DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

> un golf 4, tedeist convins

twingo_buc
post 28 Dec 2009, 18:18
Post #91

fost twingar

Group: Members

nu`mi dau seama daca a fost sarcastic sau nu postul tau.....daca nu dc sunt praf la interior si la partea mecanica? io am o masina SH luata din luxemburg care nu e praf din nici un pct de vedere. Sa fim seriosi mi se pare deplasata mentalitatea cu masinile SH. Acum nici nu sunt adeptul cazanelor...acelor bmw ursulet care sunt vai de capul lor si Golfuri 3 care pica pe sosea (sunt si exceptii). Dar om poate vrea un confort in care prefera sa aiba un scaun incalzit si un plus de putere decat sa isi ia o masina noua cu putine dotari care nu i`ar oferi confortul care il cauta.

--------------------
mitsubishi colt CZ3 1.1 75CP 2008 MOTION - B8x8BBB
fost twingar si fost TDI-st
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
twingo_buc
post 10 Feb 2010, 16:03
Post #92

fost twingar

ehhhhhhhhh revin si eu odata cu zapada, da nu cu vesti bune. Am dat aici la mine in Comuna pantelimon de un meltean cu un Mercedes 190E sau cum o fi care cand a trecut pe langa mine i`a patinat dosu` si m`a lovit lateral. nu prea rau, mi`a zgariat usa cap coada un pic aripa pe spate si un pic oglinda. Faza sta in felul urmator el a fugit de la locu accidentului n`a stat nu nimic. Stiu sigur ca e de pe aici ca l-am mai vazut, o sa ma duc la politie dar faza e urmatoarea, daca el nu vrea sa-mi dea asigurarea chiar daca politia il obliga, sau nu se va prezenta deloc la politie, ce pot face?

--------------------
+
hitman1234
post 10 Feb 2010, 16:13
Post #93

Bringing secsi back

nu-i problema ta,tu du-te in 24 de h de la producerea accidentului la politie, mai departe intra politia pe fir..

--------------------
bemfe vewe .
"Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
+
bardu
post 10 Feb 2010, 16:39
Post #94

Membru autentic

Lucrurile se complica daca nu se vede nimic pe masina lui. Martori ai?

--------------------
Renault Symbol Fidji - MS-08-?MS
Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana.
1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km!
+
twingo_buc
post 10 Feb 2010, 17:12
Post #95

fost twingar

da. Cert e ca ar trebui sa se vada mai ales fiind diferenta de nuanta intre masini (a mea neagra lui alba). Martori il am pe tata care era in dreapta cu mine si un tip de la service-ul de pe strada paralele cu a mea care m`a ajutat sa "dezlipesc" masina de a celui care m-a lovit. Mie mi`e in felul urmator: da ma duc la politie oricum diseara, da sa zicem ala n`o sa vina deloc, o sa`l cheme la sectie va veni, probabil daca va intarzia ii va suspenda permisul. Dupa stiu ca e calvarul cu luat`ul RCA-ului de la el, si sunt aproape sigur ca nu mi`l va da (ma rog copia dupa el). Cert e ca multi idioti conduc pe vremurile astea, cand i`am zis: bai baiatule doar din frana trebuia sa treci pe langa mine ca am vazut ca era automata. Mi-a replicat: Si daca am accelerat care e problema.

--------------------
+
dogy_10
post 11 Feb 2010, 13:58
Post #96

Membru autentic

From: Timisoara

daca tu te duci la politie, si declari accidentul, politia il va chema si il obliga sa iti dea rca-ul, in sensul ca daca nu il da se alege cu o amenda destul de consistenta

--------------------
. . .
+
Paul Gabriel
post 15 Feb 2010, 14:30
Post #97

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(dogy_10 @ 11 Feb 2010, 14:58)
daca tu te duci la politie, si declari accidentul, politia il va chema si il obliga sa iti dea rca-ul, in sensul ca daca nu il da se alege cu o amenda destul de consistenta
*

Politia nu are cum sa il oblige sa iti dea rca. Pe un prieten l-a atins unu cu un jeep intr-o intersectie, au fost la politie si nu a vrut sa ii dea asigurarea. Politia i-a recomandat sa il dea in judecata, altceva nu pot face. Asta nu l-a dat si a reparat-o (200 euro ca i-au vopsit aripa, bmw320 din 2005) In consecinta daca nu vrea nu prea ai ce sa-i faci.
On: frumoase masini

--------------------
Suzuki/Audi GSXR/A4 2005 - CJ XX RUN
-----------
+
twingo_buc
post 27 Feb 2010, 00:40
Post #98

fost twingar

masina a intrat usor usor in cosmetizarea dupa iarna si gropile bucurestene. Am dus-o azi in service si dupa o inspectie amanuntita se vor schimba luni: bascula stanga dreapta, capete de bara st+dr, bielete de directie st+dr, bucse fata st+dr, pivoti st+dr. Piesele ma vor costa in jurul a 500 de lei. Manopera o sa aflu luni oricum prea mult nu cred ca va costa. Ce am mai investit azi. 4 anvelope de vara Komoran parca le-am luat de la un prieten cu 200 de lei sunt aproape noi. Cert e ca atunci cand am adus masina in tara avea 90% din aceste piese senzibile la gropi originale din fabrica. Aici in 2 ani am schimbat cat n`a schimbat tipa care a avut masina in Luxemburg. Asta e Romanica... si m-am obisnuit sa nu imi mai consum nervi ca si asa nu-i pasa nimanui. Un calcul mic de la inceputul anului: impozit+RCA+ aceasta cosmetizare...... sarim mult peste 15 milioane in numai 2 luni.... Alta patanie... era sa raman fara placute si talon din cauza incompetentei celor de la serviciul de placute de inmatriculare. Placuta de inmatriculare de pe fata este in proportie de 90% alba... se mai distinge desenul albastru din stanga si doar i linie de la litera L si aceea slab. Nu sunt adeptul acetonei sau diluantului sau mai stiu eu ce pe nr.... dar de la stersul noroiului de pe el s`a dus... placuta care are maxim 1 an. N-am avut timp nici chef sa o schimb si nici nu vreau sa paltesc greselile altora mai ales ca pana azi am fost in sesiune si nu mi`am permis sa`mi pierd 3-4 ore (drum plus stat la politie) ca sa schimb o placuta...... replica politistului??? "Cumva vi s`a acordat garantie pe placuta?"... am scapat cu amenda de centura.... Nu-mi spuneti si voi de legea cu "placutele deteriorate etc" ca nu-mi mai pasa asa o sa umblu pt ca sunt satul sa le dau bani DEGEABA... si cand va ganditi ca am abia 22 de ani si sunt satul de tot..... cred ca la 40 de ani o sa-i omor smile.gif))

--------------------
+
Duyu
post 27 Feb 2010, 09:14
Post #99

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

Parca se schimbau gratuit intr-o anumita perioada... nedumerire.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
twingo_buc
post 27 Feb 2010, 12:32
Post #100

fost twingar

Daca se schimba gratuit ma voi duce sa o schimb... conteaza cine e propietarul masinii? (adica e mama propietar, e nev de imputernicire?)

Si alte poze cu masina.

This post has been edited by twingo_buc: 27 Feb 2010, 13:03

Attached thumbnail(s)
Image0419.jpg ( Size: 199.17k ) Number of downloads: 546
Image0421.jpg ( Size: 200.19k ) Number of downloads: 577
Image0422.jpg ( Size: 185.82k ) Number of downloads: 573
Image0424.jpg ( Size: 179.85k ) Number of downloads: 571
Image0423.jpg ( Size: 188.29k ) Number of downloads: 562

--------------------
+
Duyu
post 27 Feb 2010, 17:43
Post #101

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

Nu stiu mai multe detalii... Am auzit la TV ca intr-o anumita perioada au fost eliberate cateva mii de placute cu o vopsea foarte proasta, care se lua la scurt timp, iar schimbarea lor se facea gratuit.

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
alecsandru18
post 1 Mar 2010, 22:14
Post #102

Membru incepator

Salutare!
Sunt un incepator si am un buget de aproximativ 250mil...si m-am gandit la un g4 acum sigur o sa ziceti k...loganul nu-i bun?....dar sincer imi place foarte mult masinutza asta:)si k design si mai ales ca aspect interior.Mai am o problema dak ati putea sa ma ajutati cu ceva sfaturi..nush ce sa aleg intre 1.6.16V sau 1.9TDI -maxim 116cp...care ar fi avantajele si dezavantajele? biggrin.gif Astept parerile voastre.Multumesc! smile.gif

Attached thumbnail(s)
143366.jpg ( Size: 37.33k ) Number of downloads: 195

--------------------
Golf4 Golf4 2003
+
twingo_buc
post 2 Mar 2010, 18:12
Post #103

fost twingar

inafara ca platesti mai mult la RCA si impozit..i-ati 1.9 TDi. Am mers si cu 1.4 pe golf si 1.6..... 1.9 nu poate fi depasit. Daca e un motor ingrijit n-are moarte. a mea a implinit 193.000 de kilometri si inafara de piese de directie si articulatie care s`au stricat de la gropi si consumabile n-am schimbat nimic important. Ai grija intai sa vezi nu cumva sa fie cele de 90 de cai duse la 116 prin resoftari. Iti recomand neaparat un tester inainte de a o cumpara. Iti recomand sa iti iei neaparat cu AC si cu Computer de Bord ca daca se duce ceva la masina iti zice el nu mergi cu vreo defectiune fara sa-ti dai seama. Iti mai recomand sa-ti cauti si un polo ceva mai nou daca ai bani ca la 6.000 de euro gasesti polo 1.4 TDi din 2007.

--------------------
+
ArtVandelay
post 2 Mar 2010, 18:34
Post #104

Anytown, USA..

From: Craiova

daca chiar vrei sa dai 250 de milioane, i-ati diesel.
dar eu as lua benzina si mi-ar mai ramane si fro 50 de milioane tongue.gif

--------------------
Ford focus 2001
He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.

I got 99 cookiez cause a bitch ate one.
+
alecsandru18
post 2 Mar 2010, 20:41
Post #105

Membru incepator

Aham...poi nush..diferenta..e vreo diferenta mare intre...1.6 si 1.9 101Cp sa zicem?adik k performante/consum? k nu prea ma pricep:D oricum ai dreptate motoru de diesel tine peste 500mii km dak e ingrijit:) dar mai mult de 20.000KM pe an nu cred k o sa fac:)si multi zic k e mai avantajoasa la intretinere o benzinara..si e si mai ieftina la pretul de achizitie:)As vrea un 1.9 cu clina si computer de bord dak as gasi ar fi perfect:D si 101CP sau kre e cel mai bun motor la 1.9 golf...k fiabilitate/consum.Apropo polo e misto..dar nu am atatia bani:| vreau sa fie ceva la maxim 5000E:) k ma mai costa si inmatricularea si toate taxele tongue.gif Va multumesc pt sfaturi:)

--------------------
Golf4 Golf4 2003
+
twingo_buc
post 3 Mar 2010, 00:33
Post #106

fost twingar

diesel consuma mai putin mult mai putin..... intretinerea e usor mai scumpa dar cad si piesele mai greu, oricum la diesel daca pui ulei bun faci reviziile la 15.000km. La benzina la 1.6 16v consumul e mai mare dar simti plecarile de pe loc altfel pleaca mai repede, la diesel e cuplu mai mare si mi se pare mai eficient la drum lung. Iti recomand daca gasesti cum am eu 1.9 TDi 110CP tipul motorului ASV. E identic pana la ultimul surub cu cel de a3, ocatavia, A4 etc. eu am asa consum: drum lung intre 4,8 si maxim 5,4 %. Oras am intre 6 si 8,5%. cand e traficul trafic poti sa ai mama motorului ca poate ajunge si la 10%. Oricum eu iti recomand cu caldura 1.9 TDi, am mers si cu benzina dar mi se pare mai OK motorina. la 5000 si un pic iti iei un golf decent cu dotari normale diesel. Io il vand pe al meu spre exemplu cu 5000 si un pic si la dotari sunt super multumit: AC, 4airbag, senzori de ploaie, comp de bord, full electric, pachet spor la int din fabrica.... minusul sta la faptul ca o am in 2 usi, de multe ori simt nevoia de 4 usi......

--------------------
+
alecsandru18
post 3 Mar 2010, 19:05
Post #107

Membru incepator

MS mult smile.gif deci pana la urma sa caut un diesel 1.9TDI e cel mai bn ..in plus am auzit k e mai usor de condus dieselul:D dekt benzinaru smile.gif da in 4usi as vrea k o sa merg mai mult cu persoane in masina:P mai putine drumuri singur...k am multi prieteni tongue.gif biggrin.gif Ms deci sa-mi caut o masina DIesel 1.9..apropo de motoru de 90CP ALH ce parere ai?biggrin.gif Un id de mess se poate sa-mi lasi..sa vb mai mult:) apropo al tau de 110CP e din fabrica asa sau a fost resoftat...k am auzit k unele de 90CP sunt resoftate la 110..116CP chiar si k nu ar fi indicat sa-mi iau o astfel de masina...din ce am citit si eu pe forumuri:)

This post has been edited by alecsandru18: 3 Mar 2010, 19:08

--------------------
Golf4 Golf4 2003
+
twingo_buc
post 3 Mar 2010, 19:07
Post #108

fost twingar

matei_m46

--------------------
+
l@u
post 3 Mar 2010, 19:37
Post #109

Membru autentic

QUOTE(twingo_buc @ 3 Mar 2010, 00:33)
ASV. E identic pana la ultimul surub cu cel de a3, ocatavia, A4
*

nu este pe A4 ASV-ul

A3 / 1999 - 2003
Bora / 1999 - 2003
Caddy / 1999 - 2003
Golf / 1999 - 2003
Golf Variant / 2000 - 2003
Polo Classic / Sedan / 1999 - 2003
Polo Variant / 1999 - 2003

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
twingo_buc
post 4 Mar 2010, 15:17
Post #110

fost twingar

vina mea

--------------------
+
twingo_buc
post 25 Apr 2010, 21:51
Post #111

fost twingar

am fost week endul trecut si week endul acesta in targ sa incerc sa-mi vand masina.... nu prea misca nimic.....sper sa scot 4000 de euro pe ea. intre timp am schimbat fulia de la alternator si filtrul de polen m`a dus cu totul la 650 de lei.

am studiat si un pic piata sa vad ce as putea sa-mi cumpar la banii care ii am. Sincer sunt f nehotarat ce imi voi cumpara. cert e ca la maxim dupa 2 zile dupa ce vand masina va trebui sa-mi cumpar alta.

Am vazut cateva golfuri 5 care mi`au placut, am vazut insa si un megane sedan f frumos, ca alternativa hatchback ar mai fi suzuki swift 2007-2008.
Sincer m-ar tenta sa fac si sacrificiul de a-mi cumpara masina in 2 locuril singura care m`a pus pe ganduri ar fi opel tigra 2007 twintop... acum sa vedem cum evoluam cu vanzarea. Va salut.

--------------------
+
Markos
post 25 Apr 2010, 22:06
Post #112

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(twingo_buc @ 25 Apr 2010, 22:51)
sper sa scot 4000 de euro pe ea.

am studiat si un pic piata sa vad ce as putea sa-mi cumpar la banii care ii am. Sincer sunt f nehotarat ce imi voi cumpara.

de banii astia as lua un matiz pentru oras (consum mic, se parcheaza usor) si ceva gen espero (asta e din gama limuzine) pentru drumuri lungi, concedii.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
dogy_10
post 25 Apr 2010, 22:09
Post #113

Membru autentic

From: Timisoara

trebuie sa fi nebun sa dai 4000 de euro pe un matiz sau pe nu stiu ce gunoi corean benzinar care consuma o tona simai are si performante de nimic

--------------------
. . .
+
Markos
post 25 Apr 2010, 22:13
Post #114

fost programator

n-ai înteles, de banii astia iei si matiz si espero sad.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
cosmin_2300
post 25 Apr 2010, 22:15
Post #115

Banned

From: București

QUOTE(Markos @ 25 Apr 2010, 22:06)
de banii astia as lua un matiz pentru oras (consum mic, se parcheaza usor) si ceva gen espero (asta e din gama limuzine) pentru drumuri lungi, concedii.
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
Marty
post 26 Apr 2010, 06:51
Post #116

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(dogy_10 @ 25 Apr 2010, 22:09)
trebuie sa fi nebun sa dai 4000 de euro pe un matiz sau pe nu stiu ce gunoi corean benzinar care consuma o tona simai are si performante de nimic
*

Corect!!!! Mai bine iei un Logan, nu consuma nimic si are niste performante care eclipseaza un Ferrari.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
argon
post 26 Apr 2010, 06:55
Post #117

Mesaj semiautomat

QUOTE(twingo_buc @ 25 Apr 2010, 21:51)
am fost week endul trecut si week endul acesta in targ sa incerc sa-mi vand masina.... nu prea misca nimic.....sper sa scot 4000 de euro pe ea.
*

ai fost degeaba la scorul ala SF, la 3000 sa fii norocos sa iei pe o masina de 10 ani, aici cu 4000 euro cat vrei tu pe un golf in 2 usi iei Passat TDI 2000-2001 inmatriculat.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
twingo_buc
post 26 Apr 2010, 14:44
Post #118

fost twingar

argon e parerea ta.... nu compari passat cu golf nu ai treaba nu sunt aceeasi clasa.... si bugetul pt masina urmatoare va fi cam de 6000 si ceva 7000.

la 4000 nu e matiz.matiz e si la 3000.........espero e la 1000 si ceva dar consuma de te zapaceste si e din 98 maxim marca......

faza cu un coupe din 2001 crede-ma.... imi stiu masina stiu cum arata cum merge si ce dotari are......la 3000 scuza-ma e clio din 2003 care nu-l compari sau logan.... chel la 3000 si nu se compara atata timp cat loganul n-o sa aiba in vecii vecilor otarile de pe masina mea. Asta e parerea mea. decat sa o dau cu 3000 o mai pastrez 2 ani si o dau la rabla.smile.gif)

aaa scuze argon acum vad de unde esti ca esti din HD... acolo e alta piata masinilor...chiar complet alta..... crede-ma ca aveam cel mai ieftin golf din targ mai erau 2 daca nu ma insel unul ca al meu 1.9 SDi chel fara nicio dotare la 3900 de euro si inca un golf 4 din 99 la 4100 de euro... nu compari preturile de la tine cu ce e in Buc. sincer.

--------------------
+
Markos
post 26 Apr 2010, 14:49
Post #119

fost programator

QUOTE(twingo_buc @ 26 Apr 2010, 15:44)
aaa scuze argon acum vad de unde esti ca esti din HD...

high definition? huh.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
+
ipiq
post 26 Apr 2010, 14:55
Post #120

The transporter

From: RO

are un prieten un golf4 din 2001 tot 2 usi dar benzinar, si e modificat calumea (jante, suspensii, evacuare, folii, grila, faruri, stopuri, muzica, neoane etc) si de 3 luni se chinuie sa il dea cu 3800 si nu il vrea nimeni smile.gif

--------------------
ex Renault Laguna 2 1.9dci
Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014
Cine nu face fata... face spate!!!
+
5 Pages « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 04:35
Forum Renault