Turbina pe DSN, A incercat cineva sa-si puna turbina???
![]() ![]() ![]() |
Turbina pe DSN, A incercat cineva sa-si puna turbina???
Antrax |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 8 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
- TN 08 UNB Dacia Super Nova 1,4 MPI. Membru RR
|
|||
Bytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti ![]() |
uita ca ai avut vreodata gandul asta..mi-ar trebui 2 pagini sa-ti explic ce si cum si de ce, asa ca uita
|
--------------------
Renault
12
- B-22-MZN also...BMW E28 524TD, Ford Capri MK3 V6 2.8i Flame Edition, Oltcit Club '83 38000km, Dacia 1310 rea
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 14 Apr 2005, 12:31) pai am vazut un compresor pe o supernova care cam tragea despre turbina e fff mult de munca dar se poate daca ai fff multi bani. a muncit mult la compresor si a facut modificari majore sub capota, care au ajuns pana in portbagaj (bateria). compres. de la mercedes 2000 kompressor injectie + calc. de la un G40 rezultat motor puternic... dar cam atat. trebuie lucrat fff mult in celelalte parti This post has been edited by motorsport_2005: 18 Apr 2005, 10:09 |
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
Antrax |
![]()
|
Fi te rog mai explicit motorsport 2005. In ce consta compresoru ala?? Cam cati cai iti da?? Merita facuta chestia asta?? Si cum pui compresoru ala?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
Kompresorul face cam acelasi lucru ca si turbina, doar ca are alt mod de functionare.
Turbina este actionata de gazele de evacuare, care o invart......pe cand kompresorul este actionat de o curea. Ambele baga aer fortat in admisie. In mare...asta fac.Detalii gasesti peste tot. |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Antrax @ 18 Apr 2005, 13:18) Fi te rog mai explicit motorsport 2005. In ce consta compresoru ala?? Cam cati cai iti da?? Merita facuta chestia asta?? Si cum pui compresoru ala? pai din punctul meu de vedere nu se merita cam 40-50 de cai depinde de mai multe dar te complici rau de tot in ce consta? pai un compresor actionat de distributie injectoare mai mari, rampa pt. ele tubulatura o gramada... multe alte repozitionari si reamplasari si are cuplu imens... dar se coplica rau lucrurile... o sa ai daca ajungi pana aici probleme mari cu pistoanele, setul in general se cam crapa... si unde am vazut, s-au spart mai multe ... This post has been edited by motorsport_2005: 18 Apr 2005, 17:29 |
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
Antrax |
![]()
|
m-am cam razgandit in legatura cu asta. Nu vreau ca atunci cand mi lumea mai draga prin oras si ma iau la intrecere cu unu sa-mi crape tot motoru
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
QUOTE(Antrax @ 18 Apr 2005, 18:01) m-am cam razgandit in legatura cu asta. Nu vreau ca atunci cand mi lumea mai draga prin oras si ma iau la intrecere cu unu sa-mi crape tot motoru ![]() vezi ca tobele si filtrul nu te ajuta astia mint rau de tot despre ele cipul dupa parerea mea e cam caca maca daca vrei sa fuga sn-ul mai bine incearca o axa cu came, dar nu prea tare ca rupe motorul si niste injectoare cu debit marit de calibra sau espero 1.8 si poate un cip nu costa mult dar e totusi riscant mai intai sfatul meu e sa faci daca ai bani de bagat, suspensiile cat priveste turbina se poate monta cu ceva sacrificii una de 1.9 dti de renault cu o axa alpine aspirat castigi cativa caluti reali nu ca la cip, creste si cuplu si pt inceput o sa fi multumit! ah, sn-ul cu compresor dadea cu bara spate de pamant la inc ca n-avea suspensii, asa ca... This post has been edited by motorsport_2005: 18 Apr 2005, 18:12 |
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Domnilor, va rog sa ramaneti ON topic.
Aici se discuta NUMAI DESPRE turbina/compresor pe DSN .. pentru axe cu came, suspensii si altele aveti alte topicuri .. OK ? |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
stie cineva unde as putea sa-mi decomprim motorul?
sau mai bine zis cine m-ar putea ajuta? |
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 01:40 |