Masina noua in jur de 15000E
![]() ![]() ![]() |
Masina noua in jur de 15000E
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Hyundai Accent 1.5CRDI e aprope 14000E cu toate taxele. Eu vreau sa nu depaseasca 11000E.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
zack |
![]() ![]()
|
![]() Cel' incapatzanat Group: Members Posts: 95 Joined: 22 March 05 ![]() |
daca ai posibilitatea de a face un leasing....te duce mai putin accentul !! ai mai putea sa iei un chevy kalos\lacetti.
|
--------------------
chevrolet
1.4 16v
2005, full
- nu zic :)) [COLOR=blue]!!! Drive Safety !!!
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
QUOTE(St @ 30 May 2005, 21:54) Cum s-a redus bugetul, a fost o "mica" problema si s-a cheltuit aproape 3000E saptamana asta se va comanda cel mai probabil Fiat Albea Star 11000E full options. mai dati voi alte variante plauzibile+argumentare in afar de Skoda Fabia deoarece: 1.la banii astia ofera prea putin: 2.Design.... Din cate am citit eu fiat albea consuma in draci(varianta pe benzina)...Deci daca isi ia diesel poate merita ,insa benzina nu prea cred.Mai bine clio 1.5 dci 80cp. |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Doru @ 31 May 2005, 22:42) Din cate am citit eu fiat albea consuma in draci(varianta pe benzina)...Deci daca isi ia diesel poate merita ,insa benzina nu prea cred.Mai bine clio 1.5 dci 80cp. Producatorul zice 9.4L/100 in oras 7 mediu si 5.7 in afara, dar cel de la Dealer a zis ca el cu o Albea obtine 8.5-9 L(oras Tragoviste). |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
La noi , Albea se comercializeaza numai pe benzina. Cica la turci e si diesel!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
la 15 000 CLIO ? megane 2 ? adica masini fata de hyundai si chevi ...
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
omule baga-te la un SH din import
iti poti lua un VECTRA sau un MONDEO...n-au mai mult de 3 ani...si 60.000-70.000 KM...arata SUPER ![]() This post has been edited by Fan3: 1 Jun 2005, 21:12 |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
zack |
![]() ![]()
|
QUOTE(Fan3 @ 1 Jun 2005, 21:12) omule baga-te la un SH din import iti poti lua un VECTRA sau un MONDEO...n-au mai mult de 3 ani...si 60.000-70.000 KM...arata SUPER ![]() mai bine isi ia o masina noua, masina noua e noua ![]() (intrebare de baraj)voua ce va place mai mult ?? un chevrolet lacetti 4usi full sau un megane sedan full ?? in 11 mii euro.....mai bine isi face leasing la un ford mondeo ![]() |
--------------------
chevrolet
1.4 16v
2005, full
|
|
St |
![]()
|
Pt. Fan3. Masina trebuie sa fie NEAPARAt noua! Nu-ti place sa sti ca tu esti primul...(care conduce masina aia si o foloseste cum vrea el)? Decat sa sti ca a fost la cine stie ce persoana care cine stie ce a facut cu masina si prin ea?
Pt.zack se exclude credit sau leasing. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
St |
![]()
|
Gata, s-a comandat acum vineri Fiat Albea Star, pret final 13000E, dupa reducerea de 2%.
Echipament: Geamuri electrice fata si inchidere centralizata Aer conditionat RadioCD integrat Scaun sofer cu reglare mecanica pe inaltime Oglinzi retrovizoare actionate electric Volan reglabil pe inaltime Tetiere anterioare reglabile pe inaltime Tetiere posterioare (2 buc.) Faruri cu halogen Proiectoare ceata Comanda deschidere portbagaj din interior Sistem Follow me home Maner sustinere latura pasager fata / spate Siguranta: Airbag sofer Servodirectie Centuri de siguranta anterioare autorulante reglabile pe inaltime Centuri de siguranta posterioare autorulante Sistem antiincendiu Sistem antifurt 2 tetiere bancheta spate ABS Airbag pasager dreapta fata Vopsea metalizata Astea sunt cele mai importante dintre echipamente, mai erau si altele... This post has been edited by St: 8 Jun 2005, 20:05 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Sa o stapanesti sanatos ... asteptam poze
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
Opel Astra Classic 1,7 dti. Facut la mama lui in Germania, Rannelheim parca (nu stiu sigur, mi-a zis un prieten) cu mana de lucru, materiale si materie prima Made in Deutschland.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai acum iar s-a modificat? de la 11000 la 13000 ? Ai luat vreun credit de 2000 euro ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
![]() Pe la 11000 euro tot Fabia e mai solida , chiar daca Accent da garantie mai mare. Am intrebat un prieten de la RAR ce masina noua sa-mi iau . Renault ? - Au frane si gadget-uri diverse, dar motor si mecanica proasta Fiat ? -In nici un caz ! Poate cele mai proaste masini europene ! Ford ? -Du-te in America dupa piese ! Hyundai ? - lipsa dotari , taxe vamale , nu au service-uri bune in Iasi Citroen ? - tocmai s-a desfiintat service Citroen in Iasi , cel mai apropiat la 200 km la Focsani ! Peugeot ? Prea scumpe pentru lipsa de calitate si siguranta , tocmai au murit 4 insi intr-un Peugeot 307 SW pe soseaua Tg.Frumos-Harlau dupa o ciocnire cu un cap de pod la 80 km /h Si atunci ? ( am intrebat eu ) ![]() Ia-ti o masina , orice marca , dar fabricata in Germania ! Adica Mert , Audi , BMW, etc ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai vroiam sa te intreb in ce sens spunea nu e bun motoru la Reno, dar vazand ca te trimite in America dupa piese Ford, mi-e clar ca avem de-a face cu alt "meserias", impresie confirmata dupa parcurgerea intregului post. Vb de el, nu de tine.
PS Fa-ti pomana cu el si spune-i ca Fordu e fabricat si in Germania. Sau poate stie el ceva ce nu stiu eu? This post has been edited by Cornel001: 9 Jun 2005, 21:32 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
zack |
![]()
|
ai dreptate ca la mecanica sunt proaste! mia bine zis nu sunt proaste.....ci sensibile! megane II are probleme cu articulatiile la fel si clio, iar clio are probleme cu motorul pe motorina....cu injectorul....
|
--------------------
chevrolet
1.4 16v
2005, full
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=20663
Uite ce se poate lua in banii astia. Clio a avut probleme la seria Alyzee de la Symbol. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
St |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 8 Jun 2005, 20:29) Mersi, masina nu e pentru mine, ci pentru tat(eu mai am ceva pana sa am carnet)-am intrebat ieri la dealer si a zis ca pe 16 iunie masina pleca din turcia, deci mai e de asteptat . MAi greu cu pozele ca n-am aparat foto digital.. QUOTE(Cornel001 @ 9 Jun 2005, 18:06) Am scris eu gresit pret final=10300E dupa reducerea de 2%. This post has been edited by St: 10 Jun 2005, 16:26 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
St |
![]()
|
Intre timp masina are aprox. 9500 km . Si singura problema este ca a inceput sa scartaie putin usa stanga spate. Sunt tare curios cat o sa coste prima revizie(10.000km) la care se schimba uleiul(altceva nu se face). Problema este ca se facae la service seat(in tragoviste nu este service AutoItalia, asa ca au facut contract cu cei de la Seat)
Daca cineva are intrebari astept pe PM sau aici. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 1 Jun 2005, 20:22) No shit QUOTE(thunder @ 30 May 2005, 23:40) Megane II nici mort ... am un amic care are la servici 6 bucati ... si toate sunt vai de capu lor. Le tine pe rand in service: troncane, scartaie, ABS defect la 2 din ele, la una i s-a rupt un brat pe la suspensie (si nu a dat cu ea intr-o groapa), computer de bord schimbat la una iar la alta nu l-a schimbat inca. Asta ca sa nu ma obosesc eu prea tare ![]() |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
zack |
![]()
|
de ce nu?! ford...
au si 4 ani garantie ![]() mondeo : http://www.ford.ro/index,18,235 focus : http://www.ford.ro/index,16,120 focus c-max http://www.ford.ro/index,17,158....are si oferta...platesti cu 2500 euro mai putin (http://www.ford.ro/index,67) ai mai putea achizitoiona un chevy lacetti...care e foarte misto din toate punctele de vedere ![]() |
--------------------
chevrolet
1.4 16v
2005, full
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Ce rost mai are sa postati aici cand omu deja are masian de un an?
![]() <<QUOTE(GeorgeB @ 1 Jun 2005, 20:22) la 15 000 CLIO ? megane 2 ? adica masini fata de hyundai si chevi ... No shit QUOTE(thunder @ 30 May 2005, 23:40) Megane II nici mort ... am un amic care are la servici 6 bucati ... si toate sunt vai de capu lor. Le tine pe rand in service: troncane, scartaie, ABS defect la 2 din ele, la una i s-a rupt un brat pe la suspensie (si nu a dat cu ea intr-o groapa), computer de bord schimbat la una iar la alta nu l-a schimbat inca. Asta ca sa nu ma obosesc eu prea tare >> Ce-mi place cand se ataca oamenii cand le critici masinile ![]() ![]() This post has been edited by TheSaiLor: 16 Jan 2006, 00:42 |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
dam stingerea...
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 16:33 |