DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Legalizare arme, pareri pro si contra

einstein1984
post 5 Sep 2009, 14:07
Post #61

fan Dacia

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(Alydor @ 5 Sep 2009, 13:30)
Bai nene... plin de unguri pe aici... tiberiu-andrei, eu, radian, BlaueCorsa.... nu stiu cum ne suportati si nu v-ati luat inca arma sa ne impuscati.
@T-A - felicitari pentru implicare in proiect.

Suma respectelor, Alydor
*

Tu termina lista, sa nu scape vreunul. Eu curat automatul.

Suma kalasnikoavelor, einstein1984 gun3.gif post-336-1110552449.gif bash.gif boxing.gif post-336-1110552483.gif

P.S. Glumeam, nu sariti ca ban-ul. white_flag.gif grouphug.gif

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
BlaueCorsa
post 5 Sep 2009, 14:11
Post #62

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

In primul rand ungurii nu-s popor germanic, ci fino-ugric. D-aia ma amuzam. In al doilea rand, am lucrat suficient cu nemti (cu italieni nu) ca sa vad cat de corecti si muncitori sunt. Cat despre calitatea germana... ma rog, eu sunt multumit de tabla din batatura...

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
DannyY
post 5 Sep 2009, 14:18
Post #63

Marele plictisit

Degeaba, nu ezista-n lumea asta popor mai atent, mai ingenios, mai muncitor, mai corect, mai iubitor, mai cultivat, mai curat, mai tolerant si mai ospitalier ca cel roman.
Daca am uitat vreao calitate, IERTARE!

In concluzie: sa ne dea arme...sa-i terminam pe toti ceilalti. Hastalavista Baby!

PS. Pentru fiecare calitate pot sa exemplific, dar cred ca nu e cazul biggrin.gif

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
os
post 5 Sep 2009, 14:23
Post #64

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

@zax: nu incape discutie ca se gasesc imbecili in orice natie, si in orice specializare. Asta nu inseamna insa ca e in regula sa generalizam - toti X sunt Y, de exemplu "toti romanii cersesc si/sau fura" (stereotip usor de creat chiar si de exemplu in anul 2008, in fata Domului din Florenta).

Din pacate nu ma astept sa te pot convinge (ca prea le zici cu foc). Cel mai bine te convingi singurel - fa o tura in Ungaria, sau in Austria si compar-o cu Romania. Ca sa fie mai elocventa, fa tura asta nu prin locuri turistice ci in vre-un fund de tara.

Am vizitat in 2006 un sat al comunei Podu Turcului. In satul asta sarac nu era nici o ulita pietruita, desi satul dateaza de mai bine de 200 de ani. Te intreb: daca in astia 200 de ani fiecare "gospodar" (scuze pentru ghilimele, dar altfel nu se poate) ar fi pus anual o roaba de pietre in fata propriei curti - nu crezi ca pietruiau macar "Broadway"-ul? O sa zici ca Romania a fost saraca, si asa e. Dar crede cineva ca Sicilia, sau Grecia au fost mai prospere? Ia baga un ochi la sat la ei.

Si ca sa zic si ceva la obiectul acestui topic: armamentul e FIX ce lipseste din Romania (si in general din orice societate).

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
b76bgaarh
post 5 Sep 2009, 14:56
Post #65

Membru autentic

zaxule eu zic sa le faci poze.....

aici vorbim de stat federal.....de autonomie teritoriala....sau de arme...

dar romanica noastra a mai avut voie cu arme.... cam pana la razboiu al doilea, portul de arme era ceva obisnuit.... strabunicamiu avea pistol... cu acte legale..si nu era vreun mosier...

acum nea os...aici cu drumurile gresesti....

pt a se face drumuri...primaria a cerut cedarea unei bucati din proprietatea ta,bucata care devenea domaniu public, si administrator erau ei.... daca tu pe langa asta mai platesti si impozit.... nu merita sa il strangi de gat pe primar ca nu isi face treaba?????

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
os
post 5 Sep 2009, 15:07
Post #66

Ha? Eu vorbesc despre ce se intimpla de mai bine de 200 de ani incoace - dar sigur ca e mai simplu sa fie vinovat militianul (pardon: primarul, starea vremii si in general oricine decit "eu"). Ba nu, am gasit solutia: vinovati sunt ungurii. Puneti Kalasnikoavele pe ei, mama lor de popor germanic!
----
Adaug: numa' coforumistul cu pseudonim ca cacteea nu, ca el nu stie cum se face.

--------------------
. . .
+
b76bgaarh
post 5 Sep 2009, 15:10
Post #67

Membru autentic

pai acum 200 de ani.... vatra satului era proprietatea unui boier.... nu se facea nimic fara stirea lui...daca era in transilvania era nea grofu....

iar eu iti zic de ce era la mine la tara.....

--------------------
+
os
post 5 Sep 2009, 15:14
Post #68

Asa e, satul era proprietatea unui boier.

DAR: si astia se comportau dupa structura psihica a locului (si nu era chiar asa ca nu le pasa de loc ce se intimpla la ei pe proprietate - respectiv erau unii mai gospodari si altii mia putin, unii mai interesati si altii mai putin).

Ca exista cauze, sunt de acord. Indiferent insa din ce motiv, ceea ce conteaza e rezultatul - in chestiunea de fata, rezultatul este din pacate "lasa, ba, ca merge si asa". Asta cind ai ceva de facut/de dat. Cind ai ceva de primit, nimic nu-i destul de bun - ca doar te-ai nascut in scutece de la YvesSaintLaurent, si ti se cuvine.

--------------------
. . .
+
b76bgaarh
post 5 Sep 2009, 15:18
Post #69

Membru autentic

aaaa aici sunt de acord cu tine....

lasa ba ca merge si asa... mie sa imi fie bine dai draque pe restu.... ne tot caracterizeaza de vreo 2500 de ani in coace....

--------------------
+
Tiberiu-Andrei
post 5 Sep 2009, 15:23
Post #70

Om al muntelui

From: Sfantu Gheorghe

DannyY,uite si poze cu lipovenii tai in costumele specifice(cele din mijloc). smile.gif

dscn0298t.th.jpg

--------------------
Dacia 1410 1988 toamna1397 cmc - CV 03 MBO
+
os
post 5 Sep 2009, 15:27
Post #71

vezi ca poti sa faci pozele si inca si mai mici - nu de alta, da' ma gindesc sa le imprim pe niste timbre wink.gif

--------------------
. . .
+
zax
post 5 Sep 2009, 15:29
Post #72

Membru autentic

QUOTE(BlaueCorsa @ 5 Sep 2009, 14:11)
In primul rand ungurii nu-s popor germanic, ci fino-ugric. D-aia ma amuzam.
*

La o scurta cautare se pare ca ai dreptate... da' promit sa ma pun cu burta pe care sa vad care-i cum smile.gif

QUOTE(os @ 5 Sep 2009, 14:23)
@zax: nu incape discutie ca se gasesc imbecili in orice natie, si in orice specializare. Asta nu inseamna insa ca e in regula sa generalizam - toti X sunt Y, de exemplu "toti romanii cersesc si/sau fura" (stereotip usor de creat chiar si de exemplu in anul 2008, in fata Domului din Florenta).
Din pacate nu ma astept sa te pot convinge (ca prea le zici cu foc). Cel mai bine te convingi singurel - fa o tura in Ungaria, sau in Austria si compar-o cu Romania. Ca sa fie mai elocventa, fa tura asta nu prin locuri turistice ci in vre-un fund de tara.
*

Am zis eu ca imi iau injuraturi... smile.gif
Lasa-l pe DannyY, nu te lua dupa el ca n-a reusit sa priceapa nici cu poza de ce a gresit ala cu duba cand a schimbat banda fara sa se asigure asa ca discursul meu, avand mai mult de 5 cuvinte l-a ametit complet. Am zis eu undeva ca e normal sa generalizam? Am zis eu ca ungurii's prosti? Am zis ca-s prosti aia de cred ca autonomia le aduce bunastare. Si nu ma refer la Marko, ca lu' ala sigur i-ar aduce.

legat de exemplul cu satul... ce sa zic, nici pe romani nu i-am laudat dar nici nu cred ca natia-i de vina (acelasi lucru, nu trebuie sa generalizam). E adevarat ca un sat italian sau grecesc arata mai bine decat unul romanesc dar aia nici n-avura parte de atatea razboaie ca aici. Si parca nu-ti vine sa construiesti prea multe cand n-ai ce manca pentru ca au dat turcii si ai ars tot... iar ce n-ai ars au distrus ei. Si cand n-au fost razboaie au fost unii si altii care sa ceara taxe.
Si situatia actuala e pe acelasi principiu, mai un razboi, mai o revolutie, tot felul de actiuni care nu fac altceva decat sa rastoarne valori si sa ridice in aer praful si mizeria. Si pana sa se sa astearna la loc, mai vine o actiune d-asta...

Si inca ceva despre extremism: nu-s deloc de acord cu el... cu o exceptie: tiganii. N-am intalnit nici unul care sa ma convinga ca nu merita gazati. Asta e, risc ban dar nu ma pot abtine. Desi imi tremura picioarele daca lovesc un caine cu masina, n-as avea nici o problema sa calc un tigan... chiar as fi de acord sa-mi platesc singur reparatia masinii. Mi se pare foarte corecta incercarea astora de ai duce la scoala, de a incerca sa ii educe dar pur si simplu nu cred ca au cu cine. Iar daca cumva mai sunt exceptii p-aia nu-i vezi pentru ca fac tot posibilul sa nu se vada ca-s tigani.

Dar na, hai ca ne abaturam tare de la subiect... smile.gif Sper sa nu cauzez vreo discutie interminabila, ok?

na ca intre timp ati mai postat cativa

QUOTE(b76bgaarh @ 5 Sep 2009, 14:56)
dar romanica noastra a mai avut voie cu arme.... cam pana la razboiu al doilea, portul de arme era ceva obisnuit.... strabunicamiu avea pistol... cu acte legale..si nu era vreun mosier...
*

Si ce vrei sa spui cu asta? ca trebuie sa avem arme? Asta ar lipsi, fiecare adunatura de pustani de la bloc sa devina o grupare paramilitara.
Eu oricum, n-as cara prostia aia de un kil dupa mine decat daca ar fi deschis sezonul de vanatoare la pasari... d-alea negre...

This post has been edited by zax: 5 Sep 2009, 19:18

--------------------
Hyundai/ex Renault I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp aprilie 2022/iunie 2006
"Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
+
b76bgaarh
post 5 Sep 2009, 15:38
Post #73

Membru autentic

acum am inteles de ce iesisei la impucat ciori cu air gun prin tineretului.......te antrenai pt mai tarziu......

--------------------
+
zax
post 5 Sep 2009, 15:38
Post #74

Membru autentic

radmasa.gif

speranta moare ultima blush.gif

This post has been edited by zax: 5 Sep 2009, 15:39

--------------------
Hyundai/ex Renault I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp aprilie 2022/iunie 2006
+
Tiberiu-Andrei
post 5 Sep 2009, 15:40
Post #75

Om al muntelui

From: Sfantu Gheorghe

Os,daca imi zici cum te ajut cu placere.Pana un alta,mai avem persoane de alte etnii pe-aici?

--------------------
Dacia 1410 1988 toamna1397 cmc - CV 03 MBO
+
SSilent
post 5 Sep 2009, 16:01
Post #76

Membru Vitezoman

From: ...I'm everywhere... nowhere

1 - oricum infractorii o sa se inarmeze (de fapt deja sunt) fie legal fie ilegal... deci argumentul asta este nul
2 - daca cineva vrea sa te omoare nu-i trebe glock, ii trebuie 2 maini si 2 picoare, si cu putina manie si furie isi va duce obiectivul la bun sfarsit cu brio
3 - tampiti sunt peste tot, tocmai d-aia un permis de port-arma nu ar trebuii dat la oricine, ar trebuii dobandit dupa teste psihologice foarte ample si oneste (fara spagi sau alte alea... desi e putin probabil) ... habar nu am cum e acum procedura dar ma rog
4 - o arma iti confera un avantaj psihologic imens, daca ai pistol la tine nu scrie in nici o carte ca trebuie neaparat sa il descarci intr-un robot organic, si presupunand ca s-ar ajunge la o stiuatie in care 2 persoane ar tine armele indreptate unu la altu cred ca s-ar ajunge la un compromis pt ca este clar ca in caz de foc nimeni nu va castiga (presupunand ca tragi tu primul in cap, nu e ca in filme, muschii foarte probabil se vor incorda, si daca ai ghinionul sa se incordeze degetul pe tragaci atunci muriti amandoi ca niste brute fara nici un pic de judecata)

pana la urma... oricum cei care NU ar trebui sa fie inarmati sunt... iar noi nu avem cu ce ne apara, nu avem mijloacele sa retaliem, asta ar fi un mijloc destul de bun... dar presupunand ca am fi si noi "muritorii" inarmati... tot n-am ajunge absolut nicaieri, pentru ca eu daca descarc o arma intr-un violator si criminal in serie in timp ce-l surprind ca asalteaza o femeie singura noaptea... eu din puscarie n-o sa mai ies niciodata (pt ca nu am pilele si puterea domnului aviator).... deci prima problema nu ar fi inarmarea... ci legea smile.gif

This post has been edited by SSilent: 5 Sep 2009, 16:02

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A
dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^

cu planuri de viitor (adica vise):
-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
radian
post 5 Sep 2009, 17:01
Post #77

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(zax @ 5 Sep 2009, 15:29)
...Si inca ceva despre extremism: nu-s deloc de acord cu el... cu o exceptie: tiganii. N-am intalnit nici unul care sa ma convinga ca merita gazati...
*

Ba, Romania Mare, esti varza rau, logica pe capul tau, vai de mama ei. Pana si propriu-ti neuron isi bate joc de tine...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
DannyY
post 5 Sep 2009, 17:46
Post #78

Marele plictisit

QUOTE(zax @ 5 Sep 2009, 16:29)
Lasa-l pe DannyY, nu te lua dupa el ca n-a reusit sa priceapa nici cu poza de ce a gresit ala cu duba cand a schimbat banda fara sa se asigure asa ca discursul meu, avand mai mult de 5 cuvinte l-a ametit complet. Am zis eu undeva ca e normal sa generalizam? Am zis eu ca ungurii's prosti? Am zis ca-s prosti aia de cred ca autonomia le aduce bunastare. Si nu ma refer la Marko, ca lu' ala sigur i-ar aduce.
---
Eu oricum, n-as cara prostia aia de un kil dupa mine decat daca ar fi deschis sezonul de vanatoare la pasari... d-alea negre...
*

Omu'... asta e tehnica de diversiune ce faci tu....greu de observat ca poza aia pe care o invoci avea niste elemente initiale care s-au schimbat pe parcurs...romaneste... si tot romaneste au dat-o multi la intors.

Ai zis ca ungurii care nu traiesc in tara lor sunt prosti... asa se deduce din ce ai scris. Adica ungurii din: SUA, Australia, Germania, Afghanistan, Somalia, etc ( cu voia dvs, ultima pe lista, Romania)...

Stai calm ca la partea de logica e greu sa ma combati - dar nu imposibil....cred ca incapatanarea de a dori argumente tine de etnie... poti insa sa ma injuri direct si am incheiat discutia definitiv, be my guest. Adica ... pajalusta.

Nu sunt fan al etniei tiganesti, dar de cand am vazut-o - acu vreun an si ceva - pe acea fata (parca a lui Cioaba) vorbind o romana impecabila, avand maniere impecabile si cu un discurs fara greseala dar imbracata in straiele lor traditionale, mi-e jena sa vorbesc la modul general.

Sunt un pic invidios pe radian (asa e nick-ul, cu minuscula) ca a prins bula aia inaintea mea...dar asta e.... Ma uit imediat daca a pus-o careva unde merita, ca e o mica adevaraciune!
wink.gif

PS... Mai citeste o data totul, ca nu l-a invocat nimeni pe DannyY....asa ca n-aveai la ce sa raspunzi cu " Lasa-l pe DannyY...".

--------------------
+
radian
post 5 Sep 2009, 17:55
Post #79

Ca veni vorba, Zax, nu stiu ce si cat scoala ai matale, desi dupa (lipsa de ...) logica cu care iti formulezi textele s-ar putea banui ca nu prea multa, daca ai drum prin Valea Jiului, iti pot face cunostinta cu un tigan (el nu-i rrom, e tigan), care vorbeste perfect si limba romana si limba engleza, mai mult chiar, are doctorat in psihologie luat la Oxford...

This post has been edited by radian: 5 Sep 2009, 17:56

--------------------
+
DannyY
post 5 Sep 2009, 18:07
Post #80

Marele plictisit

Vrei sa-i faci paguba in buget? Pana-i explica omu' ala LOGIC care-i treaba, el e deja la CASCO sa incaseze prima. Sau il da in judecata ca s-a bagat sub rotile lui....
El n-ar avea nici o problema in a calca un ...

OMU', poti sa pui orice 'etnie' (inainte li se zicea "nationalitati conlocuitoare")

-tigan
-tatar
-grec
-ungur
-turc
-aroman
-sas
-secui
-lipovean
-ucrainean

Mai nou:
- chinez
- taiwanez
- somalez
- congolez

Crede-ma, e ABSOLUT acelasi lucru.

--------------------
+
zax
post 5 Sep 2009, 19:12
Post #81

Membru autentic

Uite domnu' DannyY, iti mai explic odata si asa putem incheia. Mi se pare mult mai ok decat cu injuraturi, nu? Uite asta-i textul citat de tine:

QUOTE(zax @ 5 Sep 2009, 13:31)
Legat insa de bozgori (adica pe limba lu' Atila, om fara tara), aia de nu le miroase bine nici Ungaria dar nici tara in care traiesc, apai p-astia imi rezerv dreptul sa-i urasc si sa le dedic melodia aia de-o stie Semit, cu Iancu si statuia... Si poate nu i-as uri daca n-as fi alergic la prostie...
*

Acum sper sa fie evident ca nu am spus nicaieri ca bozgori sunt aia care traiesc in alta tara decat Ungaria, ci aia care nu-s multumiti de tara in care traiesc dar nici in Ungaria n-ar vrea... de fapt ei sunt nemultumiti din principiu.
Si iata si contextul din care ai scos citatul:
QUOTE(zax @ 5 Sep 2009, 13:31)
...si chiar tre' sa fi prost rau daca-ti inchipui ca autonomia, reducerea statului care ar trebui sa aiba grija de tine la 2 judete care nu produc decat cartofi, iti va aduce mai multi bani. Si trebuie sa fi si mai prost sa crezi asta cand ai republica Moldova ca exemplu de autonomie.
*

mie nu mi se pare necesar sa explic dar o s-o fac. Un stat autonom format din doua judete fara industrie si cu agricultura la pamant nu are din ce sa se sustina. Din pacate insa sunt multi care au impresia ca banii nu se fac ci izvorasc de undeva si tot ce trebuie ca Marko sa devieze izvorul ala catre ei e autonomia... D-aia's prosti. Nu pentru ca-s unguri, nu pentru ca sunt din mediu rural sau io stiu din ce alte motive

Legat de tigani am spus:
Mi se pare foarte corecta incercarea astora de ai duce la scoala, de a incerca sa ii educe dar pur si simplu nu cred ca au cu cine. Iar daca cumva mai sunt exceptii p-aia nu-i vezi pentru ca fac tot posibilul sa nu se vada ca-s tigani.
*

Si inca ceva despre extremism: nu-s deloc de acord cu el... cu o exceptie: tiganii. N-am intalnit nici unul care sa ma convinga ca nu merita gazati.
*

Tu mi-o dai exemplu pe fata lu' Cioaba. N-am vazut-o, habar n-am despre ce-i vorba asa ca te intreb: cu ce se ocupa nenea cioaba asta? Lucreaza pe vr-undeva, are vreo afacere din care sa plateasca impozite asa cum facem toti astia de sustinem nenororcitul asta de stat? Si-a ridicat palatele in care traieste din munca legala? N-as prea crede. Si poate o sa-mi spui ca nu conteaza si o sa accept si asta, si atunci o avem pe d-ra Cioaba si pe doctorul lui Radian... se facura 2. Din cate milioane? Din cate milioane care prefera sa te pacaleasca sau sa-ti fure 2 lei decat sa munceasca cinstit pentru 100? Din cate milioane care au convins si occidentul sa se mai gandeasca la treaba asta cu toleranta? Asa ca bazandu-ma pe LOGICA, cam am dreptate. Bine, e adevarat, ma bazez pe logica oferita de singurul neuron pe care-l am dupa spusele lui radian care isi permite sa spuna asta desi nu ma cunoaste si nu stie cata scoala am. Dar el are prieten psiholog de Oxford, nu-i nevoie sa citeasca ce am scris, e de ajuns sa-si dea seama dupa primele 3 cuvinte.

Nu-mi spuneti ca si romanii fura, nu mai am chef sa caut textul in care am spus ca nici romanii nu-mi plac caci s-au tiganizat (si evident ca ma refeream la atitudine si mentalitate, nu la haine si culoarea pielii)

This post has been edited by zax: 5 Sep 2009, 19:21

--------------------
+
CataOlar
post 5 Sep 2009, 19:54
Post #82

Membru autentic

From: Oradea

Pai daca tot se vrea autonomie enclavizata, punem frumos granite si vize pt intrarea in Romania....

PS: nu sariti cu gura, postez din Budapesta, de la soacra-mea...acuzatiile le formulati pornind de la aceasta premisa

--------------------
Dacia/Renault Logan 3 1.0 EcoG Confort
Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
+
radian
post 5 Sep 2009, 19:56
Post #83

QUOTE(zax @ 5 Sep 2009, 19:12)
... Un stat autonom format din doua judete ...
*

Ba, tu ai ajuns sa te citezi singur? Esti dus rau de tot...

Cine mama dracului vorbeste de STAT AUTONOM? Inainte de tot alaturarea celor doua cuvinte este ilogica. Evident ca orice stat in cazul in care nu este, isi doreste sa devina autnom, Dar, te mai intreb odata, cine vorbeste de un STAT format din cele doua judete locuite de secuime?

--------------------
+
skija
post 5 Sep 2009, 19:57
Post #84

proud not to be american

From: Bucharest/Buzau

PIUA!!!

merita facuta o vizita in enclava, da' oricum aia nu or sa obtina ce vor.. adica autonomie partiala... statul sa le dea de toate, ei sa NU dea "cartofi" statului (cam asta vor)

anyway... discutia era despre arme, nu despre primate care vor coltul lor de cusca...

"cheszcheresz meszcheresz peshceresz"...

si ca sa nu uitati de la ce vine "daciaclub.RO"

This post has been edited by skija: 5 Sep 2009, 19:57

Attached thumbnail(s)
romania_flag.jpg ( Size: 31.05k ) Number of downloads: 121
harta_romania.png ( Size: 27.85k ) Number of downloads: 128

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci 2007 - BZ 80 SKJ
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
+
radian
post 5 Sep 2009, 20:03
Post #85

QUOTE(skija @ 5 Sep 2009, 19:57)
...primate care vor coltul lor de cusca...

*

Asta-i tot ce mai poti da din tine?

--------------------
+
skija
post 5 Sep 2009, 20:29
Post #86

proud not to be american

From: Bucharest/Buzau

aaa... da...

explicatie ptr. radian din petrosani: 500 de primate, din totalul de 20.000.000 vor coltul lor de cusca...

care este problema ta? te-ai simtit atacat? 20 'jde milioane de scuze...

si in plus de asta.. daca vreti sa fiti numa' unguri, daca vreti sa vorbiti numa' ungureste, daca vreti sa scrieti numa' in ungureste, daca vreti ca femeile vostre sa va insele numa' cu unguri.. DE CE NU PLECATI IN UNGARIA???? (parca era si o gluma la vacanta moale...)

totusi.. se vorbea de legalizarea armelor.. motivul nu cred ca e atat de important... fiecare va gasi un motiv... deci.. se vrea sau nu.. (asta ca sa nu mai dam atentie alora de vor scandal... chescheresz meszcheresz tongue.gif )

This post has been edited by skija: 5 Sep 2009, 20:35

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci 2007 - BZ 80 SKJ
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
+
radian
post 5 Sep 2009, 20:39
Post #87

- unul se autoedclara extremist,
- se cere gazarea tiganilor,
- ungurii sunt scarbosi,
- altul vrea legalizarea vanzarii de arme ca sa-i poata impusca pe unguri,
- ungurii sunt primate,

Parca era vorba ca pe acest forum nu sunt tolerate xenofobia si incitarea la ura rasiala.

Domnilor moderatori, ce parea aveti, postul de mai sus, al lui Skija este sau nu unul xenofob?

This post has been edited by radian: 5 Sep 2009, 20:41

--------------------
+
DannyY
post 5 Sep 2009, 20:39
Post #88

Marele plictisit

QUOTE(zax @ 5 Sep 2009, 20:12)
Uite domnu' DannyY, iti mai explic odata si asa putem incheia. .. asa ca te intreb:
.......
Nu-mi spuneti ca si romanii fura...
*

Pai domnu' zax, daca vrei sa inchei, de ce mai pui intrebari?
Nuuuuu....romanii nu fura...n-au furat niciodata...hai las-o ca macane si pacane.

Toti fura DACA POT (poate cu exceptia japonezilor). Aici nu era vorba de 'cine si de ce fura'. Era vorba de stigmatizarea unor grupuri de oameni dupa impresiile date de indivizi apartinand acelor grupuri. Cu asta nu voi fi de acord niciodata. Am motivele mele.

Si nu, nu dau bani la cersetori, fie ei tigani sau romani sau de orice alta 'etnie'

--------------------
+
zax
post 5 Sep 2009, 20:43
Post #89

Membru autentic

QUOTE(radian @ 5 Sep 2009, 19:56)
Ba, tu ai ajuns sa te citezi singur? Esti dus rau de tot...
*

Pai trebuie sa ma tot repet pentru unii care nu-s prea capabili si trebuie sa li se dea cuvintele cu lingurita... Si de curiozitate, prietenul tau de la oxford te-a invatat sa-ti sustii in felul asta opiniile?

Din partea mea discutia de mai sus s-a incheiat, o sa mai spun ceva ontopic:

sunt perfect de acord cu spusele lui SSilent, cu exceptia punctului 4:
QUOTE(SSilent @ 5 Sep 2009, 16:01)
4 - o arma iti confera un avantaj psihologic imens, daca ai pistol la tine nu scrie in nici o carte ca trebuie neaparat sa il descarci intr-un robot organic, si presupunand ca s-ar ajunge la o stiuatie in care 2 persoane ar tine armele indreptate unu la altu cred ca s-ar ajunge la un compromis pt ca este clar ca in caz de foc nimeni nu va castiga (presupunand ca tragi tu primul in cap, nu e ca in filme, muschii foarte probabil se vor incorda, si daca ai ghinionul sa se incordeze degetul pe tragaci atunci muriti amandoi ca niste brute fara nici un pic de judecata)
*

Daca s-a ajuns la intins pistoalele unul spre altul sunt convins ca se vor descarca. Daca scoti pistolul si n-ai tupeu sa-l folosesti cazi de fraier si ala de si-a luat plesnitoare tocmai d-aia a luat-o, ca sa nu cada de fraier (chiar daca el zice ca e pentru autoaparare).
Hai sa spunem asa: altercatie in trafic unu' coboara din masina cu pistolul, cealat are si el pistol. Se considera amenintat (nu stiu legea dar e logic) scoate pistolul si trage (in plan vertical sau chiar spre atacator, nu conteaza). credeti ca celalalt se va intoarce in masina, chiar daca n-a fost ranit? Sa fim seriosi, el are dreptate si acum mai e si atacat, ce dracu', doar n-a dat banii degeaba pe fieratanie, nu? Si nici fraier nu e. Si uite asa se descarca tot incarcatorul, 9 sau 12 gloante la unul, inca 9-12 la celalat. vreo 20 de bucati de plumb zburand pe o strada aglomerata. Sunt convins ca mai multe vor lovi trecatori nevinovati decat pe combatanti.

Intr-adevar, problema e legea si modul in care se aplica in cazurile de furt, talharie, tulburarea ordinii publice (scandaluri, batai)... si as adauga, gradul de civilizatie. Prea multi sunt gata de scandal, fara sa se gandeasca ca de fapt se grabeau undeva si o altercatie ii cam intarzie.

This post has been edited by zax: 5 Sep 2009, 20:56

--------------------
+
radian
post 5 Sep 2009, 20:45
Post #90

QUOTE(zax @ 5 Sep 2009, 20:43)
Pai trebuie sa ma tot repet ...
*

Zau ca nu-i necesar, s-a priceput din prima...

--------------------
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 01:54
Forum Renault