ulei motor!
![]() ![]() ![]() |
ulei motor!
kap00ne |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 5 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza europa
- B 83 ENA salut
|
|||
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, are. Are un ulei superior celui semisintetic !
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
kap00ne |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 5 November 04 ![]() |
imi cer scuze ca sunt asa disperat si va multumesc fff mult de ajutor
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza europa
- B 83 ENA salut
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
nu e vorba daca merita sau nu. de exemplu dupa mine merita cel mai bun ulei. problema e daca e bun pentru motor un asemenea ulei. s-a mai discutat problema de multe ori. exista pericolul sa ai probleme cu simeringurile. mai bine incerci un 5w40, cum a zis florin.
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar 10w40 ce are? scame??!?!
![]() Eu sunt de parere ca trebuie totusi sa pui ce zice fabricantu' in motor (adica 10w40). Ala sintetic sau alte d'astea pot face rau. Sunt si 10w40 destule si unele chiar bune - s-a discutat intr-o veselie pe forum problema... |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
- ---- Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Cât timp ești în garanție ești obligat să pui "sifonul" ăla al lor de ulei. După aia e treaba ta!!!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragOn @ 31 Mar 2005, 08:55) Ba nu! In garantie, dupa ce m-am prins ce calitate are "sifonul" cum bine ii spui tu, am pus valvoline si nu au comentat! (bine, la inceput au facut gat, dar dupa ce i-am amenintat cu VC mi-au spus ca e ok ![]() |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
- ---- Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar ce folos sa mergi un an si jumatate sau 100.000 km cu "sifonul" lor de ulei si dupa aceea sa pui unul bun. Cred totusi ca "sifonul" nu e chiar asa rau, altfel dupa iesirea din garantie poti sa-i pui si ulei sfintit ca tot degeaba.
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AVT @ 31 Mar 2005, 09:57) Ba nu! In garantie, dupa ce m-am prins ce calitate are "sifonul" cum bine ii spui tu, am pus valvoline si nu au comentat! (bine, la inceput au facut gat, dar dupa ce i-am amenintat cu VC mi-au spus ca e ok ![]() Te-au lăsat să pui ce vrei tu pentru că faci pe riscul tău! A se citi cartea de garanții! MĂCAR! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:59 |