Telecomanda universala, De care???
![]() ![]() ![]() |
Telecomanda universala, De care???
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre eu zic ca iti trebe una ca aia din desenele cu flintstone....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Alydor |
![]()
|
macar la aia nu se ard becurile ca la megan....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
http://www.remotecentral.com/news/432/urc_...w_shipping.html eu am pe ea, tv, receiver satelit, dvd player, tvix, ac, boxe.... functioneaza ireprosabil...o am de vre-un an si ceva, nu stiu daca se mai face modelul dar sigur au scos ceva echivalent |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ie bre un pilot la 10 ron face minuni
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
el vrea una programabila unde sa isi puna mai multe device-uri....nu cred ca are ce face cu una din aia de zici tu. aia e foarte buna cand ai pierdut telecomanda unui device anume si vrei sa o inlocuiesti...
intr-adevar este foarte buna, dar nu face ce vrea el |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba sa stii c-aia d-o puse Bion face ce vreau eu!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alydor |
![]()
|
bioane aia trebuia in topicul cu fumeile... eu vb serios. Lucian de unde iau si eu magaoaia si la ce pret? Am gasit un genius 815 care stie toate prostiile posibile insa nu am gasit pe nimeni care are una sa imi confirme ca se poate ce vreau eu... si pretul e decent... aprox 200 ron
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 27 Aug 2009, 19:30 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
lucian_v |
![]()
|
Pai pretul e mai mult decat decent si nu se compara cu ce ti-am dat eu...aia e mult mai scumpa.
Daca asta de zici tu face ce vrei...ia-o pe asta. Eu cand am luat-o pe a mea am luat-o de pe ebay, nu am gasit in ro. Dar cauta la logitech ca aveau niste chestii care imitau foarte bine ce am pus eu acolo si costau mult mai putin, erau ceva de genu 3-500 de ron...dar foarte aproape de cea din linkul meu, daca le gaseam mai devreme eu as fi luat de la ei din cauza diferentei de pret... uite ca am gasit aici, au chiar multe... http://www.emag.ro/periferice_diverse/tele...25--p915-000091 http://www.emag.ro/periferice_diverse/tele...4--p966207-0914 http://www.emag.ro/periferice_diverse/tele...36--p915-000036 http://www.emag.ro/periferice_diverse/tele...5--p966187-0914 asta ultima e foarte misto daca stai la casa, are si radio . eu m-am jucat cu echivalentul ei de la cei de la care o am eu...este foarte tare...are chiar si wireles.. http://www.emag.ro/periferice_diverse/tele...4--p966230-0914 |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Alydor |
![]()
|
Stau la casa, am wireles dar nu m-am tampit sa dau 17 milioane pe o telecomanda....
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
lucian_v |
![]()
|
Orice ai alege fii atent la cate device-uri diferite suporta si ia-ti una cu macar 1 device in plus decat ai nevoie. Sunt unele care au limitari din punctul asta de vedere.
Sa ne spui ce iti iei si cum merge ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Alydor |
![]()
|
oscilez intre logitech 525 si genius...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma nene, daca tot ati deschis vorba, sa inteleg ca astea suporta si decodorul de la DIGI? Ca am tot cautat un cod pt el, e un hyunday, dar nu am reusit. Aia il detecteaza singura sau cum?
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Alydor |
![]()
|
aia il invata. apesi sa zicem butonul de volum pe aia universala si apoi apesi butonul de volum pe aia originala. Aia care invata retine codul si il asociaza cu butonul respectiv. Si tot asa....
Mie imi trebe pentru tv, dolce si 5.1... DVD-ul nu-l pun la socoteala ca ala are o problema cu telecomanda de la dolce. Daca apas volum + pe telecomanda de dolce, dvd-ul revine la meniu. Daca apas pe telecomanda de la dvd "play" dolce imi trece la canalul vizionat anterior (tasta back). Si tot felul de ciudatenii... cand ma uit la dvd tre sa opresc dolcele si viceversa... am gasit logitecu la 230 de ron... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 27 Aug 2009, 20:46 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Aha...
Sar'na! |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Alydor |
![]()
|
poate sa imi confirme cineva care detine un logitech din asta daca merge cu ce vreau eu? Ca parca geniusu ala nu prea ma atrage avand touch screen. De obicei pe intuneric nu mai stau sa ma uit la butoane si le simt la mana... la touch screen tre' sa belesc bine ochii....
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
fitze domle fitze.
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alydor |
![]()
|
iti dau report pentru limbaj mirc
![]() Duma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Alydor |
![]()
|
in cele din urma am luat logitech 525 (240 ron cu transport cu tot), pe care l-am invatat tot ce vroiam. asa ca am o singura telecomanda pentru toate utilajele.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
lenea asta.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
nu e lene... de ce sa tin 4 telecomenzi cand pot sa am una singura? Este ceea ce se numeste eficienta.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Poate arhy se referea ca doar lenesii folosesc telecomenzi. Oamenii harnici apasa direct pe butoanele aparatelor
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
sunt ferm convins ca el nu face parte din categoria mentionata de tine.
Din pacate pe televizor am doar 3 butoane care nu imi permit sa "posed" televizorul ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
AC știe?
This post has been edited by Lostboy: 5 Sep 2009, 14:57 |
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
parinte te inseli...eu ma ridic sa schimb telecomenzile intre ele..... ca na am mai evoluat si eu de la telecoru..de pe timpu lu impuscat..la draciile astea "moderne"...
este sportul casnic.....cel mai placut.... This post has been edited by b76bgaarh: 5 Sep 2009, 14:49 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
Stie si AC... Din pacate nu si ala de logan sau megan
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
b76bgaarh |
![]()
|
parinte...daca nu stie si la robotul din bucatarie..ala care face mancare... pune masa...strange masa...de pomana...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
pentru aia s-a inventat nevasta... mai studiaza arhi... mai studiaza... ups... am uitat ca tu nu stii cum e cu femeile...
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:53 |