DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 3 4 5 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Audiere Carol, Suntem citati la Politie pt ca ne intalnim la Carol

Boris08
post 15 Sep 2009, 23:44
Post #121

Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :))

Group: Members
From: Bucuresti

Dap... S-a rezolvat cu o declaratie ca eram in parc sa mananc ceva........

--------------------
Dacia Solenza 2005 Confort Sporit
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CriSTI68
post 16 Sep 2009, 20:37
Post #122

Membru Valvos

QUOTE(Boris08 @ 16 Sep 2009, 00:44)
Dap... S-a rezolvat cu o declaratie ca eram in parc sa mananc ceva........
*

seminte naughty.gif

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
Maskatu
post 17 Sep 2009, 07:58
Post #123

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Si noi ne-am agitat atat pentru nimic? biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
Hypo RS
post 17 Sep 2009, 09:01
Post #124

Lentilescu Obezel

@benkenobi

Obisnuiesc sa ma duc sa sa imi anulez votul. Asta pt ca eu consider ca nu are cine sa ma reprezinte. Si consider asta obligatie cetateaneasca.Dar asta e off topic. Da, prietenul este avocat dar nu intru din prima cu el ci, precum am zis, daca domnii se intind la declaratii si semnaturi.

Inca o actiune facuta de gabori ca sa se afle in treaba.

Romania....

--------------------
Renault Sport Clio 172 2003 - B -- XUU
Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata
+
VladSoare
post 17 Sep 2009, 12:15
Post #125

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

Observ că toată lumea e fericită că nu s-a lăsat cu amenzi (nici nu văd cum ar fi putut să se lase, avînd în vedere dovezile, sau mai exact absența lor, dar asta-i altă poveste).
Mă surprinde că nu-i nimeni revoltat de faptul că Garcea își permite să te someze să te duci acolo, într-o zi aleasă de el, la o oră aleasă de el, și să-ți ceară să declari ce ai făcut și de ce, fără ca tu să fi comis vreo ilegalitate.
Atîta timp cît n-am încălcat legea (sau, mă rog, cît timp organul nu poate dovedi asta), nu cred că este treaba poliției ce fac eu în parc și de ce am parcat acolo.
La anumite firme, sau cu anumiți șefi, e posibil ca "distracția" de a te duce la poliție luni la ora 14 să necesite o zi de concediu. Îți plătește Garcea ziua aia? Nu cred. Drumul pînă la poliție ți-l plătește Garcea? Nu cred.

Cum se face că sînt singurul pe care-l revoltă nesimțirea asta? huh.gif
Vi se pare normal ca un cetățean împotriva căruia nu au nici o dovadă că ar fi comis ceva ilegal să fie purtat pe drumuri pe timpul și pe banii lui?

This post has been edited by VladSoare: 17 Sep 2009, 12:18

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
Rafi
post 17 Sep 2009, 13:02
Post #126

e doua bleu!!

From: ™Bucharest™

ai mare dreptate dar ce sa faci daca incerci sa te pui cu ei o tii asa la nesfarsit si ce rost are mai bine strangi putin din ... blush.gif te invoiesti si te duci sa dai cu "zmazga" pe foaie acum totusi ar trebui sa apreciam munca pe care o depunde cap de creta ca doar a spus ca el scrie cateva sute de citatii si noi mai sa le facem jointuri prin fata pe la udriste ..la naiba.. biggrin.gif

This post has been edited by Rafi: 17 Sep 2009, 13:05

--------------------
Dacia™ 1310----CN---- --1996--
Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
+
Avani
post 17 Sep 2009, 14:04
Post #127

Membru autentic

From: Capitala gri

QUOTE(VladSoare @ 17 Sep 2009, 13:15)
[...]
Cum se face că sînt singurul pe care-l revoltă nesimțirea asta? huh.gif
Vi se pare normal ca un cetățean împotriva căruia nu au nici o dovadă că ar fi comis ceva ilegal să fie purtat pe drumuri pe timpul și pe banii lui?
*

Ei pareau suspecti acolo... organu' a folosit legea ce-i permite sa investigheze acea adunare zilnica/saptamanala/lunara. Eu nu vad nimic nasol in toata treaba asta.. in niciun caz la organ. Daca vrei sa te iei de cineva, injura-i pe aia de au aprobat aceasta lege (vezi pag. anterioare) nu de cei ce o aplica.

Este intradevar trist sa fi pus pe drumuri... degeaba. sleep.gif

--------------------
. . .
Think forward !
+
VladSoare
post 17 Sep 2009, 15:10
Post #128

Membru autentic

Suspecți? De ce? Pentru că aveau mașina parcată pe marginea străzii? huh.gif
Adică dacă mîine se strîng unii să facă liniuțe lîngă casa mea și organul îmi vede mașina parcată în fața casei, înseamnă că eu sînt suspect? blink.gif

Eu nu vad nimic nasol in toata treaba asta..

Nu e nasol să fii chemat cu de-a sila la poliție pe timpul tău și pe banii tăi fără să fi făcut nimic ilegal? Nu e nasol că poliția este atît de incompetentă și nesimțită încît să deranjeze aiurea oameni fără nici o vină?
Mie dimpotrivă, mi se pare foarte nasol. Îmi amintește de vremurile miliției.

in niciun caz la organ. Daca vrei sa te iei de cineva, injura-i pe aia de au aprobat aceasta lege (vezi pag. anterioare) nu de cei ce o aplica.

Ba tocmai la organ văd eu problema. Tocmai la cei ce o aplică. Legea îi permite polițistului să ne cheme pentru declarații, dar el trebuie s-o aplice cu discernămînt. După ce a trecut printr-o academie de poliție și a învățat (sau cel puțin așa se presupune) cu ce se mănîncă această meserie, mă aștept ca el să aibă suficient creier în cap cît să-și dea seama că a-i chema la poliție pe toți proprietarii mașinilor parcate în zonă este nu numai stupid, ci și inutil (sînt în stare să pariez salariul meu pe o lună că n-au prins nici un racer în urma acestor citații).

Cum să-i prindă pe raceri? Nu știu. Nu mă interesează. E treaba lor să găsească soluții, nu a mea. Dar dacă pentru a prinde un infractor deranjezi o sută de nevinovați, înseamnă că ceva e în neregulă rău de tot.
Iar asta nu-i vina legii, ci a polițistului care abuzează de ea.

This post has been edited by VladSoare: 17 Sep 2009, 15:15

--------------------
+
Avani
post 17 Sep 2009, 15:19
Post #129

Membru autentic

Mai mult ca sigur ca acea "razie" s-a facut in urma unor ponturi, telefoane, vecini deranjati de galagie si tot asa.

E mult spus abuz in serviciu sau excel de zel.

Pentru mine e suficient faptul ca aceste masuri ii descurajeaza mai mult sau mai putini pe raceri. Faptul ca se da o atentie unei anumite actiuni e un lucru bun intr-o tara in care indolenta este la ea acasa.

A nu se intelege gresit, nu incurajez ca in continuare sa treaca pe la sediu oameni nevinovati care intamplator erau la o plimbare prin parc, dar incurajez ca politia sa fie mai tot timpul pe strazi actionand desigur intr-un mod eficient.

--------------------
. . .
Think forward !
+
parpanel
post 17 Sep 2009, 15:33
Post #130

Calator

Sa-l vad pe ala care se duce la politie si declara ca participa la curse ilegale. Ce naiba...

--------------------
DACIA Logan 2006 Ambition
+
Avani
post 17 Sep 2009, 15:35
Post #131

Membru autentic

Pai pe asta mizeaza si politia. Stiu ca nu o sa vina nimeni sa faca asa ceva... dar cel putin transmit un mesaj... ca sunt cu ochii pe ei wink.gif

--------------------
. . .
Think forward !
+
VladSoare
post 17 Sep 2009, 15:55
Post #132

Membru autentic

Păi da, în urma unor ponturi ei trebuie să vină și să-i prindă pe raceri. Și să-i cheme pe ei la secție. Să vină să constate fapta, sau măcar să adune dovezi.
Nu să vină ulterior, cînd toată treaba s-a terminat, și să noteze toate numerele de înmatriculare ale mașinilor parcate, după care să-i cheme pe toți la secție. Ce-și închipuie? Că va veni cineva să declare că a participat la curse? Nu-i la mintea cocoșului că toți vor spune că au venit în parc la plimbare? Ce naiba speră să rezolve cu asta?

E tipic pentru poliția română. Nu prindem vinovații, dar facem și noi ceva acolo, să pară că muncim. Iar dacă deranjăm și cîțiva nevinovați, ia mai dă-i dracului, că așa le trebuie dacă au mașini, mama lor de chiaburi!

dar cel putin transmit un mesaj... ca sunt cu ochii pe ei

Ce mesaj? Mesajul pe care-l transmit este "habar n-avem cum să vă prindem, așa că facem și noi niște valuri, de ochii lumii". Tare-i mai sperie pe raceri mesajul ăsta, ce să spun... biggrin.gif

This post has been edited by VladSoare: 17 Sep 2009, 16:01

--------------------
+
C@talin
post 17 Sep 2009, 15:58
Post #133

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Pai poate au vazut masinile raicerilor si stiau ca daac se ia de ei.tipa comandantu la ei.
Asa ca sau luat si ei de muritorii de rand.ca sa nu zica comandantu ca nu au facut nimic in deplasare.si ca sa justifice benzina consumata pana acolo tongue.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
VladSoare
post 17 Sep 2009, 16:00
Post #134

Membru autentic

Bingo! Asta cred și eu.
Or în cazul ăsta este justificată furia mea contra poliției. Nu putem spune că legea e de vină. Dimpotrivă, poliția este de vină că se folosește de puterile pe care i le dă legea pentru a-și ascunde incompetența.

Un polițist competent este unul care-i prinde pe raceri, nu unul care hărțuiește aiurea cîțiva nevinovați doar ca să bifeze că a mai făcut ceva azi.

This post has been edited by VladSoare: 17 Sep 2009, 16:04

--------------------
+
CriSTI68
post 17 Sep 2009, 16:32
Post #135

Membru Valvos

la cat de incompetenti erau, acolo luni era prezenta o Doamna care era posesoarea unei Dube de persoane care a avut ghinionul sa treaca pe acolo cand au fotografiat destepii aia si pe care evident au citat-o pentru Curse Illegale, deci mare incompetenta ....

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
VladSoare
post 17 Sep 2009, 16:43
Post #136

Membru autentic

Mda, ce să mai zic... Și se mai miră că face lumea bancuri cu polițiști...

--------------------
+
bucatzel
post 17 Sep 2009, 16:47
Post #137

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

I beg to differ...

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
benkenobi
post 18 Sep 2009, 15:02
Post #138

benkenobi

From: bucuresti

QUOTE(einstein1984 @ 14 Sep 2009, 22:25)
Da, dar aia nu fac nunta in fiecare sambata seara in aceiasi formatie.
*

tot grup organizat se cheama. se pusese problema daca ai voie sa formezi grupuri de x persoane, nu daca sunt aceleasi persoane de fiecare data.
hai sa lasam lucrurile.

18 Sep 2009, 16:25:
QUOTE(Hypo RS @ 17 Sep 2009, 10:01)
@benkenobi

Obisnuiesc sa ma duc sa sa imi anulez votul. Asta pt ca eu consider ca nu are cine sa ma reprezinte. Si consider asta obligatie cetateaneasca.Dar asta e off topic. Da, prietenul este avocat dar nu intru din prima cu el ci, precum am zis, daca domnii se intind la declaratii si  semnaturi.

Inca o actiune facuta de gabori ca sa se afle in treaba.

Romania....
*

nu pot sa zic ca-i tin in brate pe rutieristi. am avut uneori discutii cu ei, ba am primit si o amenda pe care nici macar nu am contestat-o, am platit-o. dar nu-i bine sa pui stampila pe o breasla din cauza unor vreascuri. iti garantez ca gresesti daca ai face asa ceva.
despre vot, fiind vb de un drept legal , se poate spune ca devine o obligatie cetateneasca de a alege pentru binele tau si al membrilor familiei tale care nu au acest drept.
daca, in timpul audierii, consideri ca se incearca sa ti se retina lucruri neimputabile tie, atunci poti flosi dreptul de intra in silentio stampa si a solicita prezenta unui aparator din oficiu sau ales.
dar multi apeleaza din start la asistenta juridica fara ca macar sa fie necesar.
personal mi s-a intamplat de mai multe ori ca cel din fata mea sa nu mai vrea sa declare nimic fara prezenta unui avocat. asta este.

18 Sep 2009, 16:27:
dle. vlad soare- daca imi aduc bine aminte parca am spus ca daca imi venea o astfel de citatie nu ma duceam. oare de ce?
noroc ca nu mi-a venit. wink.gif

This post has been edited by benkenobi: 18 Sep 2009, 15:27

--------------------
solenza solenza rapsodie rapsodie 2003-august
+
5 Pages « < 3 4 5
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 05:44
Forum Renault