Audiere Carol, Suntem citati la Politie pt ca ne intalnim la Carol
![]() ![]() ![]() |
Audiere Carol, Suntem citati la Politie pt ca ne intalnim la Carol
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Pai cum vine asta? Mi se pare abuz toata ziua, ca sa poti primi amenda se presupune ca onor Politia poate sa produca si ceva dovezi. Or, daca tu te nimerisei doar pe-acolo sau poate vizitai un prieten care sta prin zona, ce dovezi impotriva ta ar putea avea? Sau poate se bazeaza ca n-o sa contesti nimic, platesti amenda si-ti bagi picioarele?
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
exact pe asta mizeaza militia,poate pune cineva botu,si le ies si lor bani doar din cateva poze care posibil sa nici nu existe
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Executron @ 8 Sep 2009, 22:16) Am mai vazut citatii penale (si taica-miu a avut un dosar penal o data) si am vazut ca sunt mai multe "variante") variaza aspectul fizic al acestora, de aceea am presupus ca si aia e penala. De exemplu citatiile primite de tatal meu nu sunt ca acolo (bine la el erau in calitate de invinuit). Ideea e ca si la facultate la drept (trec an 4) am vazut ca nu e tocmai un standard ![]() Imi cer scuze daca am gresit si-am ofensat pe cineva ![]() daca mai esti si la drept si sustiii ca asta este o citatie intr-un dosar penal, atunci imi este frica sa ma gandesc ca ai putea vreodata sa profesezi ca avocat sau , doamne fereste, ca anchetator. ![]() <span class='edit'>9 Sep 2009, 15:03:</span> QUOTE(Victoras2001 @ 9 Sep 2009, 00:14) Ca sa nu mai zic de altceva. Mai nene, voi nu v-ati plictisit sa va tot intalniti si sa va uitati fiecare la dacia celuilalt? N-ati mai vazut dacii? La o carciuma nu va puteti intalni? La o terasa, la o duda? Chiar sunt curios ce dracu' vorbiti in fiecare saptamana, stransi in jurul daciilor. vin-o si ai sa vezi ce facem de fapt. ![]() uite ca ai descoperit america. cam tarziu , ce-i drept, dar ai descoperit-o. bravos. <span class='edit'>9 Sep 2009, 15:08:</span> QUOTE(Hypo RS @ 9 Sep 2009, 07:44) Daca as primi asa ceva m-as duce. Este obligatia mea de cetatean. Totusi nu as declara/ semna nimic. Vor declaratii si semnaturi, mai vin o data dar insotit de avocat. Mi se pare corect si decent. L.E. Si m-as duce (prima data) insotit de un martor care sa ma astepte in masina, just in case... wrong. din toate punctele de vedere. obligatia ta de cetatean vis-a-vis de ce anume? avocatul il platesti. martor in masina? pentru ce? ![]() <span class='edit'>9 Sep 2009, 15:11:</span> QUOTE(rtBK @ 9 Sep 2009, 09:08) uite un motiv pentru cate merita sa te duci acolo. ti-au dat numerele de telefon? ![]() sunt sarcastic , dar ceea ce spui nu are legatura cu realitatea. sunt absolut sigur ca sinsp. cotea florin nu este o politista draguta. ![]() sau poate stii tu ceva si altii nu? <span class='edit'>9 Sep 2009, 15:13:</span> citatiile sunt simple. doar citatii. fie in cauze civile fie in cauze penale. atata timp cat nu este deschis un dosar penal nu pot fi aplicabile prevederile art. 198 c. p. p. bafta tuturor. This post has been edited by benkenobi: 9 Sep 2009, 14:14 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
dar nu se gaseste un avocat care sa zica ce se poate intampla....si de ce nu...sa vina chiar pe 14 atunci cu voi....sa vedeti ce fata face politistul...din cate imi amintesc eu ai dreptul la un avocat....
This post has been edited by Vallybz: 9 Sep 2009, 14:49 |
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Gasesti oricand un avocat dispus sa te insoteasca; dar te costa mai mult decat o eventuala amenda...
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu are sens sa te duci cu avocat, daca vezi ca te incrimineaza pentru ceva... atunci poti sa ii spui imi rezerv dreptul de a da declaratia in prezenta unui avocat.... Pentru ca altfel te aranjeaza bine un politist.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
incearca si ei sa te indimideze.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(benkenobi @ 9 Sep 2009, 14:00) daca mai esti si la drept si sustiii ca asta este o citatie intr-un dosar penal, atunci imi este frica sa ma gandesc ca ai putea vreodata sa profesezi ca avocat sau , doamne fereste, ca anchetator. ![]() Daca nu stii cum se preda in Romania, pot sa-ti fac un instructaj (si am terminat si ASE-ul deci am experienta din mai multe locuri). NU se pune accent pe aspecte practice, am facut la Penal infractiune din codul penal, analiza infractionala, iar la procudura penala am luat frumos cu partile, institutiile, principiile tot tacamul iar la criminalistica procesele de verbale de cercetare la fata locului, recunoastere NICAIERI nu ni s-a prezentat concret o decizie, o citatie sau orice act administrativ in cadrul profesiei. Tot ce-am vazut a fost schematic si ce-am vazut cand taica-miu a fost implicat intr-un proces penal. Cam atat. Mi-am facut "mea culpa" dar e greu din facultate sa inveti toate aspectele PRACTICE cand inca nu ai toate aspectele teoretice bine inradacinate si nici activitatea profesorilor nu e chiar.. stimulanta. Si imi pare rau sa te dezamagesc dar in cativa ani voi profesa meseria asta, asa ca ia-ti masuri de precautie ![]() This post has been edited by Executron: 9 Sep 2009, 19:12 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
Si imi pare rau sa te dezamagesc dar in cativa ani voi profesa meseria asta, asa ca ia-ti masuri de precautie ![]() [/quote] si fiul meu este anul 4 la drept. stiu cat invata si ma ingrozesc sa stiu ca viitorul tarii sta in mainile unora ca el. ![]() masuri de precautie zici? stai linistit. sper numai sa nu devii coleg cu mine. bafta la examene. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(benkenobi @ 9 Sep 2009, 20:34) si fiul meu este anul 4 la drept. stiu cat invata si ma ingrozesc sa stiu ca viitorul tarii sta in mainile unora ca el. ![]() Daca tot am inceput offtopicul. [ Sa stii ca sunt si "lichele" dar sunt si oameni f. hotarati care sunt hotarati sa invete si sa faca ceva. In alte domenii sunt mai mari probleme, crede-ma. La ASE e MUUULT mai multa indolenta decat in domeniul juridic, din punct de vedere al absolventilor. Acolo chiar este 0 chef de a invatat si iesi de pe "poarta" facultati cu 0 cunostinte practice. Cat despre colegi, daca esti in Barou, nu as exclude posibilitatea, daca esti la INM/Notari/Executori sau Administratie Publica probabil ca nu ![]() ] In ceea ce priveste chestiunea "ce faceti voi acolo de va tot priviti daciile", desi n-am fost niciodata la Dacia Club Meeting, am experienta cu intalnirile forumurilor si nu pot sa zic ca sunt f. tehnice (desi mi-as dori). Rezolvarea problemelor tehnice la masini a intrat in plan secund, in principal intalnire sunt o ocazie de a vedea ce mai oameni pe care nu i-ai vazut de ceva timp, o ocazie de a discuta subiecte f. diferite cu oameni diferiti care au o pasiune comuna (se fac bisericute ca in orice grup mare) intr-o atmosfera placuta... Chiar nu stiu de ce asa surprinzator. This post has been edited by Executron: 9 Sep 2009, 20:59 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg ce atata bataie de cap pt nimic.
Te duci acolo si le spui ca tu nu ai nicio treaba si erai in terasa in parc. asta e motivul pt care masina s-a aflat in zona aia in intervalul orar respectiv. adio si la revedere. astea sunt doar modalitati ieftine de intimidare. In alta ordine de idei ce se intampla pe la carol nu e tocmai ok. evident nu sunt de vina cei de la dacia club insa se strang tot felul de lesinati cu bmw-uri si alte cazane din 1900 toamna care se dau in spectacol pe acolo. Pt cine frecventa acum 2-3 ani parcarile de prin centru (pescarus, victoriei) cam asa era situatia si pe acolo; insa cu timpul "racerii" au fost alungati de acolo de baietii care se saturasera sa dea cu subsemnatul pe la udriste din cauza lor. asa ca mai nou se strang pe la carol si am mai vazut pe la metro berceni, in parcare. Chiar daca am vazut ca stati mai departe de "racerii" aia pt capetele de creta e tot aia si cadeti aiurea la mijloc. cred ca ati putea lua in calcul sa schimbati locul de intalnire. la kiseleff (unde a fost anul trecut patinuarul artificial) sau la pescarus e aproape mereu gol. la victoriei e mai mereu plin si in general masini ff scumpe dar baietii sunt de treaba, desi multi au de la 200-300cp in sus nu vezi niciunul sa se dea in spectacol. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@ Boris........n-ai de pierdut decat timp si mai mult ca sigur ca o sa te enervezi un pic.........dar du-te si vezi ce vor.
@ Victoras......vino si tu la intalnire,s-ar putea sa iti placa....... @ Bossake.......cam greu cu schimbatul locatiei.......s-a mai incercat asa ceva. Oriunde te-ai duce,vin sa te filmeze. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Attached thumbnail(s) 127.jpg ( Size: 17.7k ) Number of downloads: 527 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar citatia aia e valabila daca nu scrie in ce calitatea te cheama la politie?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
C@talin |
![]()
|
aia e ptr cine pune botu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Baieti, eu zic sa va duceti si sapunul cu voi, ori pentru funie ori ... vedeti voi!
![]() Acu' pe bune, ce pot sa faca in afara de irosit timpul? Suspiciunile trebuie argumentate pentru a deveni acuzatii iar acestea trebuie dovedite pentru a deveni sanctiuni. Au si ei de-a face cu diversi ciudati (care se intalnesc sistematic sa manance seminte si sa bea sucuri ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca militienii nostri au luat model de la Lazarus,si orice l-i se pare "suspect",ba chiar as putea spune ca unele chestii sunt suspect de suspecte =))
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Daca noi suntem pt ei"diversi ciudati care mananca seminte si beau sucuri" ,propun sa ne montam si noi camere pe masini
![]() Deci,care vine diseara la intalnire si are camera este rugat sa o aduca,sunt bune si aparatele foto......si cand vin domnii sa isi faca "datoria"...........sa le facem o primire calduroasa. Scuze de off-topic. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
benkenobi |
![]()
|
QUOTE(Boris08 @ 11 Sep 2009, 08:28) Cred ca militienii nostri au luat model de la Lazarus,si orice l-i se pare "suspect",ba chiar as putea spune ca unele chestii sunt suspect de suspecte =)) te "suspectez" ca ai dreptate. ![]() du-te pe pustii. ai aruncat o piatra in balta si o suta de insi sar s-o scoata. acum facem teoria chibritului? se duce sau nu, este treaba fiecaruia. daca te duci nu uita sa-ti pui in esapament borla in dos, ceasuri de logan pe mana, folie carbon pe fata si un autocolant cu inscriptia " dacia club.ro" pe frunte. ![]() dar ai grja cand intri in sala aia sa nu faci "cerculete". ![]() |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
QUOTE(Boris08 @ 7 Sep 2009, 18:45) Man ma crezi asa fraier??? pai are stampile man.... nu e teapa,plus de asta ca au mai primit si alti forumisti.... Nu am de ce sa te cred fraier pt ca nici macar nu te cunosc. Stampile se pot face ,se pot folosi stampile si cu semnatura,daca cineva vrea sa faca misto. Poate m-am grabit eu un pic cand am zis ca a facut cineva misto pt ca am luat citatia ca atare si apoi am vazut ca e modificare la nume. Citatia nu este penala. Astfel de citatii se folosesc pt a chema oamenii la sectiile de politie pt anumite probleme,in cazul tau ,le este mai usor pt ca nu se pot baga intre voi cand va intalniti la Carol. Probabil cand te vei duce,daca te vei duce,o sa-ti aplice vreo amenda pt tulburarea ordinii si linistii publice sau vor dori anumite informatii despre terte persoane care isi fac veacul in zona. Referitor la amenda aceasta se poate contesta fara probleme cu ajutorul unui martor la tribunal. Daca nu te consideri vinovat de cele care iti sunt puse in carca nu semnezi nimic si faci contestatie. This post has been edited by romanvs: 11 Sep 2009, 17:31 |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
draculafly |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 25 March 08 ![]() |
ce penibil! va dati zmei la reuniuni iar atunci cand va trimite "organul " o pseudocitatie va intra spaima in oase
![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
benkenobi |
![]()
|
QUOTE(draculafly @ 12 Sep 2009, 14:08) ce penibil! va dati zmei la reuniuni iar atunci cand va trimite "organul " o pseudocitatie va intra spaima in oase ![]() ![]() ce tare esti.. deja ma uimesti. avertisment scris zici? asa cunosti tu OG2/2001? sau nici macar nu stii ce este aia? vad ca te dai mare la apa mica. mai bine lasa-i pe cei care au primit citatii sa-si vada singuri de treaba. cred ca sunt satui de "sfaturi" care de care mai "profesioniste". mai bine asteptam sa vedem ce iese din tot acest circ si apoi mai vedem. seara faina |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
kamelot |
![]()
|
![]() the chariot Group: Members Posts: 140 Joined: 14 June 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() La bmw se strang cate 40 de masini vinerea pe platoul de la Academia Militara si nu a zis nimic nici un copoi. Foarte ciudat si deranjant cel putin... |
--------------------
BMW
seria 3 - coupe
1997 - 318is 140CP manelist? nici pe departe...doar 140CP
|
|
C@talin |
![]()
|
Wuee ce am alergat azi de jandarmi sa nu dau cu subsemnatu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
puiu82 |
![]()
|
QUOTE(draculafly @ 12 Sep 2009, 14:08) ce penibil! va dati zmei la reuniuni iar atunci cand va trimite "organul " o pseudocitatie va intra spaima in oase ![]() ![]() Ai fost la intalnirile noastre? Daca nu stii cat de "zmei"suntem noi,de ce vorbesti aiurea? Halal! Pt cei care nu stiu,nu cred sau nu vor sa creada:NU FACEM LINIUTE,NU FACEM DRIFTURI,NU FACEM BURNOUT,NU FACEM GALAGIE,SI ASTA NU PT CA NU AM PUTEA SAU NU AM AVEA CU CE... Care sunt bazele pt citatii si convocari la politie? Cine e penibil acum,domnule(doamna) Draculafly?? ![]() Bafta! P.S. 99% din grupul nostru nu mai depind de mult timp de "mamica si taticul". This post has been edited by puiu82: 13 Sep 2009, 09:16 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
QUOTE(draculafly @ 12 Sep 2009, 13:08) ce penibil! va dati zmei la reuniuni iar atunci cand va trimite "organul " o pseudocitatie va intra spaima in oase ![]() ![]() esti trist ![]() ![]() This post has been edited by Rafi: 13 Sep 2009, 12:57 |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 05:07 |