Audiere Carol, Suntem citati la Politie pt ca ne intalnim la Carol
![]() ![]() ![]() |
Audiere Carol, Suntem citati la Politie pt ca ne intalnim la Carol
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 8 Sep 2009, 13:27) La Casa Poporului tot de la astia de la VW forum se intalnesc noaptea dupa 21-22:00 si de cateva ori din ce mi s-a povestit a venit politia si-a impartit amenzi... Noaptea se intalnesc si membrii mai... zgomotosi... ![]() DAR era vorba doar de amenzi contraventionale... din ce vad acolo e penala treaba... |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Da man ,dar sa-ti vina citatie penala acasa pt simplul fapt ca te duci la Carol sa servesti o cafea ,sa mananci o punga de seminte si sa vezi ce a mai facut unul altul la masinuta lui ,mi se pare mult prea mult......
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Boris08 @ 8 Sep 2009, 16:57) Da man ,dar sa-ti vina citatie penala acasa pt simplul fapt ca te duci la Carol sa servesti o cafea ,sa mananci o punga de seminte si sa vezi ce a mai facut unul altul la masinuta lui ,mi se pare mult prea mult...... bah, de unde dracu o scoti tu pe asta cu citatia penala unde dracu vezi tu numar de doasar penal pe ea? si unde vezi tu calitatatae ta de citat ( martor, faptuitor, invinuit, inculpat)? ca eu unul nu vad. sa se fi schimbat intre timp procedura de cercetare penala? ![]() |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si io tot nu inteleg
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Cat timp scrie ca organul care a incheiat citatia e "organ de cercetare penala" si cat timp neprezentarea intra sub incidenta legii penale, eu am clasat-o la "citatie penala" totusi...
![]() |
--------------------
VW Passat
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
QUOTE(Executron @ 8 Sep 2009, 16:26) Cat timp scrie ca organul care a incheiat citatia e "organ de cercetare penala" si cat timp neprezentarea intra sub incidenta legii penale, eu am clasat-o la "citatie penala" totusi... ![]() nu ne placi ne faci infractori ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Executron , uite cum arata o citatie penala , dar emisa de judecatoria sect. 5 !
Tot asa arata si cea pe care am primit-o de la politie , doar ca scrie in stanga sus " politia romana " ! Attached thumbnail(s) Pictureasdasdasd_040.jpg ( Size: 180.08k ) Number of downloads: 631 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Executron @ 8 Sep 2009, 14:32) La Casa Poporului tot de la astia de la VW forum se intalnesc noaptea dupa 21-22:00 si de cateva ori din ce mi s-a povestit a venit politia si-a impartit amenzi... Noaptea se intalnesc si membrii mai... zgomotosi... ![]() DAR era vorba doar de amenzi contraventionale... din ce vad acolo e penala treaba... l-ai intrebat si cate cerculete sau liniute au dat pana au primit amenda? ca deobicei e unu cu o solenza albastra care vine si filmeaza tot ce se intampla dupa care vine cu 2 masini de politie ( daca e cazul ) p.s. ati cautat Cotea Florin pe google? ![]() si la modul serios acum: http://www.urbaniulian.ro/2009/09/06/polit...za-infractiuni/ This post has been edited by rtBK: 8 Sep 2009, 16:45 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Citez de pe site-ul D-lui Orbea:"metalshrine said
am September 6 2009 @ 12:19 pm I-au scos pe militieni si pe inspectori ca pe curve la produs. “Afara pe strada la produs ca nu mai are guvernul bani…” ![]() Ca bine zice omul ![]() Cand ne e lene sa cautam infractori(pt ca sunt periculosi),luam bomboane de la "copii"..... |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
hmm bun tipu joaca murdar
|
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Sa nu exageram si sa luam de bune reclamatii facute pe site-ul sheister-ului astuia.
Mai e unu' cotea florin agent comunitar in lupeni ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Boris08 |
![]()
|
Eu sunt de parere sa-l cautam si sa-l impuscam
![]() Apoi sa ne vedem la OTV | ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
Rafi |
![]()
|
|
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu zic totusi sa trimiti o sosie
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Boris08 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Totusi... verisoara mea care are 9 ani scrie mai frumos decat ala care a scris citatia.....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Executron |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 8 Sep 2009, 16:37) Executron , uite cum arata o citatie penala , dar emisa de judecatoria sect. 5 ! Tot asa arata si cea pe care am primit-o de la politie , doar ca scrie in stanga sus " politia romana " ! Am mai vazut citatii penale (si taica-miu a avut un dosar penal o data) si am vazut ca sunt mai multe "variante") variaza aspectul fizic al acestora, de aceea am presupus ca si aia e penala. De exemplu citatiile primite de tatal meu nu sunt ca acolo (bine la el erau in calitate de invinuit). Ideea e ca si la facultate la drept (trec an 4) am vazut ca nu e tocmai un standard ![]() Imi cer scuze daca am gresit si-am ofensat pe cineva ![]() |
--------------------
VW Passat
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Nu cred ca ai ofensat pe cineva , doar ca acea citatie nu este penala !
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Executron |
![]()
|
|
--------------------
VW Passat
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Sa fie supravegheate intalnirile diverselor cluburi auto, nu mi se pare ceva anormal. Ar fi chiar interesant sa-i amintesti sefului politiei de intalnirea DC (sa spunem), iar ala sa intrebe "ce-i aia".
![]() Ce nu inteleg eu insa, nici batut crunt, este de ce dracu' trebuie sa faceti liniute. Sau, mai simplu spus, ce inseamna "intalnire"? Ma gandesc ca merg pentru a avea un schimb de opinii cu cineva, pentru a socializa, pentru a cunoaste pe cineva care mi-a placut in lumea virtuala, in sfarsit... Cand mai am timp de toate astea, daca vin chitit pe liniute? Si la ce-mi folosesc liniutele facute c-o parata de dacie? ![]() Ca sa nu mai zic de altceva. Mai nene, voi nu v-ati plictisit sa va tot intalniti si sa va uitati fiecare la dacia celuilalt? N-ati mai vazut dacii? La o carciuma nu va puteti intalni? La o terasa, la o duda? Chiar sunt curios ce dracu' vorbiti in fiecare saptamana, stransi in jurul daciilor. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Nu cei cu Dacia fac liniute ... sunt multi cu BMW-uri care fac drifturi !!!
Liniute NU ai unde sa faci la Carol ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
fac driftturi.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ce sa zic... Cu riscul ca-mi voi pune jumatate de forum in cap, sunt convins ca m-as plictisi teribil la o astfel de intalnire. Sau poate ma convingeti de contrariu. Despre ce vorbiti la intalniri?
Si ce simte omu' dupa o liniuta, sau ce dracu mai faceti voi, ca poate mor maine si n-am experimentat si trairile astea? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Daca oamenii nu au facut nimic nu aveau de sa ii cheme, dar cum in politie se poate orice...
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 9 Sep 2009, 00:39) Ce sa zic... Cu riscul ca-mi voi pune jumatate de forum in cap, sunt convins ca m-as plictisi teribil la o astfel de intalnire. Sau poate ma convingeti de contrariu. Despre ce vorbiti la intalniri? Si ce simte omu' dupa o liniuta, sau ce dracu mai faceti voi, ca poate mor maine si n-am experimentat si trairile astea? Eu n-am fost decat o singura data ... Ce poti sa faci ... vorbesti , mananci seminte ( sau ce ai ) , mai vezi pe unu cu un BMW care face cateva "cerculete" si ... cam atat ! De obicei la Carol este punctul de intalnire al tuturor raicerilor si de acolo pleaca in alte locuri pt a face liniute ! ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 9 Sep 2009, 00:13 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Hypo RS |
![]()
|
![]() Lentilescu Obezel Group: Members Posts: 215 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca as primi asa ceva m-as duce. Este obligatia mea de cetatean. Totusi nu as declara/ semna nimic. Vor declaratii si semnaturi, mai vin o data dar insotit de avocat. Mi se pare corect si decent.
L.E. Si m-as duce (prima data) insotit de un martor care sa ma astepte in masina, just in case... This post has been edited by Hypo RS: 9 Sep 2009, 06:46 |
--------------------
Renault Sport
Clio 172
2003
- B -- XUU Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata |
|
rtBK |
![]()
|
Eu pana acum cand am fost sa dau declaratii am dat numai de politiste dragute...
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 03:19 |