furtune crapate ( pericol mare)
![]() ![]() ![]() |
furtune crapate ( pericol mare)
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
salam_09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 18 February 09 ![]() |
Va salut din nou cu aceeasi problema, deci in septembrie am schimbat furtunele iar ieri la itp erau crapate. Intrebarea mea este pot sa la dau cu ceva pe deasupra cu banda izolatoare pentru ca data trecuta cand am schimbat, a trebuit sa schimb si strierul ptr ca s-a dus filetul si nu as vrea sa se mai intample inca odata lucrul asta. Va rog ajutati-ma cu idei , va multumesc tuturor
|
--------------------
dacia
dacia
1310 li 1993 dacia injectie 2001
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
Astazi urmeaza sa montez noile racorduri "semperit", par destul de ingrijit lucrate, stratul de protectie nu mai are rizurile alea de-a lungul furtunului ci e neted, a costat 10 lei/buc si sunt facute la Cluj (conform etichetei).
De arteca nu aduc nenorocitii nimic, iar alea TRW au un pret de te doare mintea... |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
Revin dupa 4 luni cu pareri de mama pentru cei ce produc acele racorduri "semperit". Azi am ridicat masina pe elevator pentru o interventie la tobe si niste verificari de rutina; toate bune si frumoase pana ajung la partea dreapta unde am constatat ca pe racordul flexibil e prelins lichid de frana, mai exact curge pe la imbinarea cauciucului cu partea metalica dinspre conducta. Chestia e ca nu curge decat de ieri dupa-masa/azi dimineata ca ieri am deschis capota sa verific toate nivelurile si erau toate in regula inclusiv lichidul de frana. Dupa vizita de sub masina m-am uitat si la nivel in pompa si intr-adevar era putin scazut fata de ieri.
This post has been edited by nelu_1985: 15 Jun 2010, 19:17 |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
tichondrius95 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 21 February 09 From: Onesti , Bacau ![]() |
SCHIMBALE!
|
--------------------
2 x DACIA 1310
2 x Berlina 1310
1983 Rk CN4 1.4, 5+1 / 1997 CN 3 1.4 , 5+1
- BC02XXX / BC07XXX
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Problema e cu ce? Am cumparat eu 2 tipuri si nu sunt bune niciunele. Unele nu se potrivesc la filet, au pasul mai mic putin ,iar celelalte nu se "pupa" bine cu conducta de la pompa. Pe primele am dat 25 ron/buc iar pe celalalte 8 ron/buc ... mama lor de hoti...
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Marcel_K |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 11 March 09 ![]() |
Eu am luat de la UNIX cu 13 lei, acum sa vedem cat tine.
|
--------------------
Dacia
1310
1998
|
|
0000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 338 Joined: 18 June 08 From: Rm Sarat ![]() |
Alte pareri pentru acest topic..si am aceiasi problema mereu. Stiti cumva alti producatori pentru aceste racorduri?
|
--------------------
dacia
1310
1990
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
am gasit niste racorduri de frana la Unix. Zice ca sunt marca Unix. A pus cineva din astea?
Sunt bune de ceva? De Arteca jilava stiu si eu asa ca nu mai e nevoie sa mentionati. |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
iulica89 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.265 Joined: 6 August 08 ![]() |
Am eu de la Unix de ceva timp si nu am avut probleme cu ele-te vor tine cel putin 3 ani.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 MLS
- PH 10 SIA Iulian
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:41 |