Inlocuire arcuri fata DACIA clasica
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire arcuri fata DACIA clasica
adrian.petrov |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
2004 -1.9 DIESEL , 2004 1.6 16V BENZINA ;
- B Nu poti face supa de PUI, daca pui numai gainat de pui
|
|||
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Se gasesc in targ la vitan acelel prese
![]() Ideea este ca este cam mult de desfacut daca vrei sa schimbi arcurile. |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Mai tizule ( Adrian_Boy ), am fost in Vitan si am intrebat de asa ceva si mi-au spus ca nu mai gasesc pt.ca sunt "home made" si cine le facea nu poate sa emita factura si astfel nu pot fi comercializate .
Nu pot sa gasesc decat sambata sau duminica in talcioc, sau la cineva care nu mai are nevoie de aceasta presa. Acum cativa ani , mi-am ajutat un amic sa isi monteze respectivele arcuri ( deci am fost in mana cu asa ceva - nu sunt chiar strain ), dar a imprumutat-o a ajuns pe la tara si s-a pierdut . Sunt sigur ca voi face la un fel si imi voi revolva problema asta inveun fel , nu stiu cum dar sigur o voi face. Oricum multumesc pentru sfat si sustinere . ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
Vindea userul Minel la bursa asa ceva, iar in targ sigur exista ceva cu care sa scoti arcurile, la acele magazine cu piese noi, inclusiv duminca cele facute home-made
![]() Se pot scoate si fara presa, le legi bine cu sarma(dar nu recomand), la pus e mai greu pentru ca-ti trebuie presa cu siguranta pentru a le comprima. |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
la scos le legi cu o sarma tare si cand le pui pe cele noi te duci langa un stalp din ala de iluminat si cu o ranga teapna le comprimi si legi cat mai strans cu sarma;le montezi si apoi tai sarmele;dar ATENTIE!!! mare era sa raman fara dinti odata tot din cauza asta;
Cel mai bine ceri dimensiunile cuiva aici pe forum si iti faci o presa la un strungar ceva ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
Multumesc TIZULE de informatie, MINEL a vandut-o si cel care a luat-o nu este de gasit desi este din Bucuresti, in ceea ce priveste observatia lui Baranga vreau sa ii spun ca " imi sta bine cu dintii in gura " - nu o sa fac niciodata nici o improvitatie - pt. ca s-ar putea sa nu mai pot sa o fac si a doua oara.
Caut incontinuare o presa ca in cartea de service DACIA . O zi excelenta " atat cat se poate " la toata lumea. ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
ment |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 June 08 From: Bucuresti, Diham - Morarilor ![]() |
Vezi ce am zis aici legat de presa de arcuri
![]() Si mai am vazut in lista la http://www.daciaclub.ro/-VAND-piese-DACIA-...45584-s120.html - Presa demontat arcuri fata Dacia ---------------------------50ron This post has been edited by ment: 3 Sep 2009, 19:56 |
--------------------
Dacia
1310
1989 unu.trei dat pe ulei :D..
1984 Golf Mk2 GTi 1.8 2007 Kia C'eed 1.6 CRDi |
|
adrian.petrov |
![]()
|
Multumesc MENT, ORICE PRESA CUM ESTE ACUM IN AUTOVIT acea "gen" gheara la 60-70 ron nu sunt bune la DACIA clasica ( adica de dat jos arcul il dai chiar si fara sa il comprimi - compromitand amortizorul - in caz ca vrei sa il schimbi )- il desfaci pur si simplu si te feresti sa nu te loveasca.
Problema apare la montarea arcului nou - SI ACOLO INCEPE SA SE COMPLICE TREABA . In ceea ce priveste presa aia deja am achizitionat-o ( mai este pe http://forum.4tuning.ro/493-anunturi-auto-...cia/page-4.html ) unde ma regasesti si pe mine - si sunt dezamagit pentru ca nu merge ( cand forta arcului la comprimare s-a egalat cu forta de frecare a axului principal al presei a inceput sa se invarta in gol - am incercat sa il rigidizez / nu am reusit ; dar am reusit sa stric filetul principal - si am pus-o de mamaliga ). Am incercat dar nu a iesit cum vroiam, incaodata se adevereste ca TREBUIE SA LUCREZI CUM ITI SPUNE CARTEA TEHNICA , daca vrei sa ai rezultate . Multumesc ca ti-ai pierdut timpul cu mine si mi-ai dat un sfat. Astept incontinuare SUGESTII si eventual apare deundeva o presa ca cea din poza. ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
Mi-am rezolvat problema, catre grup moderatori - se poate sterge.
Toate bune . |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
Nu se sterge ca mai citim si noi .... asa mai invata omul
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 04:48 |