Vreau sa ma laud, - din alt topic de tuning -
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa ma laud, - din alt topic de tuning -
SSilent |
![]()
|
||
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|||
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(hash @ 9 Sep 2009, 13:50) Cred ca un gentleman nu pune niciodata bâta in functiune, indiferent de context. Ironia fina este un instrument coercitiv mult mai bun intre oameni civilizati. Nu vad cum as putea aplica aceasta educatie colegilor cocalari de trafic. Coercitiv sau nu, acest instrument nu poate fi folosit in lupta contra lor. Poate aici pe forum sa fie valabila aceasta metoda..... ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Stiu care e diferenta intre bou si taur.
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(hash @ 9 Sep 2009, 13:50) Cred ca un gentleman nu pune niciodata bâta in functiune, indiferent de context. Ironia fina este un instrument coercitiv mult mai bun intre oameni civilizati. " indiferent de context " . hmmm. sunt o gramada de contexte unde nu exista oameni civilizati . plus ca nu trebuie sa mai uitam un aspect . uneori , chiar si cei care ai jura ca sunt in virful piramidei , se coboara jos . da jos rau de tot . plus ca un necivilizat din nascare si care se impotriveste regulilor minime ale bunului simt nu va realiza niciodata ce e aia " ironie fina " . e , ce te faci intr-un astfel de context? va vad vorbind despre animale , si cred ca mi-am dat seama de ceva . eu in general ( da sa ramina intre noi , sa nu mai stie nimeni ) sunt cam bou . doar atunci cind ma trage nevasta de coada devin taur . iar pentru cei care imi cunosc punctele slabe sunt o buna vaca de muls . acu , stau sa ma gindesc . pot sa exist in toate cele trei faze ? sau ma insel si nu ma cunosc deloc? This post has been edited by dariusz: 9 Sep 2009, 15:04 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
In general oamenii, chiar si aia cu tupeu, se 'muleaza' dupa tonul cu care li se vorbeste. Incercati. E o treaba psihologica. Trebuie sa-ti domini cu calm interlocutorul, mai ales in cazul in care vrei ceva de la el.
Daca se ajunge la injuraturi & co. din partea lui, ii intoarceti pur si simplu spatele. Dialogul inceteaza. Cat despre colegii de trafic .. Ii lasam sa se creada viteji. Strada nu e un loc pentru etalarea talentelor. Prea mult neprevazut. Ieri mergeam cu bicla la 1 m de bordura. La un drum de 8km in oras, dus-intors, doar 2 claxoane am luat (ca cica sa ma dau la o parte - 2 benzi pe sens - nu ma dau ca nu-mi place sa fiu 'sters', nu e loc nu ma depasesti, stai la 30 la ora-n spatele meu) - un dubar si un bmw-ist. Mai bine injurat decat calcat. Sunt soferi care conduc foarte frumos - prevenitor, se muleaza in trafic, te ajuta sa intri etc. Incercati sa le copiati exemplul. Ce metoda am: daca incep sa ma enervez in oras inseamna ca am 'lancezit' prea mult in circulatia urbana. Asa ca ori las masina acasa ori o iau la un drum in extraurban. Si ma relaxeaza, imi trece cheful de 'facut educatie'. Mai faceti switch daca puteti - cand pieton / biciclist / motociclist / sofer. O sa priviti circulatia cu alti ochi. De fapt, condusul ar terbui sa fie o placere pt. toata lumea, dar putini inteleg asta. |
--------------------
-
-
-
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Nu stiam ce-mi statea pe limba:
"De fapt, condusul ar terbui sa fie o placere pt. toata lumea, dar putini inteleg asta." ![]() Altfel, aplic si eu activ partea cu "switch" si sunt cand pieton, cand biciclist, cand sofer; si din fiecare perspectiva se vad altfel lucrurile. In special, si aici mai e muuult de lucru in Romania, ii intelegi (si respecti) mult mai bine pe biciclisti cand esti la volan daca si tu esti biciclist, cel putin ocazional. This post has been edited by namidee: 10 Sep 2009, 15:36 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Nu cred faza asta cu "switch". Ma uit de multe ori cum soferi coboara din masina si se transforma in pietoni tembeli care aroganti taie fata masinilor.
Mai sunt si motociclistii care au si B la permis. Astia de cele mai multe ori sunt inversunati pe toti "conservarii", dar si pe toti scuteristii. E o prostie cat casa sa imparti in categorii si sa spui ca toti "conservarii" sunt idioti sau ca toti scuteristii sun cazuti in freza sau ca toate femeile trebuie sa stea la cratita. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-¤¤-¤¤¤ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(hash @ 10 Sep 2009, 15:47) Fuji dom'le de aici cu ereziile astea. Soseaua "e" unde dai talpa sa-l faci pe fraier sa-i iei fatza, femeia si banii. Sa-l lasi in poponetu' gol ca o indraznit sa schimbe banda in fata ta. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi daca condusul ar fi o placere pentru toti. Ne-am opri in mijlocul drumului: -Ce mai faci Georgescule? -Bine Popescule, ia, conduc si eu un pic, iau o gura de aer. Cinci munite mai incolo tot traficul din zona ar fi adunat in jurulor, unde s-ar purta discutii placute despre fotbal si politica. Nici nu indraznesc sa mai spun ce-ar iesi daca o creatura superba, blonda i-ar taia calea unui tanar nelinistit. Sper ca acum constientizezi caile gresite pe care vrei s-o apuci. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Diana @ 10 Sep 2009, 16:43) Nu cred faza asta cu "switch". Ma uit de multe ori cum soferi coboara din masina si se transforma in pietoni tembeli care aroganti taie fata masinilor Nu stiu cum dracu se face, dar eu nu am reusit niciodata sa numar pe degetele de la o mana masinile care opresc la trecerea de pietoni inainte ca persoana respectiva sa puna piciorul pe suprafata carosabila (pe o perioada de cateva zile). Nu ma intereseaza aia care traverseeaza aiurea, daca si-o fura, asta este. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 10 Sep 2009, 16:45) Nici nu indraznesc sa mai spun ce-ar iesi daca o creatura superba, blonda i-ar taia calea unui tanar nelinistit. Asta-mi aduce aminte de - ce face un barbat la volan cand vede o femeie frumoasa pe trotuar? Incetineste si ii adreseaza o vorba de duh? Zambeste? Opreste si ii da un buchet de flori? O invita sa treaca strada? Nu! Claxoneaza ca tampitu' ! |
--------------------
-
-
-
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
Ma, nu stiu de ce nu se inchid topicuri de genul asta. Chiar nu observati ca omul e chiar de-a dreptul pur si simplu IDIOT ?! Deci daca ar avea un IQ mai mare decat numarul de la pantofi, si-ar da seama ca la un credit de 200.000 de euro, platind cate 800 ron pe luna, I-AR TREBUI 88 DE ANI sa dea banii inapoi, asta FARA DOBANDA.
Deci daca omu` are 12 ani (100% nu are 21), asta ar insemna sa termine creditul la 100 FIX ani. Chiar daca visezi frate, nu realizezi CE SPUI ? Doua sute opt zeci de kilometri pe ora cu DACIA ? DOAMNE IESI LA BALCON ! |
--------------------
r
m
2
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
E super tare thread-ul asta
![]() Asa bine n-am ras de multa vreme, era sa ma reclame colegii de la servici pt galagie ![]() |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
dacialover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 30 August 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 2
Prestige 2008
- AG-08-LGN
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Chiar si proprietar de Logan dac-as fi, as fi perfect constient ca forma aerodinamica a masinii nu permite aceasta viteza nici in cadere libera din avion la 10.000 metri altitudine ...
|
--------------------
r
m
2
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Din cate tin eu minte viteza de cadere se calculeaza dupa formula : radical din 2gh.
g = 9.88, h = 10000 => 2gh = 197600 => V = 444.5 m/s = 1600 km/h. Tinand cont ca mai apare si frecarea cu aerul => V < 1600 km/h, dar tot este mai mare de 280 km/h ![]() Daca am gresit imi cer scuze ![]() This post has been edited by Shush: 11 Sep 2009, 00:59 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Ciorapel @ 11 Sep 2009, 01:49) Chiar si proprietar de Logan dac-as fi, as fi perfect constient ca forma aerodinamica a masinii nu permite aceasta viteza Ce valoare trebuie sa aiba cx-ul la logan ca sa prinda o asemenea viteza, daca nu este cu suparare?This post has been edited by IRONICK: 11 Sep 2009, 01:01 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Shush @ 11 Sep 2009, 01:58) Din cate tin eu minte viteza de cadere se calculeaza dupa formula : radical din 2gh. g = 9.88, h = 10000 => 2gh = 197600 => V = 444.5 m/s = 1600 km/h. Tinand cont ca mai apare si frecarea cu aerul => V < 1600 km/h, dar tot este mai mare de 280 km/h ![]() Daca am gresit imi cer scuze ![]() inseamna ca daca dau drumul unui fulg de zapada de la 10.000 de metri o sa loveasca pamantul cu o viteza de 280km/h > V < 1600km/h? ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Ciorapel |
![]()
|
Repede va legati voi de mine; bine, hai fie, din avion poate trece de aceasta viteza, dar pe rotile lui, nu.
![]() |
--------------------
r
m
2
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Ciorapel @ 12 Sep 2009, 11:44) Repede va legati voi de mine Cum era cu aerodinamica aia? De ce sufera Loganul? De drag, lift, suprafata frontala mare sau ce?EL. Si daca tot va plac caderile, incercati Tower of Terror. This post has been edited by IRONICK: 12 Sep 2009, 15:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
cosminwon |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 6 December 06 ![]() |
Sunteti mult pe langa subiectul topicului!Ce-ar fi sa-l inchida cineva dar sa nu-l stearga,ca sa se mai delecteze si altii!?
|
--------------------
masina de cacat
de n-as fi mai avut-o
uyry
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:23 |