Ce boxe mi-ati recomanda in 150 Ron?, Pt PC
![]() ![]() ![]() |
Ce boxe mi-ati recomanda in 150 Ron?, Pt PC
Fan3 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
*
*
*
- *
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(biker17 @ 6 Sep 2009, 10:49) http://www.dc-shop.ro/prod-12553-Sistem%20...W5.1%201500.htm asta il am eu de 2 ani si se aude f bine Ce parere ai? Au doamne, NU ! am sistemul asta tot de cam 2 ani, se aude execrabil nu au inalte deloc, fidelitate ioc, bassul e un huruit continuu, dupa 20 de minute de ascultat muzica la volum mediu ma doare capul, l-am inlocuit acum cu o statie si niste boxe mai vechi care se aud muult mai bine ups ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 6 Sep 2009, 21:58 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Execrabil ma, nu ma face sa te pun la Bula.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Microlab au in Selgros...
Am luat cuiva cadou modelul M280, a fost 95 de lei, dar suna mai "scump" ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
dacialover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 30 August 08 ![]() |
Baieti, si eu as vrea niste boxe, asa, sa mearga bine pt orice muzica (nu imi trebuie pt basi multi), dar am bugetul umpic mai mare: 250 ron. Mie ce mi-ati recomanda?
|
--------------------
Dacia
Logan 2
Prestige 2008
- AG-08-LGN
|
|
dacialover |
![]()
|
...cineva?
|
--------------------
Dacia
Logan 2
Prestige 2008
- AG-08-LGN
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Astea.
Pentru muzica-s perfecte, daca la asta le folosesti cu precadere n-ai nevoie de 5.1, ca decat un 5.1 slab mai bine asta. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
250 sunt microlab solo 6 la oferta in real, cel putin erau acum cam 1 luna
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Merced |
![]()
|
Foarte bun pretul pentru Solo 6. Iau cantitati mari cu pret mai mic hypermarket-urile astea, daca au ajuns sa dea Solo 6 in banii astia. Bine ca iau si ei boxe mai decente, si nu continua cu pocnitorile pe care le gasesti in general in astfel de locuri.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
dacialover |
![]()
|
Deci tot microlaburile raman regi...
|
--------------------
Dacia
Logan 2
Prestige 2008
- AG-08-LGN
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Am vrut doar sa va anunt ca am vorbit cu Microlab China si au mai fost aduse cateva exemplare in Romania. Cei de la emga mai au cateva, daca doriti sa cumparati.
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
aici am gasit zeci de magazine cu asa ceva
http://www.price.ro/rezultate~microlab~ord...pret~asc-1.html ptr cine doreste ![]() 26 Mar 2010, 03:31: ia bagati melodia asta pe sisteme si ziceti daca face fata wooferu ![]() This post has been edited by C@talin: 26 Mar 2010, 02:31 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
mai bine niste melodii vechi de-ale lu' Black Sabbath. Daca nu se sparge difuzorul, macar se dezmembreaza masina...
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 21:36 |