Becuri semnalizatoare fata, becuri albastre
![]() ![]() ![]() |
Becuri semnalizatoare fata, becuri albastre
BogdanF |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Eventual cat costa amenda pentru montarea unor semnalizatoare care nu sunt albe sau galbene...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Si pana la urma ce folos ai daca sunt albastre sau verzi...etc. ?
|
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Se gasesc in targ, le vazui eu cu ochisorii mei... Da nu-ti pot zice de costuri, ca nu m-a interesat...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Se amendeaza mai orice schimbare de culori la orice becuri ale masinii (presupun ca plafoniera face exceptie). Deci farurile +pozitiile +proiectoarele de ceata +marsalierul +iluminare numar = albe; semnalizatoarele = galbene; franele = rosii.
Sunt si anumite distante minime la care trebuie sa "bata" aceste becuri, dar nu le stiu pe de rost. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Parca la semnalizare ai voie si cu rosu. Farurile si pozitiile trebuie sa bata ... mai bine zis sa fie vizibile de la o anumita distanta. La semnalizare nu scrie nicaieri.
Am vazut un GMC (tanc 4x4) negru intr-o noapte cu semnalizare rosie pe oglinda ... arata superb This post has been edited by thunder: 10 Mar 2005, 22:38 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
becurile alea colorate sunt ieftine...in Iasi e vreo 10.000 de lei unul asa ca prin Bucuresti tre sa fie mai ieftine
![]() o solutie mai buna ar fii cele cu leduri care nu-si pierd proprietatile in timp ![]() ledurile sunt ceva mai scumpe...in jur de 80.000 setul de 2 bucati...(albe, albastre, etc) |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:25 |