DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Audiere Carol, Suntem citati la Politie pt ca ne intalnim la Carol

cosmin_2300
post 9 Sep 2009, 08:08
Post #61

Banned

Group: Members
From: București

Postase mai demult pe forum un tip care a primit citatie d-asta , s-a prezentat si i s-a dat sa semneze o foaie ca el NU participa la curse !
Atentie , NU semnati asa ceva ! Pentru ca tipul asta daca isi parcheaza masina la mai putin de 100 m de locuri unde sunt curse si este vazut acolo , primeste amenda pentru instigare la curse huh.gif
Acum daca o fi adevarat sau nu ... n-am de unde sa stiu ... eu asa am citit pe DaciaClub mai demult blush.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
namidee
post 9 Sep 2009, 09:21
Post #62

Membru autentic

From: Frankfurt

Pai cum vine asta? Mi se pare abuz toata ziua, ca sa poti primi amenda se presupune ca onor Politia poate sa produca si ceva dovezi. Or, daca tu te nimerisei doar pe-acolo sau poate vizitai un prieten care sta prin zona, ce dovezi impotriva ta ar putea avea? Sau poate se bazeaza ca n-o sa contesti nimic, platesti amenda si-ti bagi picioarele?

--------------------
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008
+
C@talin
post 9 Sep 2009, 11:11
Post #63

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

exact pe asta mizeaza militia,poate pune cineva botu,si le ies si lor bani doar din cateva poze care posibil sa nici nu existe wink.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
benkenobi
post 9 Sep 2009, 14:00
Post #64

benkenobi

From: bucuresti

QUOTE(Executron @ 8 Sep 2009, 22:16)
Am mai vazut citatii penale (si taica-miu a avut un dosar penal o data) si am vazut ca sunt mai multe "variante") variaza aspectul fizic al acestora, de aceea am presupus ca si aia e penala. De exemplu citatiile primite de tatal meu nu sunt ca acolo (bine la el erau in calitate de invinuit). Ideea e ca si la facultate la drept (trec an 4) am vazut ca nu e tocmai un standard smile.gif.

Imi cer scuze daca am gresit si-am ofensat pe cineva smile.gif
*

daca mai esti si la drept si sustiii ca asta este o citatie intr-un dosar penal, atunci imi este frica sa ma gandesc ca ai putea vreodata sa profesezi ca avocat sau , doamne fereste, ca anchetator.
icon_mrgreen.gif

<span class='edit'>9 Sep 2009, 15:03:</span>
QUOTE(Victoras2001 @ 9 Sep 2009, 00:14)
Ca sa nu mai zic  de altceva. Mai nene, voi nu v-ati plictisit sa va tot intalniti si sa va uitati fiecare la dacia celuilalt? N-ati mai vazut dacii? La o carciuma nu va puteti intalni? La o terasa, la o duda? Chiar sunt curios ce dracu' vorbiti in fiecare saptamana, stransi in jurul daciilor.
*

vin-o si ai sa vezi ce facem de fapt. tongue.gif
uite ca ai descoperit america. cam tarziu , ce-i drept, dar ai descoperit-o.
bravos.

<span class='edit'>9 Sep 2009, 15:08:</span>
QUOTE(Hypo RS @ 9 Sep 2009, 07:44)
Daca as primi asa ceva m-as duce. Este obligatia mea de cetatean. Totusi nu as declara/ semna nimic. Vor declaratii si semnaturi, mai vin o data dar insotit de avocat. Mi se pare corect si decent.

L.E. Si m-as duce (prima data) insotit de un martor care sa ma astepte in masina, just in case...
*

wrong. din toate punctele de vedere. obligatia ta de cetatean vis-a-vis de ce anume?
avocatul il platesti.
martor in masina? pentru ce? sad.gif

<span class='edit'>9 Sep 2009, 15:11:</span>
QUOTE(rtBK @ 9 Sep 2009, 09:08)
Eu pana acum cand am fost sa dau declaratii am dat numai de politiste dragute... smile.gif
*

uite un motiv pentru cate merita sa te duci acolo.
ti-au dat numerele de telefon?
radmasa.gif
sunt sarcastic , dar ceea ce spui nu are legatura cu realitatea. sunt absolut sigur ca sinsp. cotea florin nu este o politista draguta. radmasa.gif
sau poate stii tu ceva si altii nu?

<span class='edit'>9 Sep 2009, 15:13:</span>
citatiile sunt simple. doar citatii. fie in cauze civile fie in cauze penale.
atata timp cat nu este deschis un dosar penal nu pot fi aplicabile prevederile art. 198 c. p. p.
bafta tuturor.

This post has been edited by benkenobi: 9 Sep 2009, 14:14

--------------------
solenza solenza rapsodie rapsodie 2003-august
+
rtBK
post 9 Sep 2009, 14:13
Post #65

Unique like everyone else

From: Bucuresti

biggrin.gif, am uitat de domnul Florin... laugh.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Vallybz
post 9 Sep 2009, 14:49
Post #66

Membru autentic

From: Buzau/Bucuresti

dar nu se gaseste un avocat care sa zica ce se poate intampla....si de ce nu...sa vina chiar pe 14 atunci cu voi....sa vedeti ce fata face politistul...din cate imi amintesc eu ai dreptul la un avocat....

This post has been edited by Vallybz: 9 Sep 2009, 14:49

--------------------
Renault Megane 1 Facelift, 1.6, 16v Coupe 1999 K4M-A7-00 - BZ 87 BVM
+
Batrânul
post 9 Sep 2009, 15:18
Post #67

Membru autentic

Gasesti oricand un avocat dispus sa te insoteasca; dar te costa mai mult decat o eventuala amenda...

--------------------
Renault Clio IV 2015 / Life 1.2 16V
Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte...
+
rtBK
post 9 Sep 2009, 16:54
Post #68

Unique like everyone else

Nu are sens sa te duci cu avocat, daca vezi ca te incrimineaza pentru ceva... atunci poti sa ii spui imi rezerv dreptul de a da declaratia in prezenta unui avocat.... Pentru ca altfel te aranjeaza bine un politist.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
C@talin
post 9 Sep 2009, 17:22
Post #69

incearca si ei sa te indimideze.

--------------------
+
Executron
post 9 Sep 2009, 18:09
Post #70

Membru fan UAP

QUOTE(benkenobi @ 9 Sep 2009, 14:00)
daca mai esti si la drept si sustiii ca asta este o citatie intr-un dosar penal, atunci imi este frica sa ma gandesc ca ai putea vreodata sa profesezi ca avocat sau , doamne fereste, ca anchetator.
icon_mrgreen.gif

*

Daca nu stii cum se preda in Romania, pot sa-ti fac un instructaj (si am terminat si ASE-ul deci am experienta din mai multe locuri). NU se pune accent pe aspecte practice, am facut la Penal infractiune din codul penal, analiza infractionala, iar la procudura penala am luat frumos cu partile, institutiile, principiile tot tacamul iar la criminalistica procesele de verbale de cercetare la fata locului, recunoastere

NICAIERI nu ni s-a prezentat concret o decizie, o citatie sau orice act administrativ in cadrul profesiei. Tot ce-am vazut a fost schematic si ce-am vazut cand taica-miu a fost implicat intr-un proces penal. Cam atat.

Mi-am facut "mea culpa" dar e greu din facultate sa inveti toate aspectele PRACTICE cand inca nu ai toate aspectele teoretice bine inradacinate si nici activitatea profesorilor nu e chiar.. stimulanta.

Si imi pare rau sa te dezamagesc dar in cativa ani voi profesa meseria asta, asa ca ia-ti masuri de precautie smile.gif

This post has been edited by Executron: 9 Sep 2009, 19:12

--------------------
VW Passat 1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic /// Dacia 1300 1974 Lux :)

"The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread."
+
benkenobi
post 9 Sep 2009, 20:34
Post #71

benkenobi

Si imi pare rau sa te dezamagesc dar in cativa ani voi profesa meseria asta, asa ca ia-ti masuri de precautie smile.gif
*

[/quote]

si fiul meu este anul 4 la drept. stiu cat invata si ma ingrozesc sa stiu ca viitorul tarii sta in mainile unora ca el. radmasa.gif
masuri de precautie zici? stai linistit.
sper numai sa nu devii coleg cu mine.
bafta la examene.

--------------------
+
Executron
post 9 Sep 2009, 20:59
Post #72

Membru fan UAP

QUOTE(benkenobi @ 9 Sep 2009, 20:34)
*

si fiul meu este anul 4 la drept. stiu cat invata si ma ingrozesc sa stiu ca viitorul tarii sta in mainile unora ca el. radmasa.gif
*

Daca tot am inceput offtopicul.

[
Sa stii ca sunt si "lichele" dar sunt si oameni f. hotarati care sunt hotarati sa invete si sa faca ceva. In alte domenii sunt mai mari probleme, crede-ma.

La ASE e MUUULT mai multa indolenta decat in domeniul juridic, din punct de vedere al absolventilor. Acolo chiar este 0 chef de a invatat si iesi de pe "poarta" facultati cu 0 cunostinte practice.

Cat despre colegi, daca esti in Barou, nu as exclude posibilitatea, daca esti la INM/Notari/Executori sau Administratie Publica probabil ca nu wink.gif
]

In ceea ce priveste chestiunea "ce faceti voi acolo de va tot priviti daciile", desi n-am fost niciodata la Dacia Club Meeting, am experienta cu intalnirile forumurilor si nu pot sa zic ca sunt f. tehnice (desi mi-as dori).

Rezolvarea problemelor tehnice la masini a intrat in plan secund, in principal intalnire sunt o ocazie de a vedea ce mai oameni pe care nu i-ai vazut de ceva timp, o ocazie de a discuta subiecte f. diferite cu oameni diferiti care au o pasiune comuna (se fac bisericute ca in orice grup mare) intr-o atmosfera placuta...

Chiar nu stiu de ce asa surprinzator.

This post has been edited by Executron: 9 Sep 2009, 20:59

--------------------
VW Passat 1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic /// Dacia 1300 1974 Lux :)

"The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread."
+
bossake
post 10 Sep 2009, 06:51
Post #73

Membru autentic

Eu nu inteleg ce atata bataie de cap pt nimic.
Te duci acolo si le spui ca tu nu ai nicio treaba si erai in terasa in parc. asta e motivul pt care masina s-a aflat in zona aia in intervalul orar respectiv. adio si la revedere.

astea sunt doar modalitati ieftine de intimidare.
In alta ordine de idei ce se intampla pe la carol nu e tocmai ok. evident nu sunt de vina cei de la dacia club insa se strang tot felul de lesinati cu bmw-uri si alte cazane din 1900 toamna care se dau in spectacol pe acolo.
Pt cine frecventa acum 2-3 ani parcarile de prin centru (pescarus, victoriei) cam asa era situatia si pe acolo; insa cu timpul "racerii" au fost alungati de acolo de baietii care se saturasera sa dea cu subsemnatul pe la udriste din cauza lor. asa ca mai nou se strang pe la carol si am mai vazut pe la metro berceni, in parcare.
Chiar daca am vazut ca stati mai departe de "racerii" aia pt capetele de creta e tot aia si cadeti aiurea la mijloc. cred ca ati putea lua in calcul sa schimbati locul de intalnire. la kiseleff (unde a fost anul trecut patinuarul artificial) sau la pescarus e aproape mereu gol. la victoriei e mai mereu plin si in general masini ff scumpe dar baietii sunt de treaba, desi multi au de la 200-300cp in sus nu vezi niciunul sa se dea in spectacol.

--------------------
Dacia Logan 2007 Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
+
puiu82
post 10 Sep 2009, 09:14
Post #74

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

@ Boris........n-ai de pierdut decat timp si mai mult ca sigur ca o sa te enervezi un pic.........dar du-te si vezi ce vor.
@ Victoras......vino si tu la intalnire,s-ar putea sa iti placa.......
@ Bossake.......cam greu cu schimbatul locatiei.......s-a mai incercat asa ceva.
Oriunde te-ai duce,vin sa te filmeze.
Bafta!

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
sorin1983
post 10 Sep 2009, 10:32
Post #75

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

QUOTE(puiu82 @ 10 Sep 2009, 10:14)
Oriunde te-ai duce,vin sa te filmeze.
*

Macar te imbraci frumos nu?

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
argon
post 10 Sep 2009, 11:12
Post #76

Mesaj semiautomat

QUOTE(bucatzel @ 7 Sep 2009, 17:38)
mda... parca vad ca o sa adauge o intrebare in plus in interogatoriiile "saltarete" : "Tu esti ainjtain de pe daciaclub?"
*

"-Da"
"-CULCAT, 10 flotari !!"

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
tataiedaciotul
post 10 Sep 2009, 20:09
Post #77

Membru autentic

tongue.gif O fi invitatie?...O fi citatie?... radmasa.gif

Attached thumbnail(s)
127.jpg ( Size: 17.7k ) Number of downloads: 527

--------------------
Dacia Solenza Scala - B-31-PGD
Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
+
St
post 11 Sep 2009, 00:03
Post #78

Membru

Dar citatia aia e valabila daca nu scrie in ce calitatea te cheama la politie?

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
C@talin
post 11 Sep 2009, 00:48
Post #79

aia e ptr cine pune botu wink.gif .daca te duci te arde,recunosti ca ai fost acolo.

--------------------
+
adi_ar
post 11 Sep 2009, 05:53
Post #80

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

Baieti, eu zic sa va duceti si sapunul cu voi, ori pentru funie ori ... vedeti voi! tongue.gif

Acu' pe bune, ce pot sa faca in afara de irosit timpul?
Suspiciunile trebuie argumentate pentru a deveni acuzatii iar acestea trebuie dovedite pentru a deveni sanctiuni.
Au si ei de-a face cu diversi ciudati (care se intalnesc sistematic sa manance seminte si sa bea sucuri smile.gif )! Pai nu e suspect!?

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
Boris08
post 11 Sep 2009, 07:28
Post #81

Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :))

Cred ca militienii nostri au luat model de la Lazarus,si orice l-i se pare "suspect",ba chiar as putea spune ca unele chestii sunt suspect de suspecte =))

--------------------
Dacia Solenza 2005 Confort Sporit
+
puiu82
post 11 Sep 2009, 10:25
Post #82

MOTANU'RAPIDIST!

Daca noi suntem pt ei"diversi ciudati care mananca seminte si beau sucuri" ,propun sa ne montam si noi camere pe masini biggrin.gif
Deci,care vine diseara la intalnire si are camera este rugat sa o aduca,sunt bune si aparatele foto......si cand vin domnii sa isi faca "datoria"...........sa le facem o primire calduroasa.
Scuze de off-topic.
Bafta!

--------------------
Ex-clima verde jad.
+
benkenobi
post 11 Sep 2009, 15:24
Post #83

benkenobi

QUOTE(Boris08 @ 11 Sep 2009, 08:28)
Cred ca militienii nostri au luat model de la Lazarus,si orice l-i se pare "suspect",ba chiar as putea spune ca unele chestii sunt suspect de suspecte =))
*

te "suspectez" ca ai dreptate. radmasa.gif
du-te pe pustii. ai aruncat o piatra in balta si o suta de insi sar s-o scoata.
acum facem teoria chibritului?
se duce sau nu, este treaba fiecaruia.
daca te duci nu uita sa-ti pui in esapament borla in dos, ceasuri de logan pe mana,
folie carbon pe fata si un autocolant cu inscriptia " dacia club.ro" pe frunte. radmasa.gif
dar ai grja cand intri in sala aia sa nu faci "cerculete". laugh.gif

--------------------
+
romanvs
post 11 Sep 2009, 17:29
Post #84

membru autentic

From: CRAIOVA

QUOTE(Boris08 @ 7 Sep 2009, 18:45)
Man ma crezi asa fraier??? pai are stampile man.... nu e teapa,plus de asta ca au mai primit si alti forumisti....
*

Nu am de ce sa te cred fraier pt ca nici macar nu te cunosc.
Stampile se pot face ,se pot folosi stampile si cu semnatura,daca cineva vrea sa faca misto.
Poate m-am grabit eu un pic cand am zis ca a facut cineva misto pt ca am luat citatia ca atare si apoi am vazut ca e modificare la nume.
Citatia nu este penala.
Astfel de citatii se folosesc pt a chema oamenii la sectiile de politie pt anumite probleme,in cazul tau ,le este mai usor pt ca nu se pot baga intre voi cand va intalniti la Carol.
Probabil cand te vei duce,daca te vei duce,o sa-ti aplice vreo amenda pt tulburarea ordinii si linistii publice sau vor dori anumite informatii despre terte persoane care isi fac veacul in zona.
Referitor la amenda aceasta se poate contesta fara probleme cu ajutorul unui martor la tribunal.
Daca nu te consideri vinovat de cele care iti sunt puse in carca nu semnezi nimic si faci contestatie.

This post has been edited by romanvs: 11 Sep 2009, 17:31

--------------------
Hyundai Elantra 2021
D A C I A S O L E N Z A
+
draculafly
post 12 Sep 2009, 13:08
Post #85

Membru autentic

ce penibil! va dati zmei la reuniuni iar atunci cand va trimite "organul " o pseudocitatie va intra spaima in oase radmasa.gif halal! ba mai mult faceti bascalie ca sa va ascundeti teama( oare ce o fii ? penal , contraventional, puscarie , plantat panselute , gherla , chilia ? unii pe la intalniri vorbesc de revolutie , rascoala ca in paris , dar nu ii mai prinzi pe afara dupa ce le vine "ravasul " la mamica sau taticul !in alta ordine de idei nu se va intampla nimic grav; cel mult unul dintre cei citati mai slab de inger va hali o amenda iar ceilalti cate un avertisment scris ca deh are "organul" reclamtie si trebuie sa trimita raspuns la petent icon_mrgreen.gif

--------------------
dacia logan kiss 2007 - b91 fad
+
benkenobi
post 12 Sep 2009, 20:35
Post #86

benkenobi

QUOTE(draculafly @ 12 Sep 2009, 14:08)
ce penibil! va dati zmei la reuniuni iar atunci cand va trimite "organul " o pseudocitatie va intra spaima in oase  radmasa.gif halal! ba mai mult faceti bascalie ca sa va ascundeti teama( oare ce o fii ?  penal , contraventional, puscarie , plantat panselute , gherla , chilia ? unii pe la intalniri vorbesc de revolutie , rascoala ca in paris , dar nu ii mai prinzi pe afara dupa ce le vine  "ravasul "  la mamica sau taticul !in alta ordine de idei nu se va intampla nimic grav; cel mult unul dintre cei citati  mai slab de inger va hali o amenda iar ceilalti cate un avertisment scris  ca deh  are "organul" reclamtie si trebuie sa trimita raspuns la petent  icon_mrgreen.gif
*

ce tare esti..
deja ma uimesti.
avertisment scris zici? asa cunosti tu OG2/2001? sau nici macar nu stii ce este aia?
vad ca te dai mare la apa mica.
mai bine lasa-i pe cei care au primit citatii sa-si vada singuri de treaba.
cred ca sunt satui de "sfaturi" care de care mai "profesioniste".
mai bine asteptam sa vedem ce iese din tot acest circ si apoi mai vedem.
seara faina

--------------------
+
kamelot
post 12 Sep 2009, 20:44
Post #87

the chariot

From: Cluj-Napoca

blink.gif Citatie direct? Sticletii astia numai stiu ce sa faca...imi vine sa le pun bomba in sectie cateodata. Pai cati ati fost la intalnire de s-au autosesizat? Nu e drept. A iesit ceva harmalaie sau le-a venit din senin?

La bmw se strang cate 40 de masini vinerea pe platoul de la Academia Militara si nu a zis nimic nici un copoi.

Foarte ciudat si deranjant cel putin...

--------------------
BMW seria 3 - coupe 1997 - 318is 140CP
manelist? nici pe departe...doar 140CP
+
C@talin
post 13 Sep 2009, 02:54
Post #88

Wuee ce am alergat azi de jandarmi sa nu dau cu subsemnatu radmasa.gif

--------------------
+
puiu82
post 13 Sep 2009, 09:14
Post #89

MOTANU'RAPIDIST!

QUOTE(draculafly @ 12 Sep 2009, 14:08)
ce penibil! va dati zmei la reuniuni iar atunci cand va trimite "organul " o pseudocitatie va intra spaima in oase  radmasa.gif halal! ba mai mult faceti bascalie ca sa va ascundeti teama( oare ce o fii ?  penal , contraventional, puscarie , plantat panselute , gherla , chilia ? unii pe la intalniri vorbesc de revolutie , rascoala ca in paris , dar nu ii mai prinzi pe afara dupa ce le vine  "ravasul "  la mamica sau taticul !in alta ordine de idei nu se va intampla nimic grav; cel mult unul dintre cei citati  mai slab de inger va hali o amenda iar ceilalti cate un avertisment scris  ca deh  are "organul" reclamtie si trebuie sa trimita raspuns la petent  icon_mrgreen.gif
*

Ai fost la intalnirile noastre?
Daca nu stii cat de "zmei"suntem noi,de ce vorbesti aiurea? Halal!
Pt cei care nu stiu,nu cred sau nu vor sa creada:NU FACEM LINIUTE,NU FACEM DRIFTURI,NU FACEM BURNOUT,NU FACEM GALAGIE,SI ASTA NU PT CA NU AM PUTEA SAU NU AM AVEA CU CE...
Care sunt bazele pt citatii si convocari la politie?
Cine e penibil acum,domnule(doamna) Draculafly?? radmasa.gif
Bafta!

P.S. 99% din grupul nostru nu mai depind de mult timp de "mamica si taticul".

This post has been edited by puiu82: 13 Sep 2009, 09:16

--------------------
Ex-clima verde jad.
+
Rafi
post 13 Sep 2009, 12:53
Post #90

e doua bleu!!

From: ™Bucharest™

QUOTE(draculafly @ 12 Sep 2009, 13:08)
*

esti trist blush.gif ar fii bine sa nu vorbesti daca nu stii ce se intampla acolo dar tu iti dai cu pararea exact cum a facut si cap de creta care ne-a trimis "vederile" laugh.gif

This post has been edited by Rafi: 13 Sep 2009, 12:57

--------------------
Dacia™ 1310----CN---- --1996--
Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
+
5 Pages < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 05:07
Forum Renault