Stopuri topite
![]() ![]() ![]() |
Stopuri topite
Diana |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Probabil baietii iubitori de luminite sclipicioase si-or fi pus becuri de 20 W la pozitii.
Multa lume ingnora sau uita ca e o legatura directa intre numarul de watti(amperi) si degajarile de caldura. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Asta pana cand o sa-i traga unu un sut in fund ca nu si-a dat seama ca a franat. Doar ca, majoritatea masinilor au becul comun atat pt stop frana cat si pt pozitie. Deci, nu are cum sa monteze un bec cu doua filamente de 21W. Doar sa le inverseze. Poate era cel de ceata...
|
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
eu cred ca difera plasticul de la una la alta... am observat la multe modele mai noi , de cand a aparut 1.9 D , stiu ca au facut dupaia si stickeru ala 1.4mpi ... a mea e simpla , primu model din 2003 , luata in aprilie nu prea avea nimeni atunci , a mea nu are nimic decat ca sa crapat unpic sus unde se inchide hayonul "asa e la toate" a vecinului meu la fel , doar ca la becu de lumini + frana sa facut un "U" vizibil , parca s'a tras inauntru plasticul
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Asa se face. Doar nu credeai ca s-a topit plasticul de tot.
Eu nu am probleme. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
b97zai |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 16 June 09 From: Bucuresti ![]() |
nici eu nu am probleme si masina este din 2004
|
--------------------
Skoda
Fabia II
2010 Trend
- B 251 RZV nimeni nu moare virgin, viata i-o trage fiecaruia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 02:36 |