reusim sa ne hotaram ce masina sa achizitionam dintre:

Mitsubishi Lancer 1.5 109 CP 10670€ 3 ani garantie
(echiparea de baza, fara ESP, AC manual, geamuri electrice fata-spate)

Renault Fluence Expression 1.6 16V 110 CP ~10400€ 5 ani garantie
(Aer conditionat automat bi-zona, ESP, geamuri electrice fata-spate, RadioCD MP3 Arkamys 4x30W)

Ford Focus Anniversary 1.6 L 16V 100 CP ~10600€ 4 ani garantie
(AC manual, ESP, geamuri electrice fata, radioCD Sony cu 6 difuzoare)

Masina o cumpara tata, care vrea sedan si va fi condusa de mama si fratele meu (19 ani). Mai mult de 10700€ nu prea are, avand in vedere ca trebuie platita si taxa de poluare.
Aveti vreun sfat, voi ce ati alege?

Multumesc!

--------------------
Logan 1.6 - 2004
(Fluence 1.6 - 2010)
+
aphophis
post 2 Mar 2010, 23:19
Post #148

Membru autentic

duster Laureate 1.6 16V 105 CP 4x2 care e 11,900 de euro (din care mai scazi cele 3 tichete). Asta daca nu vrei sedan neaparat si vrei o masina mai inalta.

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
C@talin
post 2 Mar 2010, 23:21
Post #149

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

duster sh care va fi 6000 euro tongue.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Furyous
post 2 Mar 2010, 23:25
Post #150

From: Ploiesti/Brasov

Duster e nou, trebuie sa asteptam mult si nu are dotarile alea. Ne incadram chiar la 4x4 (EURO5, 11000€ cu vopsea nemetalizata) dar la ce bun? Ca are aproape aceleasi dotari ca Loganul pe care il avem deja. Intr-adevar am luat Loganul tot prin inscriere, asteptare, nu ne-a facut nici o problema, dar de data asta vreau sa aiba ceva mai mult de low-cost.

Da, drumul pana acasa e un fel de teren accidentat, dar cred ca se va repara in 1-2 ani, nu trebuie masina inalta. Va fi folosita zilnic la naveta (25km pana la Ploiesti) si in 2-3 concedii. Plus ca Optiunile pe care le-am ales au 6 airbaguri, ESP (mai putin Lancer), care mie mi se par folositoare.

This post has been edited by Furyous: 2 Mar 2010, 23:36

--------------------
Logan 1.6 - 2004
(Fluence 1.6 - 2010)
+
6 Pages « < 3 4 5 6 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 14:43
Forum Renault