[VAND]Dacia Super Nova Clima, 2002, IASI
![]() ![]() ![]() |
[VAND]Dacia Super Nova Clima, 2002, IASI
mariusdanielchelariu |
![]()
|
||
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
Attached thumbnail(s) 20062007.jpg ( Size: 191.02k ) Number of downloads: 907 20062007_003_.jpg ( Size: 224.12k ) Number of downloads: 803 |
||
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
1995-CL, 2002-Clima, Full :D
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|||
mariusdanielchelariu |
![]()
|
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
UP
|
--------------------
Dacia
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
UP! Nu mi merge telefonul sapt asta. Pot fi contactat doar pe mail/messenger.
L.Edit : Am telefon ! ![]() This post has been edited by mariusdanielchelariu: 18 Aug 2009, 10:21 |
--------------------
Dacia
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
Se poate suna pe numarul din primul post, s a rezolvat cu telefonul.
Pret nou : 8800 lei noi, usor negociabil. Anuntul este si pe autovit. |
--------------------
Dacia
|
|
george_moga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 9 December 06 ![]() |
Am un logan Laureate 1.6 mpi+remapare cu 55.000 km ,culoare rosu.Daca esti interesat astept raspunsul tau.Al meu logan sta degeaba pentru ca mai am 2 masini diesel.Are sistem audio si cauciucuri noi.Cu stima George:e-mail:bucuresti.est@tapflo.ro
|
--------------------
ex Dacia / Renault
ex LOGAN/ Laguna
2004 LAUREATE/2002 EXPRESSION
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
Multumesc pentru oferta , George. Din pacate , varianta cu Logan cade, deoarece am o alta masina care ma asteapta, de provenienta straina. Totul este sa vand Supernova pe bani acum.
Deci, UP! Cu stima, Daniel Chelariu |
--------------------
Dacia
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 00:49 |